Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 842
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В Турция сертификатите за преминаване през граница важат 6 мес.

# 541
Здравейте! Първата ми менструация след взимане на микробиом (биопсия) е доста по-обилна от обичайното, това нормално ли е ?

# 542
Здравейте, имате ли информация дали проф. Башар преглежда и в Мемориал през някои дни от седмицата?
Благодаря

# 543
Здравейте, имам две ампули пролутон депо, ако някой желае ги подарявам!

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 11:36 от eleonoraaa

# 544
Вече не, до колкото знам, има си кабинет в сградата на Бахчеджи и др Тургут.
Здравейте, имате ли информация дали проф. Башар преглежда и в Мемориал през някои дни от седмицата?
Благодаря

# 545
Колко е нощувката в Елм?

# 546
Здравейте момичета,  имате ли представа къде е по-добра и развита част ембриология- в Мемориал или АБ? Насочила съм се към тези две клиники точно заради проблеми с качеството на ембрионите. Иска ми се да пробваме някои от тези по иновативни методи, които в България не се практикуват.

# 547
Колко е нощувката в Елм?

Ние плащаме 44€ за нощувка за стая с пералня, но цената е чрез Турмед, вероятно е да имат някакви договорки.

# 548
Момичета,  някоя от вас да е със слаб отговор на стимулации? Успяхте ли да намерите действащ протокол и какъв и той ? Аз имам АФ 6-8 в начало , но образувам доминантен и другите спират да растат. Не ми се прибягва до ЕЦ.

# 549
Момичета,  някоя от вас да е със слаб отговор на стимулации? Успяхте ли да намерите действащ протокол и какъв и той ? Аз имам АФ 6-8 в начало , но образувам доминантен и другите спират да растат. Не ми се прибягва до ЕЦ.
Аз бях с пач протокол в Мемориал, защото на втори ден вече имам фоликул по-голям от останалите.

# 550
Аз бях с пач протокол в Мемориал, защото на втори ден вече имам фоликул по-голям от останалите.

Кога ви казаха , че трябва да сте с такъв протокол? След една неуспешна стимулация при тях или при първия опит? Защото при мен е същото, а не предлагат този протокол… и решиха да действат само с два по-големи фоликула.

# 551
Бихте ли ми казали как протече протоколът и имаше ли ефект , т.е изравняване на растежа на фоликулите, което е проблем при мен и при дълъг и при мини протокол?

# 552
Аз бяха с пач протокол при първата си стимулация. При мен обаче нямаше ефект и фоликулите си вървяха с различни размери. Иначе протоколът беше горе долу следния-цикъла преди стимулацията засичаш овулация, на седмия ден от нея започваш да слагаш лепенки за по 48 часа, т.е. слагаш една и след 48ч. сменяш с друга. На мен ми бяха казали 3 лепенки да слагам. След като махнах третата, цикълът ми дойде след 2 дни и отидох за стимулацията. Спомням си, че при третата вече много ми се виеше свят, казаха че било срещан ефект. Явно не съм ги понесла много добре. Дано ако Ви ги назначат да има ефект при вас 🍀

# 553
Момичета,  някоя от вас да е със слаб отговор на стимулации? Успяхте ли да намерите действащ протокол и какъв и той ? Аз имам АФ 6-8 в начало , но образувам доминантен и другите спират да растат. Не ми се прибягва до ЕЦ.

Кога ви казаха , че трябва да сте с такъв протокол? След една неуспешна стимулация при тях или при първия опит? Защото при мен е същото, а не предлагат този протокол… и решиха да действат само с два по-големи фоликула.
Отидох за започване на стимулация и ми дадоха 2 опции: 1. Тъй като съм пропътувала вече до там да започнем, но с очаквания за 1 яйцеклетка; 2. Да отложим и да слагам Климара. Посъветваха ме да избера 2.
Важно е да се уточни, че съм с нисък АМХ и видоко ФСХ.
Някой беше питал какво е станало. Въпреки лепенките не отговорих много добре, защото просто съм с малък брой антрални. В средата на стимулацията лично професорката пожела да ме прегледа, за да преценят дали да увеличават дозите или да се примирим с по-малък брой яйцеклетки. Избра второто.

# 554
Момичета,  някоя от вас да е със слаб отговор на стимулации? Успяхте ли да намерите действащ протокол и какъв и той ? Аз имам АФ 6-8 в начало , но образувам доминантен и другите спират да растат. Не ми се прибягва до ЕЦ.

Отидох за започване на стимулация и ми дадоха 2 опции: 1. Тъй като съм пропътувала вече до там да започнем, но с очаквания за 1 яйцеклетка; 2. Да отложим и да слагам Климара. Посъветваха ме да избера 2.
Важно е да се уточни, че съм с нисък АМХ и видоко ФСХ.
Някой беше питал какво е станало. Въпреки лепенките не отговорих много добре, защото просто съм с малък брой антрални. В средата на стимулацията лично професорката пожела да ме прегледа, за да преценят дали да увеличават дозите или да се примирим с по-малък брой яйцеклетки. Избра второто.
Ако все пак са се получили повече от една е добър избор. Аз от 7АФ да го докарвам до една Я е плачевно.

Общи условия

Активация на акаунт