Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 822
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Не знам колко от вас членуват във фейсбук групата, но там има жена, която работи в аптека в Одрин. Преди няколко дни предупреди, че от средата на месеца цените на лекарствата ще все вдигнат с между 30% и 50%. Пиша, за да го имате предвид.
Коя е групата във фейсбук, би ли споделила? Благодаря!

Archi_S, мисля, че си на прав път! Ние сме при д-р Тургут - насреща съм ако имаш някакви въпроси Simple Smile

pilarita, моя съвет е да посетите няколко клиники (въпреки, че аз не успях да го направя) и сами ще усетите мястото и доктора! Аз съм с намален резерв - АМХ 0,3 последно изследван през 2019 г., сега даже и не искам да знам колко е...

# 586
Някой знае ли колко време отнема да получите имейл с първоначална информация от координаторите в Мемориал? Писахме си в сряда в WhatsApp, поискаха ми имейла, за да ми изпратят всичко там, вчера напомних, но още нямам нищо.
На мен ми пратиха документите на следващия ден. Пиши им пак в watsapp

# 587
Някой след хистеро? Искам да питам нещо?

# 588
  • София
Какво точно те интересува

# 589
Не знам колко от вас членуват във фейсбук групата, но там има жена, която работи в аптека в Одрин. Преди няколко дни предупреди, че от средата на месеца цените на лекарствата ще все вдигнат с между 30% и 50%. Пиша, за да го имате предвид.

Тя май слага доста надценка на лекарствата !
Аз съм си купувала от нея и не ми ти е оскъпявала. Вече някой неща са по-скъпи. https://www.ilacrehberi.com/ . Аз си проверявам цените тук.

# 590
Добре сте решили Archi_S, дано в Турция си намерите вашия лекар и сбъднете мечтата си! Ние с ММ сме пациенти на д-р Тургут и проф. Башар, ако имаш въпроси, може да пишеш на лично. Успех 🙏

Здравейте, Септември месец със съпруга ми направихме преглед при д-р Башар в болница Мемориал. Планираме пътуване март месец за инвитро и Тесе процедура на мъжа ми,но разбрах,че д-Башар не работи в болница Мемориал. Дали имате негови координати в новата му клиника.

# 591
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам дали в Истанбулските клиники биха консултирали по документи, как мога да пратя документите и къде? Имам изследвания от тук и бих искала да видя какво лечение биха предписали - става дума за възпаление на ендометриума и множествени полипи. Не е свързано с инвитро, засега. Благодаря!

# 592
Определено това,което могат турските доктори да видят на прегледите  ,българските не виждат. Според мен, само по документи  няма да е толкова достоверно. Често пъти в България има объркани диагнози .

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 22:08 от Mariah 7

# 593
Добре сте решили Archi_S, дано в Турция си намерите вашия лекар и сбъднете мечтата си! Ние с ММ сме пациенти на д-р Тургут и проф. Башар, ако имаш въпроси, може да пишеш на лично. Успех 🙏

Здравейте, Септември месец със съпруга ми направихме преглед при д-р Башар в болница Мемориал. Планираме пътуване март месец за инвитро и Тесе процедура на мъжа ми,но разбрах,че д-Башар не работи в болница Мемориал. Дали имате негови координати в новата му клиника.
Да Svetlana000,писала съм малко по-назад в темата.Ще ти пратя инфо на лични.

# 594

Да Svetlana000,писала съм малко по-назад в темата.Ще ти пратя инфо на лични.

Както за Вас е удобно.  Благодаря от сърце!

# 595
Можете да пишете на координаторката Бирсен. Ще и пратите каквото имате, тя се консултира с определен лекар или болница и ви насочва. 
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам дали в Истанбулските клиники биха консултирали по документи, как мога да пратя документите и къде? Имам изследвания от тук и бих искала да видя какво лечение биха предписали - става дума за възпаление на ендометриума и множествени полипи. Не е свързано с инвитро, засега. Благодаря!

# 596
има ли смяна на координаторките в Мемориал ? че никой не ми отговаря

# 597
Шефкие ми отговори във Вайбър към края на деня, но странно, че ми беше изпратила имейл, който така и не получих.

# 598
  • София
Елис нали напускаше, сигурно ще вземат някой на нейно място...

# 599
Последно писах на internationalpatients@memorial.com.tr
Отговориха бързо.
Елис трябва да е в майчинство вече. Новото момиче се казва Али, иначе  Шефкие и Анъл си бяха там.

Общи условия

Активация на акаунт