🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 146
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 285
А нашата света вода ненапита,  си е скрила в джобче.
Тя я е разчела, не само скрила. Ама това уважаемите продуценти няма да го покажат. Също така казаха, че това продължава от доста време, което означава само едно - нито бележката е била само една, нито Теодора е толкова невинна.
Абсолютно съм убедена, че знаеше какво пише в бележката. Обаче с коронния си номер шмрък-подсмърк пак излезе суха от водата, пардон - от сълзите и сополите.

# 286
  • Другата България
Всъщност след всичко до тук /а обещават още и още/, ако наистина треторазрядния мазник спечели, доста ще намалее и без друго оредялата им аудитория.

# 287
Боже, големи моралисти излязоха повечето. Любо голяма лекция изнесе на Пламен, обаче забравя, че Пламен е свободен мъж и нищо и никой не може да му забрани да харесва, който харесва. Който е женен, да му мисли какво ще прави.

На Теодора ревовете ми дойдоха в повече. Като знаеш, че нищо не си направила какво има да ревеш? Вдигаш бетонната стена, заявяваш открито, че отношенията с тоя човек са само приятелски, и нищо повече не може да има и.. толкова. Всеки може да се влюби във всеки, предполагам и на мъжът й му е ясно това. Егати драмата и истериите, щото някой я бил харесал.

# 288
  • София
Най-много се оправдават тези, които има за какво да го правят.

# 289
Теодора е мега емоционално нестабилна - елегантно казано.
Подобен тип жени, които твърдят, че се държат като мъже с мъжете и изобщо не съзнават своята привлекателност, и сигналите, които излъчват, са много по-гадни от която и да било открита флиртаджийка и парцалеса.
Разпънаха човекът на кръст. Поне Андрей да беше водил обвинението, а не Иван...

# 290
  • Другата България
Най-много се оправдават тези, които има за какво да го правят.
Именно.
Два месеца това слушаме от нея - оправдания.
Каквото стане - като интрига или някакъв скандал - Сълзата е в центъра, и все тя не е виновна, нищо не е направила, не е искала, не е разбрана, не е намерила път до другия, не е ....всичко НЕ Е, но нищо Е. И рев, рев, рев, много рев. Една беззащитна, една мила, една мрънкаща....с кеф да я прегърнеш и утешиш. И започва да се оправдава. А всъщност истината е, че съвсем сериозно и наистина тя сътвори всичките интриги до момента, беше в центъра им. Тази е наистина ТОП ъф дъ ТОП. Дано е последната.

# 291
  • София
Честно не знам има ли мъж, който ще иска да я прегърне и утеши с тези сълзи и сополи. Лично ММ би й праснал един шамар да се освести.

# 292
  • София
Много добре осъзнава и съвсем нарочно флиртува. На нея това й е ролята в живота към мъжете.

Изненадана съм, че повечето се съгласиха да бъдат наказани. Очаквах тази с червената коса да реагира бурно, а тя си замълча.

# 293
Аз също разбрах в началото, че бележките са били повече, Теодора ги е крила, събирала в джоб, плик, нещо такова.

# 294
Мъжът на Ревла трябва добре да се замисли над думите по повод писането на бележката - "това продължава от доста време". В превод - това не е първата бележка.

# 295
Лично ММ би й праснал един шамар да се освести.

Браво на "мъжа" ти 👏

# 296
Света Тодора е все качена на рамото на младежите, плетки плете, прегръдки, целувки по братски, така позитивна енергия да обменят и да ако може да и вържат и да я пазят.

# 297
  • Другата България
Дане, какво беше това за "Фермата 6", че ходили Теодора и Пламен да я разглеждат?
Толкова бях ядосана, че ми мина покрай ушите, сега обаче се връщам на него.
Това преди, по време, или след края на снимките?

# 298
Тази вечер беше апогея на театрото на Теодора. Дано мъжът й се върже на постановката.
Имах една съученичка, едно към едно с Теодора. Държеше се гадно с приятеля си, правеше интриги и беше прикрито злобна. Нарочно правеше страшни драми пред целия клас като се скараше с приятеля си и всички около нея скачаха да я утешават. Явно номерът с ранената девойка си минава, особено пред мъжете, които утешавайки такава жена, се чувстват още по-големи мъже. Само че това е докато такава жена не им дойде в къщата и не осъзнаят колко манипулативно и токсично е цялото им поведение.
И&А удариха дъното с тази сълзлива драма, която в крайна сметка се оказа много шум за нищо и ще рикошира към тях, вместо да постигне целения ефект.
Пламен направи глупост, но пак се държи на положение за разлика от 90% от съфермерите си. Жалко, че им даде поле за изява на опосумите, дори и драмата да беше изсмукана от пръстите.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 22:11 от Belle25

# 299
Изключително гнусно ми е това, което Пламен прави. И не му било за първи път.
Подкрепям Теди в ситуацията, мен не ме дразни.
НО ЖИВКА НЕ МОГА ДА Я ПОНАСЯМ!! Веднага се опитва да придърпа и Пламен. Не ѝ ли стигат двете ѝ мухи?

Общи условия

Активация на акаунт