🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 929
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 605
Не, не са спойлерите, поне за мен.
Гледах дуела, но нямам какво да кажа. И двамата ги харесвам, направиха хубав дуел...
Просто не ми се пишеше защото искам да съм възпитана. Относно Урко и сие.
И на сълзите му нещо не вярвах. А може и да са защото му остава Пламен.
А как искам да го премахне подаръкът му, Джери...
На дуела и плетох. Шушони. 🤣

# 1 606
Последната битка е далеч от асоциацията ми за фермерски битки.
Минаването на халките над басейна най- вероятно са го взаимствали от Игри на волята, както и много други битки.

Може ли снимка на Теда, като плете на дуела 😂🤣

И на мен ми е интересно какво е казала майката на Пламен за Живка.

Дано само Виктор не посочи Кирил.
Подозирам, че господин перчем ще се изложи още повече.

# 1 607
Събота е време и за почивка, изгледах си дуела в реално време, ама просто не ми се пишеше Simple Smile Знаех кой е победителя, но както вървяха точките се зачудих дали пък спойлера не е подвеждащ... Браво на Виктор, игра мъжки, даде всичко от себе си и си тръгва щастлив, личеше си по усмивката и погледа, не бяха престорени. От друга страна Пацо не можа да се зарадва... Тези битки с безумни пъзели и стрелби убиват целия кеф от играта! Защото е до късмет, а не до точен мерник при прашката... Супер се забавя играта, става отегчитлно и печели, който има късмет. Въпреки, че Пламен си заслужи победата в тази игра и си пролича колко добре е подготвен физически. Все още съм на мнение, че в такъв тип игри няма кой да го бие. Той и Любо за това се разрева.. Grinning Няма как да ни излъже хахах от сърце се разплака, щото мислеше Виктор за по-слаб от самия него и се надяваше да отстрани Пламен... В този ред на мисли последната комплексна игра що не я дадат на Джерито да я играе... хахах да го видя как ще мачка... Или на тежкия Любо... Много искам да видя Любо на истински дуел вече! Време му е да се докаже.

Нямам идея кой ще предложи Виктор за фермер. Стефан е добър избор. Само не Киро... Въпреки че искам да го видя как ще е като фермер, защото много му знаеше устата да говори за липса на организация. Чудя се, ако Пламен стане фермер кой ли ще посочи за ратаи... Много интересни въпроси се появиха за предстоящата седмица.

# 1 608
  • Стара Загора
Винаги съм харесвала да има спойлери и да ги чета. В ранните "Ферми" имах любимци и се вълнувах от представянията им на битките, но след победата на онова малкото с много деца, разбрах, че "нещата не са такива, каквито са". После се интересувах не толкова от крайния резултат, а от пътя , който се изминава. Обачеее , в този сезон и "пътя" е не само неинтересен, а и невъзможен за гледане. Цялостното  агресивно поведение на група хора , бълващи грозни думи, обиди , закани ..... не може да ме задържи пред екрана (забравих и сълзите и излиянията на Теди, но нея мога да я гледам с '"mute").
  Харесвам И/A , защото вече не се съмнявам в честността на битките и усещам уважение към зрителите (за разлика от другото реалити).
   Не желая "цветя и рози " от екрана, но ПРОСТОТИЯ и агресия не бих гледала, дори това да е единственото по TV.

# 1 609
  • Мюнхен
https://www.facebook.com/nia.naydenova

Cеcтрата на Пламен. Има и cнимки  на баща им.

# 1 610
Ако Пламен е фермер, Ралица и Ваня със сигурност ще са женските ратаи. Той не е толкова агресивен, колкото другите мъже, но не им отстъпва с припяването срещу тях, най-вече срещу Ваня. За мъжете не съм сигурна, но пак предполагам, че по-скоро ще са Стефан и Георги (въпреки че вторият доста се опитваше да му помага). И за Стефан се сещам, че по едно време изглеждаше, че намираха доста обща приказка, но не знам дали това все още е така.

# 1 611
  • Пловдив
Гледам епизодите със закъснение и за съжаление не мога да коментирам през седмицата.

Относно бележката на Пламен.... Много ми е странна реакцията на Теодора. Уж и е неприятно, уж не му давала сигнали, пък на мен лично ми изглежда гузна. Как ли не съм тръгнала да се притеснявам, че някой ми написал бележка, ако аз съм безразлична към него.

Относно дуела... Виктор ще липсва на фермата, защото сега няма кой да им свири, но те така или иначе ще са заети с интриги.

Любо вече стигна дъното. Искам да излиза. Лора е много глупаво момиче. Уж си имала всичко навън, ама не и някой, който да и казва сутрин, че е красива. Резил.

Дано Виктор избере Стефчо за фермер, за да им развали малко комфорта на групата, но вероятно ще избере Киро.

# 1 612
На мен ми беше много интересен дуела. Спойлери за него не бях чела, но бях сигурна, че Пламен ще спечели. Хубаво е да гледаш силни играчи на арената. И двамата показаха страхотни умения.

Пламен демонстрира униклана сила и издържливост, която едва ли някой друг може да надвие. На последната битка беше топът на топа! Но има нужда да усъвършенства фермерските си умения за да стане непобедим. Реално не е толкова зле нито на коването, нито на сеченето, просто трябва да ги практикува малко повече за да хване точната техника. Ако е умен, веднага ще започне да тренира, защото хората вече му знаят слабите места и биха го атакували там. Макар че е рисковано да го викнат на дуел, ако той отново реди точките. Много се надявам да стигне до финал, защото е премерен и възпитан. Досега не е показал нито злоба, нито простащина, нито лицемерие, нито лигавщина, нито сълзи, нито голямо его. Мисля, че неговото поведение е най-мъжкарското от всички вътре. Единствено ме подразни как допусна Любо да му каже "лайнар". Трябваше да заяви по-ясна позиция след случката с бележката, защото сега даде възможност на лешоядите да му държат сметка.

