🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVII 🎬

• 53 683
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • Галифрей
Еми добре доворявам ти си, аз  не съм фен на Марвел и до гуша ми дойде от лигни и тн. Мислех да го гледам  само заради злодейте. Но щом е станал добър ок ще го видя.

# 91
  • с трима мъже :)
Здравейте,

от онзи ден съм на вълна Алмодовар. Гледах "Говори с нея" и "Всичко за майка ми". Не ги бях гледала, но съм сигурна, че съм от единиците тук, които не са ги гледали, така че няма да ви досаждам И с моите хвалебствия, знаете, че филмите са много добри. Сега си преговарям "Болка и величие".

Докато ровех из Замунда, не зная защо ми излезе като препоръка един сръбски филм, и точно за него влизам да ви пиша - "КЛОПКА". Тези от вас, които са го гледали, разбират защо се вълнувам и защо го препоръчвам. Но на тези от вас, които все още не са, искам да кажа да си го свалят и да го изгледат. Филмът е много хубав, даже и на ММ хареса, а пък той е все критичен и рядко му харесват филми. На няколко пъти се запитах какво биха направили повечето хора по земята, ако са в положението на главния герой. Много добър филм - препоръчвам.

Deathcrush, откъде субтитри за "Календара" ?

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 00:08 от galaBG

# 92
  • Somewhere far away

Deathcrush, откъде субтитри за "Календара" ?
Гледах го със вградени английски.

# 93
Някой гледа ли снощи филма със Скалата по БТВ?

# 94
Излиза ми стар филм с име Клопка, но е е сръбски. Може ли линк?

# 95
Нещо за небостъргач беше (май така се и казваше) - аз гледах малко, но превключих, защото по същото време гледах едно предаване.

# 96
  • UK
Skyscraper е филма със Скалата
https://m.imdb.com/title/tt5758778/

# 97
За небостъргача съм го гледала преди години още като излезе. Не е нещо особено, но не е и лош филма.

# 98
  • UK
Аз съм фен на Скалата-забавен ми е и обикновено филмите му ме разтоварват и забавляват, обаче това е единствения филм, който ме съм изглеждала до край. Много ми беше скучен.

# 99
Интересен беше ,но толкова време в горяща сграда без кислород и не се издушиха все пак главни герои не умират.Преди години не съм го гледала ,мислех че е нов.

# 100
  • с трима мъже :)
Излиза ми стар филм с име Клопка, но е е сръбски. Може ли линк?

Търси го като klopka

А иначе гледам, че и тук са го коментирали:
https://www.bg-mamma.com/?topic=359825.30

Ето това е филмът https://en.wikipedia.org/wiki/Klopka

# 101
  • Галифрей
Гледах новият Спайдър Мен,хареса ми.😘👏🏻
Аз Спайди си го харесвам,но съм гледала останалите Марвел филми.

Скрит текст:
Свърши като ЖЧ 1984 същият мутив едно Коледно. 🎅🏻🎄❄Само не разбрах как Питър се издържаше? Ама айде филм. 😂
Много тъпо,че леля му загина 😢 Беше яко как тримата Питър се срещат. Тъжно,че всичко го забравиха.   

# 102
  • София
Наистина се очаровах от филма за паяка. Не очаквах Marvel да направят нещо подобно, но ето, че е факт. Е, не се радвам на Том Холанд, но добре изигра ролята си. Аз съм повече по DC заради трилогията на Нолан и Жокера на Филипс, но ето, че най-накрая имаме стойностна конкуренция между двата гиганта сред комикс героите. Дано сега от DC да хванат нещо стойностно и те. Летвата вече е високо вдигната.

# 103
  • София
Четох ревю за Матрицата и.....била тотална пародия и подигравка с оригиналния филм Grinning Разколебах се дали да ходя на кино.

# 104
  • Галифрей
Ам малко са копирали идейки от един други прудукци,като Доктор Кой. Но се е получило добре.За което браво 😘❤

Матрицата си е класика незнам,защо са направили нова част. Полуката е когато някой е филм е добър да не правят сто продължения,че става боза.

Общи условия

Активация на акаунт