🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 081
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 260
Виктор не успя да си намери сродни души във Фермата. Любо и Киро не са добра компания за никого, Киро не се знае кога ще запали кибрита и към кого, а Любо се вълнува само от своята персона. Пламен играе самостоятелно, с Ивайло положението е още по-зле. Виктор се прехласна по Цветка от самота във Фермата, само с нея можеше да се чувства по-добре. Ако се движеше повече с Живка, онези щяха да му вгорчат живота. Някой беше написал тук, че подборът е много лош. Не вярвам, че на кастинга не е имало тренирани хора с по-нормална психика. Виктор ми изглежда тъжен през цялото време, отпуска се от време на време, но си личи, че това не са неговите хора. При Пламен ми е подобно, но за разлика от Виктор, Пламен е по-мобилизиран, не го съсипа историята с Теодора, напротив преживя го без драма. Двамата - Виктор и Пламен са на светлинни години от компанията на Любо. А самият Любо направи най-доброто за себе си - изправи един срещу друг двама от най-силните си конкуренти. Изборът му на ратай беше премислен и правилен за него ход. Оставаше само да го убеди, да не закача Коцето.

# 1 261
Виктор не успя да си намери сродни души във Фермата. Любо и Киро не са добра компания за никого, Киро не се знае кога ще запали кибрита и към кого, а Любо се вълнува само от своята персона. Пламен играе самостоятелно, с Ивайло положението е още по-зле. Виктор се прехласна по Цветка от самота във Фермата, само с нея можеше да се чувства по-добре. Ако се движеше повече с Живка, онези щяха да му вгорчат живота. Някой беше написал тук, че подборът е много лош. Не вярвам, че на кастинга не е имало тренирани хора с по-нормална психика. Виктор ми изглежда тъжен през цялото време, отпуска се от време на време, но си личи, че това не са неговите хора. При Пламен ми е подобно, но за разлика от Виктор, Пламен е по-мобилизиран, не го съсипа историята с Теодора, напротив преживя го без драма. Двамата - Виктор и Пламен са на светлинни години от компанията на Любо. А самият Любо направи най-доброто за себе си - изправи един срещу друг двама от най-силните си конкуренти. Изборът му на ратай беше премислен и правилен за него ход. Оставаше само да го убеди, да не закача Коцето.

Абсолютно съгласен. Виктор наистина не си намери мястото и своите хора. Само бих добавил, че Пламен може би си го изживя, но вътре в себе си. И не занимаваше всеки срещнат с драми, разсъждения, поуки и изводи.

# 1 262
  • Другата България
Аз това забравих да кажа.
Всички обвиняват Живка, че играе стратегически и мисли само за себе си. Всъщност всеки го прави. Само дето Живка си признава, а останалите се крият зад фалшиви лозунги и артистични наклонности.
Какво направи Любо - именно изправи двама конкуренти, негови, един срещу друг, един все ще отпадне. Обаче си запази слабака, за да може евентуално да го отстреля лично, когато се наложи.
Много "мъжко" и "коректно". Мъжкар от класа. От Америка директно кацнал.
А неориентирания Виктор и според мен иска да си ходи с чест и достойнство, затова се натресе на Пацо. Той пък стълба не можал да скове... ами вместо да гледа кривите палчета, да беше позаковал някой пирон. Че ако иска да поостане, не палчета, а пирончета ще трябват.

# 1 263
  • София
Виктор си избра Пламката вместо Ивайло, лека изненадка. Другите двама ги познах.

Ето, че предвидения от мен още в първата седмица дуел ще се състои сега в края на деветата седмица.
Бях съчинил един сценарий тип любовен триъгълник базиран на видяното от мен + приказките на Сия. Та двамата ще се сбият за сърцето на Цвети, тя ще ги скара един вид и ще гледаме драми, коментари и висок рейтинг. Само дето Цвети замота само единия от двамата. Откъде можех да знам, че Пламей си пада по милфки.
Та вместо това ще имаме една битка между приятели и с много плачещи в агитките и за двамата. Но индиректно Цвети пак има известна роля, защото истинска буря мина през Виктор и то си му личи. Иска да пали с двеста и да се маха от Фермата. Аз поне това виждам. Сори към феновете му тук, но това е положението. Реално Виктор си каза още на церемонията, че Пламен няма да е неговия кандидат за втори дуелист само ако спечели имунитет. А при вариант Кирил или Георги ще избере Георги.
После на прощалната вечер само дето не провъзгласи Пламен за победител в сезона. Хах, представяте ли си в сезон посветен на религията и кръстен, ''Пробуждане'' точно един атеист да спечели? Интересна метафора ще се получи. И идеален сценарий като един от топ вариантите за развитие. Остава и Пламен в един момент да се пробуди към вярата и направо да му дават стоте хилки. 🙂

