🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 140
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 165
Теодора вместо да му дири сметка на Пламен каква е тази бележка и какво пише на нея, тя чинно си е прибрала милата. Аде, нема нужда.

# 166
ОФ събрание, не ми харесва тая история. Изсмукана от пръстите, фалшива, смешна, жалка. Единият от смърфовете се вживява като първокурсник от Натфиз, ама толкова да не му идва отвътре, че даже не мога да се смея.Чакам разкодирането, ама то дали ще е тази седмица? И дотогава само с фалшивите герои от Чикаго ли ще ни занимават....

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 21:32 от Mesmunda

# 167
Кой е по-гнусен - Ивайло, Джери или Киро?
Или и тримата?
Това е риторичен въпрос Simple Smile

# 168
Между другото това иронично може да помогне на Пламен в дългосрочен план. Задържане в групичката на Мартина, Любо и Киро, най-вероятно щеше да му донесе негативи, дори и по асоциация, когато стане въпрос за гласуване. А сега, ако бъде отритнат от тях, най-вероятно или ще трябва да се сдружи по неволя с другите, които са по-харесвани, или да се отдели като цяло и да покаже повече индивидуалност, а не безличния приятел на Любо с голия задник.

# 169
Ама па и Пламен....С кой акъл седнал да пише бележки!? И сега е като припикано мушкато.

# 170
  • София
Охх и точно Иванушка, моралният стожер, размахва пръст хехе 😀

# 171
  • София
Охх и точно Иванушка, моралният стожер, размахва пръст хехе 😀

Да!
Той докато беше женен се събра с омъжена жена!
Сега много морален.
Смешник!

# 172
  • София
Другарски съд...
Нарушени правила - ОК, но да чепкат колко е морална постъпката е доста в повече!

# 173
Гласът зад кадър чак "мокрите сънища" на Пламен ли знае... аз не съм забелязала чак такъв интерес у него към Теодора?!

# 174
  • Sofia
На кадрите преди бележката се видя как Пламен се закача с Теодора, а тя палаво пита какви мисли имал към нея. Затова се спече и реве. Не може да твърди,  че не е била наясно със симпатиите му, не е дала сигнали, или ги е пресякла като една сериозна омъжена жена, защото не е така.

# 175
  • ново
За втори път гласът зад кадър казва "кметският син" и "синът на кмета на Ябланица", това пък в каква връзка?
Отделно "манастирското стопанство" ме вбесява!

ЛюПчо бил вярващ Sweat Smile

# 176
Тоя па " щом трябва , ще страдаме"! Верно ли?! И от къде на къде?

# 177
Ох, тоя пък господин дебил Кирил кой го е излъгал, че все неговото мнение трябва да бъде чуто? Аман от тоя клоун и празните му лицемерни приказки.

# 178
Попринцип само ви чета, много забавна и разтоварваща е темата, но сега просто не се сдържам и ще изкоментирам и аз. Е няма такава драма, толкова пренавит е Иван та чак смешен! Ужас, морал коментират А у, Теди пък поводи не е давала, но рИве като виновна. Любо и той, предаден бил..... Какво по дяволите направиха от тази смешна бележка! На Пламен май вместо да му извадят око, ще му изпишат вежди поне за хората пред екрана.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 21:40 от renji

# 179
Кирил става все по противен.Когато е от тяхната група издънката ,Кирчо си ги защитава и се прави на умен и ръси сентенции.Много гадно същество е този Кирил
Света Теодора защо си е запазила и скрила бележката

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 07:57 от MG18

Общи условия

Активация на акаунт