224 светещи коледни украси в НЕМСКАТА тема

• 27 335
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Не е задействане директива, сме поискали помощ от ЕС. Иначе няма локдаун, има розови сертификати и всичко е наред.

https://www.n-tv.de/panorama/23-57-Bulgarien-ruft-EU-Kommission- … icle21626512.html

# 106
  • в сърцето на един мъж...
Все тая как го наричаш, не можем да се справим сами

# 107
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Това е нашата национална травма.
Все някой трябва да ни “освобождава”.

# 108
разбира се най-добре с пари и най-добре да не се проследява по кои частни сметки ще се насочат и каква нова вила в защитена зона ще изникне ...

# 109
Бибит разкажи малко за Lernpläne на НРВ в гимназията ако имаш време. И как е организирано при вас с домашните?
И да редактирам. Самия Übergang беше ли ок, знам че е различно във всяко у-ще.
Много ме тормози как детето изпусна толкова покрай короната и ще бъде хвърлено във студената вода.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:17 от Анонимен

# 110
  • Немция
Рейна, не знам какво точно имаш предвид относно Lernpläne.
С големия Бибитко не съм имала проблем с Übergangszeit, но той беше в Грундшуле с по-високи изисквания , а и е ученолюбив. Зависи и от учителя.
За домашните има  Betreuung, но не съм запозната с детайлите, не го ползваме.
Между различните гимназии в града ни има разлики с учебната програма.

# 111
Получихме мило съобщение, че ни увеличават цената на тока с 30%!!! Ще трябва пак да ставняваме цени и да видим дали ще има нещо по-изгодно, но не храня големи надежди. Половинката не ще да се местим на топло. Продължавам с обработването. Laughing

# 112
С нулевите градуси, се завръщам и аз! А честити да са ни! Пу пу!

# 113
аз за да не разочаровам Гретхен се разхождам из градината по бански ... с неопренов костюм в телесен цвят.

# 114
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз за да не разочаровам Гретхен се разхождам из градината по бански ... с неопренов костюм в телесен цвят.

Гениално 🤣

Синьо, там където е топло, пестиш от цена на тока, но други неща ти струват скъпо.
Въпросът е с какво си готова да се разплащаш: пари, нерви или нещо друго.

Рейна, понеже аз поне от 3г се занимавам с образователната система, та съвет от мен: води се по детето. Избери училище, което сега му пасва. Както и Мьос ти писа - училище се сменя.
Понеже не ти отговорих преди на въпроса: Druck rausnehmen е като го запиша в такова училище, където няма Druck. Както и на Синьо писах: или плащаш с пари, или с нерви.
И понеже в този случай не става въпрос само за моите нерви, а и на детето, избрах парите.

# 115
  • Немция
Да, училище се сменя- най-често след 7-ми, след 10-ти клас.
Нека на първо място училището да носи удоволствие, аз съм на този принцип.

Изясни се колко антитела  имам след ваксина и корона > засега са 1000 при долна граница 75. На мъжа ми са по-малко, около 670, каквото и да означава това. Сега ми е интересно колко са били само след ваксината Satisfied, но минало-бешело.

# 116
Ася да не избра частно у-ще?
На 80% съм за гезамтшуле, но ме спира това, че е далеч и няма хаусауфгабенбетройунг. И ще трябва да пътува в пълен трамвай в пиково време.
Онзи ден на един инфоабенд това казваха, че не избираме и решаваме сега бъдещето на детето. Системата е гъвкава и винаги има шанс нагоре.
Днес за първи път от доста време доста упорито спрягат думата локдаун отново.
Бибит нали има две различни мерни единици..аз знам за жена която е имала след боледуване само над 2хил антитела.

# 117
  • Немция
Рейна, тази жена в Германия ли е изследвала антитела?
Доколкото ми е известно, в Германия има една система за мерни единици, няма 2,3 или 5 варианта.
Кой колко антитела ще образува е индивидуално.

# 118
Рейна, и аз чух за нов локдаун от понеделник.

# 119
Индивидуално е, затова и не е ясно до колко и как количеството им играе роля в защитата. Утре ми изтичат шесте месеца и започнах да се чувствам като в панички.
Бройките хвърчат като бесни.
Странно, аз не съм чула още никой да говори за локдаун.

Общи условия

Активация на акаунт