Битката беше изключителна. И много тежка. Най-добрата и комплексна битка от началото на формата. Съчетаваше в себе си, сила, издръжливост, сръчност и умения, както и знания. И добро кардио, защото имаше лимит от време, трябва и да се бърза...
Пламен очаквано дръпна в началото, но Киро го настигна на рязането, където имаше перфектна техника на рязане. На коването Кирил ги разби просто, евала. Едно от най-хубавите и бързи сковавания на стълба, които съм гледал изобщо през годините във Фермата. 🙂 На картичките със забележителности и пейзажи от България обаче Кирил имаше най-лошата успеваемост. 3 от 15 ; Георги 3 от 10, а Пламен 2 от 5 си е направо много добре. Така Киро и Жоро (старите съперници от първите две седмици на сезона) изнесоха една лекция на считания за непобедим и недосегаем на Арената, Пламен. Браво на Кирил и Георги и особено на Киро.

На дуела съм твърдо за Пламен. Според мен ще бие лошо Виктор. С 5-2, а може и 5-1 игри. Зависи утре дали Виктор ще спечели в коването на мост, където би трябвало да разбие Пламен и му се чудя на акъла, защо не му заши 3 точки. Само по това отново съдя, че не му се остава и се е примирил със съдбата си.

Лора се изложи за мен. Жалко за приятеля и отвън. Като не се чувстваш щастлива и оценена от него не е много удачен момент да го казваш така завоалирано пред половин България. Не е това начина. И да ходи да се гушка в леглото на друг мъж. Грозно ми е. А Любо дано не прекрачи границата, защото засега по-скоро си има дистанция и по-скоро покровителствено се държи спрямо нея. Иначе ще си плюе на принципите и ще се изложи много.

А Урко както писа и Мерито си изигра блестящо картите. Един силен опонент по-малко за него. Според мен вътрешно ще иска Виктор да спечели, защото предпочита него за съперник, а не Пламен.
Обаче като ги гледам Кирил и Георги (особено баче Киро), то Любо и Пламен не знам защо си мислят, че са недосегаеми и непобедими.

Ралица започна всяка вечер да се напива. Ужас. Ако има нещо което да ме отблъсква много е пияна жена, какво остава да е алкохоличка. А другото нещо от което изтръпвам е когато пръстите на ръцете и дрехите/косата на жената миришат на цигари.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 03:55 от Diavolo

# 1 264
  • Другата България
Аз понеже съм работна, та се позачетох във ФБ, вече ми е все тая, та да ви кажа, че доста противоречиви сведения за финалистите изчетох. Не знам Пацова мама дали не ни пусна по пързалката....ще видим. Няма да пиша спойлери, постовете са си там, лично аз вярвам само на един, за един, всичко останало са хипотези.
Забравих да коментирам от вчера един от "любимците ми" - унищожителят на кокошки и ловецът на мишки Джери малката булка. Бил обиден, шокиран и огОрчен, че Цоньо го избрал!!! Trollface Как посмя този голям лош вълк да избере малката Розова шапчица, която не си беше напълнила все още кошничката с протекциите на Цезар ловеца??? Та се наложи да се пъне и да се прави на силен, при това срещу самия вълк? Такава наглост, безочие и ...потресаващо! Чак сълза пуснах снощи, но забравих да ви споделя.

# 1 265
  • София
Животът зад Фермата. Епизод 27:
Фермерска телевизия - вечерна емисия

Неизлъчвани кадри:
Император Любо провъзгласи Лора за императрица Клеопатра!
В навечерието на рождения ден на Любо, Император Люберий и Ивайло имитират Ваня, Георги и Пламен.
Ивайло разказва на Мартина приказка за лека нощ.

# 1 266
Животът зад Фермата. Епизод 27:

Ивайло разказва на Мартина приказка за лека нощ.

https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … erna-emisija.html
Обожемой! Изгледайте го това... Господин Бог и Едрогърдата развратница с красивите крака! Щях да падна от кревата в ранни зори. От смях щях да падна! В такива моменти искам да кажа нещо и... просто не знам какво!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Тъп-> по-тъп-> най-тъп-> Ивайло

# 1 267
Това с Ралица в друг сезон би ме възмутило, но участниците са кого от кого по-неприятни и действията им нагли, че някак това с Ралица не ми влиза, дори в топ 10. Но за нейно добро, наистина се надявам да е просто, защото не й понася средата вътре с непрестанните конфликти и подигравателното отношение към нея, което се съмнявам да не е усетила и да е ескалирало в повече пиене, а не да е проблем отвън.

Но няма значение от кой лагер е, за подобно нещо трябваше да й се помогне, да се опитат да разберат причините, да се говори с нея. А какво сториха? Нова доза подигравки. Подигравателно отношение, когато е пияна и още от същото, когато е трезвена. Няма човещина в тези хора. Наистина не бих искала да имам хора като Ивайло, Кирил etc около себе си. С такива екземпляри никой никога няма да може да придобие някакво самочувствие, увереност и градивна промяна, защото всичко ще бъде избито на подигравка и унижение.

