224 светещи коледни украси в НЕМСКАТА тема

• 27 333
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Тези хора си имат държави и то не по малки от европейските. Имат си климат при който да не мръзнат и да се сърдят на този, заради който държавите им не са наред. Не на поляците че не ги пускат и на европейците че не ги искат.
Няма да се разпадне. Иначе Италия, Гърция, Франция са фалирали, а Германия е без ток ... алъш-вериша в запада ще продължи и то за сметка на балканските и източните държави . Както винаги.  Според мен.
И пак източните ще са виновни , че били бедни и взимали заеми ... а западните не взимат заеми. Изобщо тази политика на посочи някой и викай че е виновен не беше европейска политика доскоро.

# 91
Ех Бела, много го опрости...не ми отговаряй

# 92
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Синьо, не мога да се свържа с лабораторията, а не ми се ходи без да питам дали ми трябва термин.... там паркирането е трудно и ще загубя над час...

И на мен ми е интересно. Както и Рейна спомена, пише поне 21 дни след боледуването.

# 93
  • Немция
Ася, питай при друг лекар, ако при твоя ти се струва скъпо. При моя личен ми казаха, че тестът за антитела е около 20 евро.

# 94
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бибит, личният иска 60€, лаб-ята 30€, но не ми вдигат телефона.
При какъв друг лекар да търся?
Иначе и на мен не ми се ходи до съседния град...

# 95
Личната лекарка на мъжа ми му каза,че тест за антитела било пари,хвърлени на вятъра,не се знаело след една седмица колко ще са ... Аз мислех също да правя и започвам да се разубеждавам! Thinking

# 96
Понеже много от вас писаха, че имат прахосмукачки-роботи може ли да помоля за мнението ви за тази, която утре ще е на промоция в лидл https://www.lidl.de/p/samsung-saug-und-wischroboter-vr05r503pwg-wa/p100338579.
Аз много мразя да пускам прахосмукачка, но някакси не мога да си представя как функционират тези роботи и дали конкретно този е добър.

# 97
Естествено че са пари на вятъра. Резултатът не носи полезна информация, поради което и за нищо не служи.

# 98
  • Немция
При Ася въпросът беше дали е изкарала короната, въпреки отрицателния тест. Детето й беше положително, те отрицателни.

А аз искам да знам какво количество антитела имам след ваксина и боледуване.
Не съм сигурна дали са пари, хвърлени на вятъра, преди пътуване например. А и човек го човърка любопитство.
Специално за ваксината за хепатит Б се следят първо антителата и тогава се слага ваксината, според броят антитела. Известно ми е, че за короната е друго в момента, но антителата не са съвсем безсмислени по принцип.

Ася, питай при друг личен лекар в района ви.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:22 от Бибит

# 99
Правили сме тестове за антитела няколко пъти. Не за кеф или от любопитство. Първия път след боледуване, за да проверим дали е било ковид. Да, оказа се, че е било, имахме антитела. Втория път преди евентуално пътуване, за да проверим срещали ли сме се пак с вируса (имахме съмнения). Нямахме антитела, затова отменихме пътуването - бяхме потенциално опасни за възрастните ни родители. Тествали сме за антитела и децата, пак заради пътуване. След ваксиниране антитела не сме тествали.
Мотиви за тестове може да има всякакви, дори съвсем смислени и разумни.

# 100
От една страна антителата може да са от други коронавируси, от друга - не са те, които пазят от заразяване. Затова и за нищо не се признават и ползват и наистина тестването за тях е пари на вятъра. Има тонове информация по въпроса.

# 101
Ася моят ендокринолог пускаше за антитела, 24€, но това беше още пролетта и ми каза само ако имам съмнения за последните 6 месеца. Може да не е актуално.
Мама Ени аз се чудех има няма 5 год за робот. От месец някъде съм с Роборок, по-скъп е от този който си показала, но ти гарантирам, че върши работа. Бях изчакала промоция онлайн. Аз бях много скептична, мъжа ми казваше, че ще вървя след него и ще му викам, че оставял трохи. Чисти перфектно там където има достъп и засмуква даже играчки на детето.

# 102
мама-ени вижда ми се добре. батерията пише че държи, нисък е ...
аз не  взимам от тези с парцалчето, но някои много ги харесват.
все още си харесвам итобот и съм си с тях за сега.

# 103
Аз съм с Роборок S5 Max и съм много доволна,чудесно се справя и бих го препоръчала.Самсунг дори не знаех,че правят роботи! Smile

# 104
  • в сърцето на един мъж...
Не знам за тук кой какво и как стига до болница, но в България е жестоко. Щом вече официално е задействана европейска директива за помощ...

Общи условия

Активация на акаунт