Домашното насилие – тема №3

• 73 667
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 180
Ми не знам, аз говоря от моя гледна точка. Не искам да ставам досадна и да се повтарям, просто като бях в това положение, ми беше много гадно, че всичко се чуваше в блока, а съседите сутрин си извръщаха погледа. Наистина имах нужда някой да ме пита каквото и да е. Сега на този акъл нямаше да бъда такава страхливка, онова го отдавам на глупостта на 20-те си години.

# 181
Такава интригантка се оказа жертвата,че не знам кое е истина и кое лъжа!Тя забърка тази каша,и си мисля,че е било от ревност.Мислела си,че аз имам нещо към мъжа й.Това излиза постфактум.....На майка си говори едно,на мен друго,на друга роднина също се оплаква....Бяха големите приказки,че ще го зареже,че ще го накара да плаща издръжка,че намерила квартира.Смешки абсолютни!Не ме вълнува вече нищо,като пътен знак я подминавам и даже мога и да ги разкарам от блока,щото са на квартира,а аз си имам апартамент.Засегнаха достойнството ми,намесиха мен и косвено децата ми,нарушиха ми личния комфорт,плюят като камили по стълбите и фасове пред блока.... Въобще няма да ги бавя,само още веднъж да ми нарушат личното пространство!Няма да я съжалявам повече, защото заби нож в гърба не само на мен,но и на родната си майка.С линейка да я взимат следващия път,хич ми не е.Детето слава богу,има кой да го гледа,ония агресивните -по съдилищата и арестите.Не съм вярвала,че на тези години някой ще успее да ме направи на маймуна!Вземам си бележка.

# 182
Ужас. Как е могла да злоупотреби с нещо толкова сериозно … Съжалявам.

# 183
  • София
Ей, лоша работа. Не за нея, но защото няколко такива случая човек става неверник и непукист.
papa6ka, ти си постъпила според своите разбирания. Всеки може да те излъже веднъж, само да не се повтаря.

# 184
Чак аз се ядосах като прочетох последния пост на papa6ka… Жертвата ще се окаже по-откачена и от насилниците си. Абсолютно си права повече да не се занимаваш с тях. Остави ги да се избиват помежду си, явно се заслужават все пак. Ако беше свястно момиче, оказало се в капан, нямаше да се отнесе така с теб. А психозата, че искаш това подобие на мъж, дори не искам да я коментирам.

Пожелавам ти по-скоро да забравиш за тези и съдбата да те среща само с хора, които заслужават добрината ти!

# 185
Благодаря ви! Толкова изтощена емоционално не съм се чувствала!А тези са прости и елементарни и не спират да ръчкат.Добре поне,че мъжете в живота ми са зад мен и малко се успокоих.Сагата още не е приключила,но се надявам скоро да се махнат от блока и да забравя за тях!

# 186
  • София /Абсурдистан
Много съжалявам. Направи добро…

# 187
Много ми е мъчно за нещастното дете - то не си е избирало родителите, нито някой го е питал иска ли да се роди в подобна среда или не...обаче точно това е получило - още от най-крехка възраст да му тровят душата докато го изкривят и травмират непоправимо, та накрая и неговия живот да е провален и нещастен...Не за това идват децата на тая земя, но някои точно това получават, без да са виновни за нищо.

# 188
Ето за това е права Анди - даваш контакти на разни институции и не се намесваш, освен ако пред теб не бият някого де. Но и тогава намесата е - обаждаш се на тел.112, освен ако не си сигурна, че можеш да неутрализираш насилника. Колко съм ги яла такива - намесваш се, караш се с някого, когото също познаваш и после ти си виновен и пред двамата... Айде нема нужда! Някои дами просто обичат да драматизират или просто не искат помощ, а само да си мрънкат. Жалко за истинските жертви, защото заради такива драма-куин хората станаха безразлични и апатични.

# 189
  • София
Хайде и аз тук. Мдаа. Действаме с Анимус. Стискайте ми палци да се отърва от чудовището!

# 190
Рокстар, съжалявам да го чуя!
Мислех, че покрай пътуванията му и години на неразбирателство просто сте се отчуждили и пред развод. Но чак да ти посяга ... Съвсем е деградирал!
Успех! Стискам палци!

# 191
Хайде и аз тук. Мдаа. Действаме с Анимус. Стискайте ми палци да се отърва от чудовището!
Че вие не бяхте ли вече разделени? Имам някакъв спомен от другата тема (може и да бъркам никовете, де)
Иначе от Анимус ако ти трябва защитено жилище, ми се струва малко кауза обречена...Справка - началото на темата. Но пък уж предоставяли безплатна юридическа и психологическа помощ. Нямаш ли къде другаде да идеш?

# 192
  • София
Каква е конкретната случка и защо ти е Анимус?

# 193
  • София
Прибра се за седмица и ме преби. Трябва ми адвокат, а не мога да си го позволя, затова.
Няма да раздувам много, действам си.
Аз мислех че ще се разминем тихо и кротко с цивилизована раздяла, но уви...
Къде точно е районният съд на София?

# 194
Прибра се за седмица и ме преби. Трябва ми адвокат, а не мога да си го позволя, затова.
Няма да раздувам много, действам си.
Аз мислех че ще се разминем тихо и кротко с цивилизована раздяла, но уви...
Къде точно е районният съд на София?

Общи условия

Активация на акаунт