# 1 268
  • ново
Това видео просто ме отврати още повече от предаването. Няма такава простотия просто...
В никакъв случай не адвокатствам на Ралица, но и не приемам да се говори за алкохолизъм.

# 1 269
Засенчи Ралица големият актьор и айдеее алкохоличка  ще я изкара..
Ако наистина беше актьор щеше да го изиграе заедно с нея, а не да се фръцка като ощипан женен мъж, видите ли.
Има ли тук списващи хора от Троян.
Защото с тях са ставали най-великите купони.
Не адвокатствам на никой само знам, че човек със зависимости няма как да попадне в такъв формат,  в изолация.

# 1 270
Продукцията си насочва камерите, там където има сюжет за бъдещо развитие и интрига. Участниците знаят къде влизат, макар че в един момент забравят за камерите предполагам.
Ралица е художник и творец по душа, като повечето в тези следи са бохеми и тя си пийва. Пък и може да си направи сама чашките. Всъщност е устойчива на пиене, напротив държи само дето градусът я води до лековато поведение и излишни клоунади... Аз казах, че тогава и падат задръжките и скритите пориви. Ако не държеше и нямаше тренинг сутрин след толкова пиене и то на ракия нямаше да отлепи от леглото и от махмурлук. Ако издрънкам толкова ракия до това състояние ще има да драйфам цял ден.
Мисля си, че тя в лицето на Кирил видя човек от арт средите й, но той не я възприе по този начин и понеже е груб и гаден се държа отвратително с нея. Тя не намери своето място, защото групата на Живка е просто  група по интереси, те не създадоха истинска компания. Може би си харесва Кирил, иначе колкото и да си пиян все си мисля, че няма да му се натискаш ако ти е неприятен или не си допадате с този човек. Тя има нужда от любов и мъжко внимание, в което няма лошо, но не попадна на подходяща среда.
Стана ми жал за Лора, защото бързо се предаде пред Любо, но той като че ли е доста сдържан спрямо нея... Гледа я снизходително като крал своята любимка, не любовно, май си си чеше егото с нея.
Закача се с нея, пуска и нишани и когато тя се увлече той малко се дистанцира, така го усетих. Във вчерашната сцена с прегръщането и лягането в леглото не видях никакво желание и страст от негова страна. Може, пък да и пази достойнството, знам ли.

# 1 271
  • София
Във всеки телевизионен формат всеки в един момент предава всеки. Има и елемент на подклаждане на конфликтите чрез поставяне на някакви задачи или ограничения. Ограничаваш ресурса или размахваш награда и хората започват да засилват егоизма си.

# 1 272
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много глупава постъпка на Виктор. Хората влизат да играят играта, той за какво е влязъл, да излиза с чест и достойнство 🤦🏻♀
Ми като си влязъл в една игра, играй играта бе човек, как можа да се оставиш да те хлъзне Любчо(Чикагото). Като кукла на конци, иначе много приказки от Виктор, много нещо. Наивен към глупост.

# 1 273
  • Асеновград
Кирил не понася Ралица и затова така реагира. Смятам че Ралица наистина минава границата с алкохола. То и личи на изражението и на постъпките. Чудно ми е защо Ваня и Живка, която винаги има мнение по всички въпроси , мълчи. Нали са си много близки , да и кажат. На дуела съм за Пламен , при едно условие , ако победи и се върне ,да не вземе отново да се извинява на Теодора. Задава се нова любовна сага....Нее . Каква е тази работа , нали  вън имат сериозни приятели , много се обичат и са щастливи , а като минат няколко седмици бързо забравят всичко.

# 1 274
На дуела съм за Пламен. Виктор го изработиха по най-елементарния начин и сега ще си тръгне с чест и достойнство! Мисля, че няма шансове срещу Пламен, особено когато последния е точкувал битките с най-много точки. По принцип, при мъжете често и в живота минава номерът за "чест, достойнство и мъжкарство". Често се случва мъжете да предприемат рискови действия само за да се докажат какви големи мъже са. Основна роля играе тестостерона.

Лора си е неориентирано детенце. Хубава е, но доста заблудена, че това ще й донесе някакви дивиденти. Свестен мъж и здрава връзка не се градят с красота. Тя е само допълнение, но трябват и много други качества. Мисля, че при нея основна роля е изиграло погрешното възпитание. Такъв тип момичета са възпитани, че всичко им се полага на готово, само защото са хубавици. Личи си и колко е незряла, щом смята че определящо за един мъж е да ти казва всеки ден колко си красива. Grinning 2 месеца се подвизава по гъси гащета и се гушка в Любо, който е зажаднял за ... женски ласки, и сега се чувства специална. Grinning Готова е да отрече връзката си навън само заради мъжкото внимание, което получи вътре. Но ще порасне и ще се научи. До тогава, обаче, ще направи много погрешни избори.

Общи условия

Активация на акаунт