🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 53 712
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Изгледах Смърт край Нил. Някак беше предсказуем убиецът, но за втория човек не се сетих. Не съм чел книгите на Агата Кристи.
Гал Гадот ме кефи много, лъчезарна и усмихната, но защо винаги изглежда, че играе някак дървено. Като се сетя, че получи и ролята на Клеопатра.
Убийство в Ориент Експрес беше в пъти по-интригуващ и мистериозен.

# 646
Гал Гадот прилича на женски Ричърд Гиър - стои като лъскав кадилак. И има само няколко изражения на лицето. Това не е упрек,просто констатация.

# 647
  • Sofia
Смърт край Нил е една от любимите ми книги. За съжаление историята е доста детайлна и филмът не успява да я проследи. На практика се губи най-голямото удоволствие от навързването на улика след улика плюс това, че някои други детайли, които не ти позволяват да отгатнеш веднага убиеца, се губят.
Ориент експрес беше много по-добре направен, но там и историята не е с толкова детайли.

# 648
  • Галифрей
Гал Гадот е проблемерична личност. Дразнеща ми е и не гледам нейните филми, взимат я защото е “ красива”. Като гледах Жената чудо, много слаба актриса.
Гледала съм стара версия на Смърт край Нил, супер е.

# 649
  • София
Пусната е нова тема за оскарите и филмовите награди, има интересна анкета касаеща церемонията и скандала между Уил Смит и Крис Рок. Любопитно ми е какви ще са финалните резултати. 🙂

https://www.bg-mamma.com/?topic=1428718

# 650
Излезна The Bubble по Нетфликс, в който Бакалова е в ролята на Аника, част от персонала на хотел, където група актьори (в главните роли Карън Гилиън, Педро Паскал, Лесли Ман, Айрис Апатоу и Дейвид Духовни) се опитват да заснемат продължение на филмова поредица. Ревютата на критиците са ужасни, а тези на обикновените хора не са много по-различни. Жалко за иначе добрият актьорски състав.

# 651
  • Галифрей
Аз бях попадала на трейлъра си разказва целият филм, не е кой знае какво. Чудят се вече какво да измислят. Събират известни актьори  само да направят някакви пари 😒

# 652
  • Berlin
Хмм, той не е ли някаква пародия? В смисъл, че аз лично не очаквах да е някакъв кой знае какъв филм, независимо от актьорите (които сега не топ вече, може би едно време…). Даже май не бих го и гледала (или само заради Мария Бакалова).

# 653
Да, опитали са се да пародират холивудските актьори, но се е получила една безсмислена каша. Карън и Педро са доста известни, тяхното време поне не е отминало, то е точно сега. Харесвам някои от старите филми на режисьора (Позабременяла и 40-годишният девственик), но очевидно вече се е изчерпал.

# 654
Judd Apatow има филми с доста приличен рейтинг, над 70-75%, но този явно не е от тях.

# 655
Току що завърших Смърт край Нил. Толкова интересна история, а някак във филма се изгуби вълнението. Беше ми малко скучно. Мисля че актьорите бяха добре подбрани,  но просто нещо не се получи.

# 656
  • в сърцето на един мъж...
Да и аз малко се разочаровах. Иначе е сниман много зрелищно, Кенет Брана си разбира от работата, обаче нещо липсваше, за да е онази история на Агата Кристи.

# 657
Първите ревюта на Морбиус май никак не са добри. Жалко, очаквах да е интересен.
Влизам точно заради Морбиус. Слаб е доста. Ефектите са добри сами за себе си, но някак закърпени. Актьорската игра е дървена, но не защото актьорите са дървета, а защото сценарият и режисурата скандално куца. Има няколко безумни момента, в които филмът тръгва в най-нелогичната посока. Самият Морбиус някак липсва, въпреки че името стои в началото и края на филма. Сюжетът буквално препуска и докато осмислиш каква дреболия виждаш, са се случили 20 други дреболии. Всичко е някак незначително и е разбъркано в кофти мишмаш. Честно казано, повече ме беше грижа за котката на Мартин (която (котката) се появи ок. 10 мин преди края на филма и мяука за 30 сек, след което изчезна), вместо за самата Мартин, която през тези 10 мин беше на умирачка.
5/10 му давам.

Дяволо, аз малко тъп въпрос задавам, ама каква ти е скалата с оценки, че явно не е Х от У, а още не мога да я схвана?

# 658
  • София
Нарциса, благодаря за ревюто. Гледам и боксофиса, където също е тотал щета. Ясно защо. Само се чудя дали няма да омажат и Тор 4.

# 659
Нарциса, благодаря за ревюто. Гледам и боксофиса, където също е тотал щета. Ясно защо. Само се чудя дали няма да омажат и Тор 4.

Надявам се да не. Все пак Уайтити го прави, не вярвам да се издъни.

Общи условия

Активация на акаунт