🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 71 915
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 635
От един пъзел не може да се правят изводи, че Пламен е глупав. Ами, никак не е глупав за мен. В подобна ситуация, в която много фактори оказват влияние, малко участници биха се справили безупречно. На останалите битки ми хареса много. Ако усъвършенства и фермерските умения, автоматично става сигурен финалист.

За Виктор вече казах. Личеше си, че даваше всичко от себе си на битките. Дори да е искал да си ходи, по-добре да си тръгне достойно, отколкото предал се още преди дуела.

Любо си е Любо. Прекалено явни са му намеренията и това го прави да изглежда още по-нелепо. Приятел, "брат"... Айде, моля ти се!

А Стефан, с него, без него Фермата ми е една и съща. С нищо не ме впечатли досега, не вярвам да покаже нещо Уау.

Кирил като фермер би се справил добре. Освен ако не го избие на агресия.

# 1 636
И аз смятам,че Киро би се справил като фермер. Очевидно не си владее нервите ,но работи много, наясно е с всичко какво и как се случва или трябва да се случи и залагам,че би направил успешно фермерство.

# 1 637
А Пламен с какво се занимава? Работил в София, ама не му харесало и се прибрал в родната Ябланица. И после....
Мен ми се струва, че е страшен въздух под налягане това момче - поредният с тЕло и големи претенции, ама иначе едно голо его.

# 1 638
  • Бургас
Надявам се Виктор да посочи Стефан за фермер. Дано не сглупи да заложи на Любо, все пак той е причината да си тръгне.

# 1 639
  • Варна
А Пламен с какво се занимава? Работил в София, ама не му харесало и се прибрал в родната Ябланица. И после....
На представянето каза че търгува с добавки за горива.

# 1 640
Пламен работи върху себе си, да е пич в очите на жените, но в моите очи е въздух под налягане!😀

# 1 641
  • София
Ваня да не е грохнала старица Simple Smile Че каква им е толкова разликата. Другите са млади, но поведението им е отвратително, унизително и ужасно обидно. Той се включи в нападането на направен личен избор, пригласайки на Ивайло. Бих предпочела "по-възрастните", но според мен той избира "по-силните".
Много хора сме писали тук, че на Ваня не ѝ личат годините. Не само външно, но най-вече като поведение, излъчване. Откакто почна да им се кара и да си лягат рано, съвсем се отадалечиха. Уж харесваше Виктор, но и около пианото не се включваше. Нямам предвид да друса кючеци, то и Пламен не е във вихъра на купона, но Ваня пък е в другата крайност.

В Живка има много повече живец.

# 1 642
Представих си ТеТка с плетката!Едно към едно!😀😀😀
https://www.facebook.com/groups/handmasters/permalink/994677297758098/

# 1 643
За мен това с плетка в агитка е дори по-голямо неуважение от глупостите на Ивайло в предишни дуели. И то към Виктор, когото от кумова срама уж подкрепяше.

# 1 644
  • София
Първи 'лайв' за сезона
Чак, не мога да повярвам... Кой друг освен Цвети да го направи.
Вики за първи път се захваща с тези неща, но има кака да го отрака. 😉
Скоро ще направят нов, по-дълъг и истински 'лайв'

Цвети и Виктор заедно отговарят на въпроси на фенове 🙂
клик върху снимката!

Малко накъсва видеото в началото, слаб им е нета.
Правят се на интересни дали са 'заедно' и гаджета Simple Smile Виктор каза, че отношенията са развиващи им се
Виктор е за Пламен да спечели Фермата, Цвети за Лора или Мартина
Цвети не е разочарована от никого, Мартина е много грижовна и добра
Виктор се е разделил с приятелката си
Ще ходят на гости на Сия във Варвара
Цвети обяснява за прословутия израз, 'Топа на топа' Виктор я защитава
Виктор научил много неща от Ивайло...
Лора е най-чистия човек вътре според Цвети
Любо и Лора са добри приятели и толкоз (не загатнаха за нещо повече, а ги питаха в края)
Виктор е близък с Живка, Цвети я смята за стратег номер 1 и че си е изиграла играта, но с Виктор били по-близки
Усети се, че не харесват Ваня, ама казаха с по едно изречение добри думи за нея
Цвети не си е правила ринопластика, Виктор и каза, че е прекрасна
ЛОЛ, Виктор накрая само дето не се обясни във ВНЛ в Цвети 🙂

Има и други неща, но съм щрихирал най-интересното.

# 1 645
Охо, двете вселени са се събрали.😀
Добре изглеждат.

# 1 646
Ще се по опознаят малко и после кой от къде е Simple Smile

# 1 647
  • Другата България
Охо, двете вселени са се събрали.😀
Добре изглеждат.
Нямат шанс според мен.
Не вярвам и на "събирането им", за мен е някакъв начин да задържат интереса към себе си, особено Цветка.
Вероятно е прочела всичкия хейт, който се изсипа върху нея именно заради ТОПа на ТОПа, и сега иска да си изчисти имиджа, всички знаем колко е важен той за нея. Изобщо не са ми интересни, нито ще ги гледам, нито ще ги слушам. Муцки и всякакви такива кифленски истории хич не са ми по вкуса. Очаквам още изяви от нея, всъщност, тя е единствената излязла, която към момента по всички начини се опитва да задържи общественото внимание върху себе си, изобщо не е очарована от мнението на хората явно. И има защо, мен обаче не може да ме излъже. А Викито продължава да лапа кукичката, горкото неориентирано чепеларско момче....

# 1 648
  • София
И май финала все още не е изигран, така че няма да е като миналата година.
В смисъл, в един момент Цвети каза, че нямат право, а и не желаят да издадат кои са финалистите (всеки сам да гледа и да се опита да познае) и дори не спомена за победител, а само финалисти и така изречено с точно тази интонация си правя извода, че финала наистина ще е 'пряко'
Но мога и да бъркам. То няма значение де, аз така или иначе все още не знам, кои са последните десет. 😁😎

# 1 649
  • при късмета
Отдавна беше ясно, че Виктор вече няма годеница. Не е нужно някоя да се само унижава публично като Даньовата, че да разбереш. Аз още не мога да си обясня как го направи тази жена, няма ли капчица самоуважение, вече цяла година. Не вярвам, че и за пари (хонорар) някоя би го направил, толкова ми е невероятно
А Виктор и Цвети са далеч от събиране. Нищо няма да се промени откак бяха вътре, ще се иска само на Виктор, а Цвети го използва, както до сега

Общи условия

Активация на акаунт