🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 220
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 810
Реакцията на Пламен след разкриването на бележката му в понеделник ме смути. Дотолкова, че няколко пъти връщах кадрите.

На мен ми изглежда не притеснен, а по-скоро сърдит, че го разкриват и му развалят забранената игра.
Гласът му не трепва. Може да е малко по-мек, но тонът е стабилен. Погледът му е спокоен, излъчва самоувереност и леко раздразнение.
Не виждам и следа от изчервяване, изпотяване, учестено примигване, свеждане на поглед надолу или каквато и да е тревожност.
Той не вижда и не чувства нищо нередно в действията си. През цялото време, контролът му над ситуацията е почти безупречен.
И това е в максимално стресираща среда: след двоен фал, пред цялата група, пред камери, пред един от двамата продуценти (т.е. най-високия авторитет наоколо).

В разговора с Любо виждаме още от същото перфектно самообладание.
Изслушва рецитала на Любо почти без да му опонира, за да може Любо да изпусне парата, да се покаже какъв е праведен и да се успокои. През това време, Пламен хладнокръвно го наблюдава и оценява - сякаш с любопитство.

Всичко това е твърде необичайно. За нормален нетрениран човек - ужасно трудно.

Давам много екстремен пример само за илюстрация.
Можете да намерите записи в нета как изглежда обикновен човек под натиск (дори когато не е направил нищо нередно) и как се държи опасен престъпник, хванат на разпит.
Първият се притеснява, вторият гледа детективите хладнокръвно в очите и почти си играе с тях.

Ще опитам да прикача 2 снимки от ситуацията: на нахакания Ивайло, който няма никаква вина и на Пламен, когото мъмрят в този момент.

Ивайло:

Пламен:

Не мога да се съглася. Пламен знае какво е направил, разбира, че е хванат и ще го “разобличат”, но също си дава сметка, че текстът не е нищо особено. Той очаква последствията от нещо, което сам е направил.
За Ивайло е малко шокиращо, защото му е убягнала тази история и вероятно се чувства странно, че не познава толкова добре Пламен, колкото е мислил. Освен това цялата атмосфера - телевизор, запис, водещият Иван като архангел Михаил и заплахата от глад за нещо, за което групата вина няма, го объркват и оттам и този поглед и физиономия.

# 811
Всичко това е твърде необичайно. За нормален нетрениран човек - ужасно трудно.
Всичко описано е точно така.
Какъв човек би бил трениран?
Има професии, за които това се изисква.
Дипломати, професионални политици, преговарящи и т.н.

# 812
Освен това има хора, които са по-обрани откъм лицеизразяване на емоции. А други имат много мимики и всичко им се изписва на лицето. Пламен е от по-обраните типажи.

# 813
И, как беше, “синът на Ябланишкия кмет” 🙂

# 814
И, как беше, “синът на Ябланишкия кмет” 🙂
Снощи беше само "момчето от Ябланица" Smiley ...на 32г.

# 815
Общинският съвет на Ябланица е подготвил Пламен за този епизод 🙂

# 816
  • Вестерос
Пламен не е смутен, защото най-вероятно има предистория с Теодора, която е била преди предаването или нарочно са решили да не ни показват, затова, защото е взаимно сигурно и тя не е ощипаната госпожица.

# 817
Хладновкръвен си, когато си изял вече баницата и нищо не може да се направи за възстановяването ѝ.
Замислих се колко е несправедлив живота. Ходиш на фитнес, поддържаш страхотно тЕло, рисуваш го с цветни татуси, монтираш си цици, които са на показ постоянно, ходиш по без гащи на дуели и най- накрая кодирани бележки получава жената с криви пръсти и удавен в сълзи поглед. И не само поглед.
И сега контузената марта винету е и в обора.
Плаче ми се. 😂
Няма. Справедливост. в тоя. скапан. жи'От.

# 818
Пламен реагира много адекватно, Евала му за самообладанието, което държа под контрол много умело. Реакцията му беше, като човек дето не реагира първосигнално, изслуша ги, разбра колко и какво е прихванато от продукцията и просто пое вината за него,без да се обяснява, без да се изпусне за нищо повече от това дето те си мислят, че знаят и толко. Пламен е от мъжете дето не обичат много да се обясняват, ако тези не бяха го снимали и това щеше да отрече и пак щеше да е спокоен. Мисля, че крие нещо важно, пази Теди и му е гузно, че са ги хванали, но ТеТка както преиграва и направи от мухата слон, може и да предизвика Пламен да по разкаже на някой вътре за какво точно иде Реч. Защото това едва ли е първа бележка, или едва ли я праща ей тъй без причина и повод от нищото. Има предистория това е ясно.

# 819
Not Sure    , много интересна гледна точка 👍
Мислех си още за Пламен...освен , че не се притесни като го линчуваха пред строя, той като , че ли се кефи , че е хванат. Не страда, не се извини с чувство ...сякаш се наслаждава на момента.
Трудно е да се вадят изводи от кратките , орязани епизоди, които ни показват, но това би обяснило защо Пламен е вътре.
Тъкмо си мислех, че е твърде безличен и той извади психо-палчета-обсесия😁

# 820
  • София
Много искам Коцето да отпадне. Толкова ми е противен с отношението си към животните. Плаши ме, изглежда сякаш и човек би заколил, ако му е нужно.
Кадрите с него са изключително гнусни и се надявам да ни ги спестяват.
Изпитването на удоволствие от отнемането на живот не го разбирам. И да и в моето село се колят животните като им дойде ред, но с уважение и без наслада. В Коцето има нещо много сбъркано.

# 821
Теодора има много яко тяло и не е грозна. Не са само кривите палчета дето да са го впечатлили. Joy Аз не вярвам,че са се виждали преди  предаването. Тя живее в Америка, той в Ябланица. Откъде ще се знаят, че даже и да ходят да гледат някаква си ферма заедно.

Ако е ставало нещо то е станало в предаването. И под нещо нямам предвид секс. Joy А по-скоро,ч е имат по- иткрит флирт и може би повече бележки. Тази бележка ми изглежда като част от предишни. Все едно във всяка бележка й казва какво ще й направи, Stuck Out Tongue Но тази за палчетата не ми звучи като първа. Grin

# 822
 Знам, че не обичате да се говори за зодии, но Пламен е скорпион (мисля). Като скорпион мога да кажа, че винаги сме хладнокръвни и ВИДИМО запазваме самообладание, независимо какво става вътре, защото всяка реакция Е слабост и оръжие в ръцете на "противника".

# 823
  • София
Аз се чудя и защо колят по толкова много животни. В снощния епизод - 4 кокошки за 13 души. По 1/3 кокошка на човек. Като ламИ са!

KeepSmiling, да, това поведение и самообладание са много характерни за мъжете скорпиони, наистина.

# 824
Преди предаването има бая време кастинги.
Може да са видели, че има шушу-мушу между Тедка и Пацо и затова да са ги вкарали и двамата. Аналогично на Красимира и Димитър от предишен сезон . Тогава Димитър отпадна на ранен етап, но продукцията го върна и любовта имаше време да процъфти пред камера.

Само се тревожа , Теда да не напише някое писмо на мъжа си ( да му обясни , колко е непорочна, не за друго )   , и да гледам сълзи и драма , и да ме осведомява от екрана как е в нейния свят😁

Общи условия

Активация на акаунт