# 1 613
  • Разпиляна във въображението
Пламен не го считам за свободен електрон. Той си е към Мартина и останалите, просто не го "заявява" толкова ясно, но на сегашното гласуване за дуелист се присъедини към тях нападайки Ваня. Нещо ми пречи да го харесам напълно. Дори Стефан ми е по-симпатичен, има си мнение и си го споделя, когато му го искат и се заядат с него. Стратегията на Пламен е май да е със "силните на деня", да си мълчи, да изглежда мачо, но ето Георги му помогна с точките, мисълта му не чатка много, бие с малко и ако не е само силов двубой, може би е и преодолим.
Печели с това, че е симпатичен и "готините" го харесват.

# 1 614
  • София
Нормално ми е Пламен да се сприятели с по-младите. От другата група харесва само Живка. Не смятам, че го прави да е със силните на деня, защото застана срещу Мартина като избра Живка в доста ключов момент.

# 1 615
  • Разпиляна във въображението
Ваня да не е грохнала старица Simple Smile Че каква им е толкова разликата. Другите са млади, но поведението им е отвратително, унизително и ужасно обидно. Той се включи в нападането на направен личен избор, пригласайки на Ивайло. Бих предпочела "по-възрастните", но според мен той избира "по-силните".

# 1 616
Сълзите на Любо не мисля, че са от само от страх, че остана Пламен, защото нямаше как да знае дали Виктор ще го избере и победи. Създадоха се и емоционални връзки и няма как това да не се отрази. Вероятността да се върне като  победител си беше 60/40 за Пламен.
Позагубил е форма Любо, изпосталял изглежда, със сигурност има притеснение, но си мисля, че се има за още силен. Видя се, обаче че на арената нещата често се обръщат. Първите битки на Георги го показаха в една светлина, като тромав и слаб играч, и лесна мишена, следващите ни доказа, че изобщо не така. Георги е и тактик при писането на точки и при избора на съперник. той няма да се ръководи от чувства. Групата го отхвърли и той не можа да създаде емоционални връзки вътре, така че няма да му пука за никого.
Някой писаха за Виктор и играта му сякаш е чел спойлерите ни, хахаха, смятам, че се  раздаде на мах и цялата игра на двамата беше битка достойна за възвишените идеали на предаването.

# 1 617
И аз не мисля, че гласуването на Пламен за Живка е чак толкова голяма индикация, че той не е част от групата на смотаняците. Противоположната група наистина си е на Живка, но реално Живка буди най-голям респект в противниците, дори Ивайло смелият мухльо не си позволява често да влиза в директна конфронтация с нея. Тяхната групичка, колкото не харесва Живка, толкова и има респект от нея. В същото време Ваня и Ралица не будят страхопочитание, те са по-лесната цел, а точно с отношението си към подобни хора, които са лесната жертва, може да научиш много за някого. В случая Пламен приглася към нападките.

И не, за да не бъде обърнато мнението ми, ще поясня, че на Пламен и на всеки друг му е позволено да не харесва Ралица и Ваня. Те не са неприкосновени, но признайте, че има доста сериозна разлика как групичката + Пламен демонстрира неприязън към тях и как третират другите. А най-смешното е, че от това, което сме видяли Ралица и Ваня, дори не са неприятни. Да, Ваня имаше гафове и духовните й щуротии може да са трудни за разбиране, но тя ли е най-проблематичният участник в предаването? Не мисля, просто си е лесна жертвичка за подигравки и омраза. Същото с Ралица, само че още по-зле, защото тя им изкара сума ти задачи и дори не се конфронтира толкова, колкото Ваня.

# 1 618
В живота всички сме пристрастни и често нарушаваме собствените модели, както ни угодно, особено в емоционален изблик. И ние прилагаме двойни стандарти по отношение на близките си хора.
Харесваме или не харесваме определени личности, дори без да има някаква очевидна причина за това. С един ти е приятно да общуваш, с друг - не, но интелигентния човек запазва добрия тон в общуването с такива хора.
Ралица, като творец трябваше да ми допадне много, харесват ми нещата, които прави, но като присъствие не ме грабна, Ваня също не ме докосна, но няма да отрека качествата им.
Има хора, които те отблъскват без да знаеш за какво, но простакът ще се заяде и ще държи грубо с тях, възпитания човек ще ги подмине конфликта.
Не казвам да не си отстояваш позиция, но това се прави аргументирано и с достойнство, не го правиш само, за да се заяждаш.
Обществото ни е малко на стадния принцип, силните мачкат слабите или ги изолират, в това отношение не се еволюирали много. Може би хората навсякъде да са така, не знам...

# 1 619
Не мога да предвидя Виктор  кого ще предложи за фермер. Пламен на въпросите за фермер не го виждам освен срещу Кирил,
Ако сте прави, че би предложил Стефан, очаквам да го саботират и от двата лагера. Живка щом за Любо внушава, че не бил бизнесмен и добре че със съдружници работел - тя от висотата на шофьорската седалка в тира ги вижда нещата извън Фермата - представям си Стефан как ще го нарежда. Така че май по-добре Виктор да не го предлага.
Ако Пламен стане фермер, пожелавам си да прати за ратайски имунитет Любо и Коцето. Ето това ще е циркът на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт