🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 54 281
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
  • София
предметите... 😉

# 136
Играта е от Джуманджи може би

# 137
  • Somewhere far away
Счупена врата от брадва - Сиянието.

# 138
  • София
Маската (то е глава на играчка де) е от Убийствен пъзел.

# 139
Гледам от телефона, и както се казва, забравила съм си очилата. Така че може да съм в тотална грешка за тези:
-  Плакатът до вратата - Изкуплението Шоушенк
- Химикалките на масата - Красив ум
- Четирите предмета с орнаменти под другата маса под прозореца - Петия елемент

# 140
  • Berlin
Родителите на Ана и Елза не са лоши. В продължението става дума накъде са тръгнали с кораба, когато умират.

# 141
  • София
Зеленото петно на вратата мисля, че е от един филм с Робин Уилямс - Флабър.

# 142
  • Галифрей
Той излиза през януари, няма как да се гледа сега Simple Smile Предполагам, че става дума за сериала с Дейвид Тенант.
Да той е, не те го бяха пуснали целият сезон и някой хора, си го свалиха ( аз разбрах това в последният момент 😟) вече излъчиха 2 епизода по BBC one, те са качени в сайта. Обаче аз не съм от UK и iplayer BBC не работи за другите страни само за UK. Надявах се в сайтове за онлайн да го има, там качват всичко. Обаче още го няма 😢

# 143
Гледах Гучи и Матрицата.
Гучи ставаше, но... Това италианско ръмжене ми дойде в повече, също и многозначителните реплики от по 1-2 думи с италиански акцент. Лейди Гага беше интересна, но според мен здраво надценяват изпълнението ù в този филм.
Матрицата...феминистката в мен е кръвно обидена. Просто не знам какво хубаво изобщо мога да кажа за този филм.

Иначе и на двата филма в залата имаше много хора, първи уикенд, привечерна прожекция. Специално за Гучи ми се струва, че свободните седалки се брояха на едната ръка, а залата беше от най-големите в Парадайс. Впечатлих се повече от посещаемостта, отколкото от филма Simple Smile

# 144
Не знаех, че е пуснат сериалът, от Замунда защо така спят...

# 145
Мечът, закачен като корниз- Стар Уарс
А пералнята я свързвам само с Лило и Стич 😁
Сърцето на Океана, закачено на масичката до прозореца - Титаник.

# 146
Их, как ме е яд, че изтървах играта с картинката! Виждала съм една подобна, много е забавно.

Първият филм е супер - интересна версия на историята за Снежната кралица. Странно е, че още има хора, които разбират посланието на филма (да бъдеш себе си и да не смазваш истинската си природа - за Елза; да не реагираш прибързано и повърхностно - за Ана; семейство е по-важно от всичко- за двете) точно наобратно.
Елза в нито един момент не е злодеят на филма. Тя изобщо не е трябвало да бъде потискана - точно това "гениално" решение на родителите й води до години самота и нещастие за сестрите, както и до нейния изблик.
Значи, за първи път гледах първата част преди няколко месеца и казах на майка ми - добре бе, тая Ана свърши цялата работа, целия филм го изнесе на плещите си жената, а всички момиченца искат да са като Елза! То вярно, че тя е кралицата и властта е сладка, ама...при което майка ми отговори - нека да позная - Елза е руса, а Ана сигурно кестенява, нали? Ето ти отговора Joy

(моля, коментарът ми да се приема със смях Wink)

# 147
За мен и двете са руси - Елза е платинена, а Ана - ягодова блондинка Simple Smile
Предполагам, че момиченцата харесват повече Елза, защото може да прави магии. И има готина блестяща рокля.

Моята любима принцеса винаги е била Ариел, а за най-красива намирах Аврора. Но никога не съм искала да бъда нито една от двете (или пък друга героиня; не съм се идентифицирала с никоя - особено с любимката ми Ариел - не разбирах защо би искала да напусне този прекрасен подводен свят заради сушата).

# 148
Към всичко казано до момента - маската горе на стената мисля,че е от Saw.
Познах снича, хапчетата, камъните, костюма, сърцето, картата за игра, розата, шапката и обувките.
Дори не са половината....
Голям срам.

# 149
  • addicted
Ааххх, мнгоо кофти ми се получи с играта, прочетох няколко докато се усетя, така че няма да изброявам кои съм видяяла, няма да е честно. Само ще допълня -
Скрит текст:
китката на прозореца е от Леон.

Но и картинката не е много ясна, някои неща изобщо не виждам какво са.
Но ако някой се сеща за още подобни игри - давайте ги насам, много, много харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт