🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 949
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 135
Интересно кого е предложила Цвети за фермер. Върти ми се една идея като обяснение за "предателството". Ако Цвети е предложила за фермер Пламен и са  решили да го накажат от продукцията, да са направили например директно Ваня фермер.

# 136
  • Варна
Интересно кого е предложила Цвети за фермер. Върти ми се една идея като обяснение за "предателството". Ако Цвети е предложила за фермер Пламен и са  решили да го накажат от продукцията, да са направили например директно Ваня фермер.
Или има още нещо, още един конфликт.
 / почесващо се по брадата човече/

# 137
Теодора нарече Любо "приятеля на мъжа ми". Не е казала "най-добър", макар че и аз така го нарекох. Но не е казала и "един от приятелите на мъжа ми", което пък предполага друг статут от по-ниска степен.

# 138
По-точно, Любо каза "Мъжът на Теди ми е много добър приятел".

# 139
Лора щяла да мачка? Какво ще мачка? Ганкиното. 😁🤦‍♀️

# 140
Тоя епизод ще е Титаник! Навремето шефа ми разправяше, че докато гледал филма, имал чувството, че е мокър, та и ние така с тези потоци от сълзи, които ще текат тази вечер от екрана! Слагайте поясите и приятно гледане!
Коце е като гном.

# 141
То пък това ще е голяма санкция Grinning

# 142
  • Варна
Лелее, наистина е супер унизително за Пламен...
Големи са гадняри!

# 143
  • Другата България
Лора ще мачка????

Какво? Грозде за виното?
Оффф, тая пак рИве....

# 144
  • Разпиляна във въображението
Аааа, Племен не е гледал към камерите, а към спортуващата Теди.

# 145
Голям резил, според мен...
Значи Любо ще се кара на Пламен, защото неговия статут на "много добър приятел", ще е разклатен, защото не е опазил благоверната на приятеля си.
А номера на продукцията е гаден! Това е нагло и е намеса в съдбата.

# 146
  • Велико Търново
Марта па нахлупила бяла шапка. За още по-голям контраст с тена на кожата ѝ.

# 147
  • ново
Брей, толкова години, толкова епизоди с какви ли не сцени, сега се сетиха за морал. Много грозен начин да си повдигнат рейтинга!

# 148
Теодора си е определено без мозъче. Не знам кой вижда някакъв умствен потенциал в това момиче, ама аз не мога. Не мога. Едно изречение не може да върже, липса на логика в думите, ама нюню. "Аз си пазя балона". Какъв балон? Наистина много трудно вдявам какво иска да каже.

# 149
  • Другата България
Кой е по-гнусен - Ивайло, Джери или Киро?
Или и тримата?

Общи условия

Активация на акаунт