Домашното насилие – тема №3

• 73 670
  • 1 035
  •   1
Отговори
# 195
Оле, стискам палци.

# 196
Веднага медицинско и веднага молба за незабавна защита. Анимус нямат ли адвокати? Ако да, тяхна работа е да ходят в Районния съд и да подадат молбата. За НЕЗАБАВНА защита, излиза в същия ден.

# 197
  • София
Веднага медицинско и веднага молба за незабавна защита. Анимус нямат ли адвокати? Ако да, тяхна работа е да ходят в Районния съд и да подадат молбата. За НЕЗАБАВНА защита, излиза в същия ден.
Ок благодаря ще ги питам.
Медицинско имам.

# 198
  • Най-красивата страна
Рокстар,бъди силна,пожелавам ти късмет и скоро да се отървеш от звяра.Надявам се да имаш подкрепа от близките си.

# 199
Роки, децата на безопасно място ли са? Имаш ли нужда от помощ за тях?

# 200
И е важно да не се пропусне 30-дневният срок. Какво провокира тази случка? Човекът е психичноболен ли?

# 201
Според мен отдавна трябваше да се разделите Sad сега е ескалирало напрежението Sad Дано се спасиш по най-добрия начин. Децата как са?

# 202
Какво се случи и наистина да не е отключил психично заболяване?

# 203
  • Сф
Какво се случи и наистина да не е отключил психично заболяване?
Хах, явно не сте се сблъсквали с насилник. Това ще да е особено психично заболяване, което отключват предимно  срещу жените и на всяка възраст. Насилниците са нестабилни боклуци и страхливци, нищо има няма като заболяване. Напротив, даже за околните са перфектни, стига да не им е в къщата де.

# 204
PureLove, дали пък не съм се сблъсквала...
Че за околните са перфектни, си права.

# 205
  • Сф
PureLove, дали пък не съм се сблъсквала...
Че за околните са перфектни, си права.
На Рф22 говорех. А за психичните заболявания ..не съм чувала да се отключват на 40+ години.  И да се отключват само срещу приятелките ( жените) а в работата и навсякъде - не. Много странни тия психични заболявания ще да са.. А и насилниците чудесно се грижат за себе си Simple Smile и интереса си  , нещо което го няма при психично болните като цяло. Е, аз съм сигурна, че нещо в мозъка им не работи добре, но чудесно разграничават добро /зло, правилно/ неправилно.

# 206
Тц, не разграничават правилно/неправилно. Всички насилници, без изключения, не са ОК с психичното здраве, в различна степен, разбира се. И да, отключват се по някое време. Дали ще е 30+, дали 40+...

# 207
  • Сф
Тц, не разграничават правилно/неправилно. Всички насилници, без изключения, не са ОК с психичното здраве, в различна степен, разбира се. И да, отключват се по някое време. Дали ще е 30+, дали 40+...
Не съм съгласна. Те затова и в началото и не само, се прикриват, ех ако им пишеше на челото...По- склонна съм да се съглася ,че са емоционални инвалиди някакви.

# 208
Отключват се и по късно или по скоро излизат от контрол тогава. Няма ясно изразена граница при психичните заболявания, понякога слаби прояви успяват да бъдат контролирани, но с възрастта проявите се засилват, а контрола отслабва. Темата е дълга, а и нашата съфорумка е споделяла много пъти за проблеми, според мен имащи сходства с психо симптоми. Все пак не съм специалист, но не е лошо да се помисли по този въпрос.
Иначе ясно, не трябва да стои повече с него, следващия път може и по лошо да стане.

# 209
  • София
Стана тираджия. От Нова Година насам ескалира. Всъщност няма значение. Психо е. Просто му е трябвала ситуация, за да блесне.

Общи условия

Активация на акаунт