Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
Аз използвам Лиотон гел и понякога едно кремче на др Бах-Rescue. Аз за себе си открих, че след като сложа инжекцията и масажирам съвсем леко с минимален натиск около 2-3 минути около мястото, не ми се подува много и не става толкова синьо. В случая говоря за пролутекс/ прогестан декс

# 196
Аз вкарвам изключително бавно разтвора и след това нежно масажирам 2-3 минути, не съм слагала много на брой инжекции, но нито една синина не ми излезе, а аз съм от лесно посиняващите от всичко.

# 197
Момичета, знаете ли кои витамини за бременни изписват в Мемориал? След седмица ми свършва Folidoce, а пък мислим евентуално да се метнем до Одрин скоро да се разходим.

# 198
Някой случайно да има три кутии Лутинус излишни?

# 199
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата. На кратко от 2017 правим опити, на по 34год сме.
Имам 3 бременностти по ествестен път, приключили в 6гс,8гс. Чхг не се удвояваше и ембриона не се развиваше. Диагнози при мен Т-образна матка, тромбофилия. Мъжа ми с Астенотератозооспермия.
4 инсеминации- неуспешни, всяко чхг беше увеличено, но с малко ~ 15-20mIU/ml
ХСГ- проходими тръби, Т образна матка.
Последва хистеро/лапароскопия за корекция на матката.
3 инвитро опита- неуспешни. Прилагани различни подходи.
1ви опит -9 фоликула, 4 Я, 4 оплодени, до 5тиден -2 ембриона. Imsi/Macs, свеж трансфер. Чхг ~ 15-20mIU/ml
2ри опит - 8 Я, 3 оплодени, 1 замр на 3ти ден, 1 замр на 5ти ден. Imsi/Macs
3ти опит- две пункции -общо 1 ембрио до 5ти ден/ ПИД- по думи на клиниката “перфектно” качество. ЕРА тест - няма измества на прозорец-трансфер на 5ти ден.
Последва последен трансфер ипълнен с надежди првз 11.2021г на перфектния ембрион, отново чхг леко покачващо се, но не както трябва да бъде 15-20mIu/ml. Какви може да са причините, когато всичко е перфектно да няма имплантация? Вече не си го обяснявам.
Мислим да прескочим 4тия опит в БГ , да не си губим повече времето и да отидем Януари на консултация в Турция.
Каква е процедурата? Да се свържа с някоя от посредниците като Турмед или направо с координаторите, които сте дали на първа страница? Как да систематизирам фактологията? Как да изберем подходяща клиника? Да отидем на първичен преглед във всяка една от тях ли? Незнам от къде да започна. Всеки съвет ще ми бъде от полза 🤗😇

# 200
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата. На кратко от 2017 правим опити, на по 34год сме.
Имам 3 бременностти по ествестен път, приключили в 6гс,8гс. Чхг не се удвояваше и ембриона не се развиваше. Диагнози при мен Т-образна матка, тромбофилия. Мъжа ми с Астенотератозооспермия.
1ви опит -9 фоликула, 4 Я, 4 оплодени, до 5тиден -2 ембриона. Imsi/Macs, свеж трансфер. Чхг ~ 15-20mIU/ml
3ти опит- две пункции -общо 1 ембрио до 5ти ден/ ПИД- по думи на клиниката “перфектно” качество. ЕРА тест - няма измества на прозорец-трансфер на 5ти ден.
Последва последен трансфер ипълнен с надежди првз 11.2021г на перфектния ембрион, отново чхг леко покачващо се, но не както трябва да бъде 15-20mIu/ml. Какви може да са причините, когато всичко е перфектно да няма имплантация? Вече не си го обяснявам.
Мислим да прескочим 4тия опит в БГ , да не си губим повече времето и да отидем Януари на консултация в Турция.
Каква е процедурата? Да се свържа с някоя от посредниците като Турмед или направо с координаторите, които сте дали на първа страница? Как да систематизирам фактологията? Как да изберем подходяща клиника? Да отидем на първичен преглед във всяка една от тях ли? Незнам от къде да започна. Всеки съвет ще ми бъде от полза 🤗😇

Здравейте аз съм доволна от Медикал Карадж.Към коя клиника сте решили да се насочите?

