🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 271
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 780
АхАхха да, вярно Грешната мадона с кривите пръсти Joy

# 781
  • София
АхАхха да, вярно Грешната мадона с кривите пръсти Joy

Плачещата мадона с кривите пръсти.

# 782
Според мен наистина е имало други бележки и кодът за разчитането им е бил уточнен.

# 783
  • Наоколо
Скрит текст:
Според тях, да пишеш кодирана бележка на някого е психопатско. Също така психопатско е да се впечатляваш романтично от криви кокали и да искаш да ги целуваш. И изложено всичко това на показ, но не отчитат, че не е имал намерение да излага на показ тези си романтични щения към ревматоидния артрит на Теодора...
Хора, и вие го ударихте на психопатски заключения публично или го надушихте Пацо, защото сте от една порода?! 😂 Тук става още по-забавно! 😎
Може би е психопат, щото е син на кмета?! 🤔🤪😆
[/quote]

'Ми Не, 'щото е син на кмет, това е непостоянна величина. Ама друго си е да са му фетиш "кривите палчета" и "сълзите в очите"!

# 784
Ето друга теория: Пламен и мадоната са се праснали вече, нали ходили да гледат предната ферма (или аз не съм разбрала?), разбра ли са се да се държат все едно няма нищо и тя сега е бясна, че Пламен е изпортил работата и всички ще разберат или поне мъжа и Grinning

Edit: Съдържанието на бележката е по някакъв начин много интимно. Човек, дори да си хареса някой, едва ли ще започнат да го впечатляват недостатъците му, че и да ги възпява.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 14:33 от GlowFlow

# 785
Ще опитам да обясня, имайте малко търпение до по-късно.
Не съм изкарал никого от предаването психопат. Това е работа за клиничен психолог, аз не съм.
И за Теодора като се шегувах, че е ненормална, това не е моя квалификация - изгледайте й промото до финала.
Изобщо не бих тръгнал да давам подобни оценки от телевизията, мога само да коментирам принципно.

Имах няколко реда с въпросителни от понеделник, мнението на chocolate.queen дойде като по поръчка и не можех да го подмина.

# 786
Ето друга теория: Пламен и мадоната са се праснали вече, нали ходили да гледат предната ферма (или аз не съм разбрала?),....
Разбрала си, ама тук ключовият момент е "кога?"! Кога са ходили във Фермата 6, преди Фермата 7 или след нея? Историята за сега мълчи...

# 787
Много е готино в темата!Аз май снощи съм позаспала, защото някакви неща ,които коментирате са ми непознати.Ама нищо,то тук е по-интересно.
   В общи линии сте казали доста неща.Сещам се,че когато имаше обръщение от семействата на дуела с Деси, на Теди съпругът беше с една камара народ в един басейн, а детето беше при майка й. И е че бабите не гледат внуците ,ама що жените на мъжете във фермата си гледат децата ,а мъжете не? Не че въпросът има нещо общо с последните събития.Пък може и да има.
  Пламен не е психопат според мен, но нямам нужното образование ,за да се аргументирам.

# 788
И според мен съдържанието на бележката подсказва, че между тях има нещо по-дълго. Теодора минимизира щетите, но преиграва.
Може и изолацията да си казва думата, но така или иначе реакцията и е прекалено драматизираща, ако е само една бележка, за чието съдържание тя дори не се е досещала и въобще не и е обърнала внимание..

# 789
  • София
Психопат? Защото харесва някого с недостатъците и несъвършенствата му? Аз цял живот смятам, че това е най-нормалното нещо на света, а се оказва, че било психопатия, моля ви се.
Извън това, че очевидно "кривите палчета" са си някаква вътрешнозаводска закачка, намирам Пламен за поне средноинтелигентен човек, който би се съобразил, ако е имало ясно поставени граници от Мадоната без младенеца. Но ни показаха, че такива нямаше изобщо, напротив - видяхме, че той нееднократно /къде на шега, къде сериозно/ показва симпатиите си и насреща няма никаква реакция. Е, освен тъпо хилене де. А всички сме наясно, че липсата на реакция също е реакция всъщност. Така че Теодора да се сърди на себе си, вместо удобно да забравя, че е позволила всичко това да се случи и да спре да се тръшка, че е душевно насилена.

# 790
  • Варна
Гледахте ли промото за довечера?
Нямала да му даде прошка, не била готова. Пръдла 😂😂😂

# 791
Пламен си я сваляше, на нея й беше готино и изведнъж - ама аз не съм такава.

# 792
  • Варна
Гледахте ли промото за довечера?
Нямала да му даде прошка, не била готова. Пръдла 😂😂😂
Aaa и аз така бих постъпила. Никаква прошка за Пламен. Wink

Мислех, че Теди вероятно преиграва заради ревнив съпруг. Ама явно не.. Жената според мен е в депресия, на хапчета, липсвала й е България и затова се е записала в това предаване. Може и по идея на мъжа й.
Като терапия и хем той да си почине.
Теди обаче е яко във филма, играе някакви роли и ВСЯЧЕСКИ ТЪРСИ ВНИМАНИЕ. Определено това не е щастлива жена. Дано намери мястото си и читав психолог.

# 793
А бе тези кривите палчета имат предистория.
Къде писмена къде словесна, уви продукцията мълчи!
Явно не им отърва, или просто са изтървали докато дебнеха Цецка и Виктор и техният флирт в стил - 5клас голямото междучасие.
Ей така Пламенчо реши да мъдри код за многострадална Геновева .
Пък и как беше сигурен, че аджеба същата, ще има капацитет да го разгадае.
 Плаче Тетка, плаче, ама не щото й нахлуха в личният свят с взлом, Ами за дето Иванчо ги изпорти 😂
Га яде банани на покрива с Пламен ни Рива! Ся ривеш!!

# 794
Дали пък Теодора не реагира на изказванията на Живка и Стефан по адрес на Мартина така бурно, защото се е разпознала по някакъв начин и тя в описанието, м?
Обикновено човек скача като ощипан за неща, в които подозира самия себе си.
Когато и да е ходила с Пламен до Фермата 6, определено има нещо гнило.
Но не виждам как би могла да го направи преди предаването. Тя за Любо не знаела, че ще участва, а Пламен би трябвало изобщо да не го е познавала.

Общи условия

Активация на акаунт