# 201
можете да се свържете директно с клиниките - всички са много отзивчиви и ще ви кажат какво им е нужно. Часове записват много бързо и без чакане също. Ние ходихме в 2 от клиниките, сами се организирахме и без никакъв проблем. Комуникацията е на български с координаторките

# 202
Благодаря, ще се свържа и с Медикал Карадж. Незнам на какъв принцип да избера клиника.

Desi 123, вие на кои 2 клиники се спряхте и коя от тях избрахте?
Вероятно и ние ще организираме консултация в повече от една.

# 203
Аз пък ще ви препоръчам Турмед. Свържете се с тях и всичко подробно ще ви разяснят и ще отговорят на всичките ви въпроси, както и ще ви насочат към клиника. За напред комуникацията с клиниката чрез тях ще ви улесни много. Имаше жени, които са ми разказвали как с дни са чакали за отговор от координатор , а с Турмед това се случваше до минути.

# 204
Не знам нека момичето се обади на различни места и прецени .На мен Турмед ми бяха досадни и веднага ти набутват анкета за данни и по този начин те ангажират.Исках итформация от гях а те не дават докато не те ангажират.Нищо лично, мое мнение.

# 205
Момичета бихте ли ми казали може ли да се прави цветна снимка по време на стимулация или след пункция? Колко време трябва да мине преди да се направи трансфер?

# 206
Ние не сме имали проблеми с комуникацията, свързахме се директно с Мемориал и Бахчеджи. Честно казано не знам с какво ще ми помогне посредника, но аз съм оправен и не съм се притеснявал кое как ще се случи. Информацията от предишни опити си я носихме с нас и я разгледага обстойно като задаваха доста въпроси по нея и си водиха записки.

# 207
@Atacama , правили ли сте кариотип? Ако не сте, препоръчително е да пуснете. В България се чака по 60 дни (в Геника) и струва по 250-300лв на човек, докато в Истанбул, знам, че се чака по-малко време и е по-евтино.
(Препоръка) Късмет!
Ние сме с на по 33г, АМХ 0,30 и мъжки фактор Азо..тера..(някаква си) спермия...(4% по Крюгер)
С 3 стимулации в България (4 трансфера)- резултати: пълни нули!
За сега 1 опит в Бахчеджи- биохимична бременност(за първи път). Изчакам месец-два и пак ще отиваме.
Казвам го, защото и ние сме много подобен случай.

# 208
Ние не сме имали проблеми с комуникацията, свързахме се директно с Мемориал и Бахчеджи. Честно казано не знам с какво ще ми помогне посредника, но аз съм оправен и не съм се притеснявал кое как ще се случи. Информацията от предишни опити си я носихме с нас и я разгледага обстойно като задаваха доста въпроси по нея и си водиха записки.
Няма как да знаете, като не сте ползвали услугите. Тези, които сме ползвали многократно сме казвали, с какво могат да помогнат. Никой не е казал, че се притеснява от кое как ще се случи. Просто казах, че докато някой  чакаха с дни отговори от доктори или координатори, аз ги получавах почти веднага. Дори когато имах зацапване през началото на бременността в 8 вечерта  и никой не отговори от координаторите на телефоните ( не че са длъжни) Турмед ми помогна веднага да се свържа с тях и съответно с доктор и да ми кажат какво да правя.

# 209
@Atacama , правили ли сте кариотип? Ако не сте, препоръчително е да пуснете. В България се чака по 60 дни (в Геника) и струва по 250-300лв на човек, докато в Истанбул, знам, че се чака по-малко време и е по-евтино.
(Препоръка) Късмет!
Ние сме с на по 33г, АМХ 0,30 и мъжки фактор Азо..тера..(някаква си) спермия...(4% по Крюгер)
С 3 стимулации в България (4 трансфера)- резултати: пълни нули!
За сега 1 опит в Бахчеджи- биохимична бременност(за първи път). Изчакам месец-два и пак ще отиваме.
Казвам го, защото и ние сме много подобен случай.

Да, правили сме, изпуснала съм да го спомена. Всичко е ок. Мисля, че като изследвания сме направили всичко. Колко пари горе-долу излиза един опит? Правихте ли пид?
Успех спедващия път 🍀🤞🏼

Общи условия

Активация на акаунт