Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 800
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Хайде някой да се похвали, имаме нужда от надежда, успели момичета❤❤💕🙏🙏🙏

# 601
Хайде аз да се похваля тогава Grinning
2018г първа стимулация в Мемориал. 5 ембриона, два стигнали до 5ти ден, след ПИД и двата увредени. След 4м втора стимулация, отново 5 ембриона, след ПИД всичките напълно здрави. 2019г хистероскопия и на следващия месец ЗЕТ, за жалост неуспешен. Следващият месец отново ЗЕТ и едно момченце коледно чудо. 2021г трети ЗЕТ и сега гушкам дъщеричка.
В БГ ми бяха казали да се запиша за осиновяване след неуспешна бременност и преекламсия.
Не се отказвайте, винаги има надежда!
Желая успех на всички и вашите чудеса ще се случат! Heart

# 602
има ли смяна на координаторките в Мемориал ? че никой не ми отговаря

Координаторките са:
-Шефкие sefkiye.acikgoz@memorial.com.tr
-Айля
-Алие alie.aliosman@memorial.com.tr
-и най новата Миневер

# 603
Шефкие вече 4 седмици не си отговаря , хем и писах след 2 пак ама пак ще и пиша.
Маду много се радвам да чуя новината че вече си родила Simple Smile Да ви е жива и здрава. И ние искаме да ходим за другия ни ембрион ама няма кой да ми отговори , нищо че родих преди 3 месеца Simple Smile

# 604
Шефкие вече 4 седмици не си отговаря , хем и писах след 2 пак ама пак ще и пиша.
Маду много се радвам да чуя новината че вече си родила Simple Smile Да ви е жива и здрава. И ние искаме да ходим за другия ни ембрион ама няма кой да ми отговори , нищо че родих преди 3 месеца Simple Smile

Тряба да бъдете наистина много настоятелни. Аз имах проблем само с първоначалната комуникация. Имат адски много пациенти.

# 605
Благодаря, Бочинка. Ти не беше ли със секцио? Няма да ти разрешат преди да е минала 1г. Аз така исках на 10тия месец да ида на ЦС,просто да действаме докато мине година и д-р Сонер категорично каза,че ще говорим чак след като мине 1г от секциото.

# 606

При мен в Мемориал искаха 18м след секцио.

# 607
А какви причини налагат секцио? Защото е ин витро или...?

# 608
Може да са го променили. Аз правих трансфер юни тогава беше 1г. Сигурно после друго са решили.

При мен в Мемориал искаха 18м след секцио.

# 609
А какви причини налагат секцио? Защото е ин витро или...?
Мисля, че при всеки пациент е индивидуално. Има жени, които сами избират секцио, в България това е честа практика. Аз бях преносила след 40та седмица, плюс, че вече имах едно секцио. Чакахме до последно да тръгне само бебето. В деня на раждане ме вкараха по спешност, защото от преносването вече се губеха тоновете.
Сега всъщност като смятам, между първото секцио и второто беше 18м.
А сега между втората и третата бременност са си 13м разлика.
Не знам защо има разминаване.

# 610
абсолютно искат 18 месеца само че аз съм по Щарк и моя доктор каза че с този метод може след 6 месеца естетсвенна бременност , и им писах дали инвитро може да е по рано от 18 месеца . Та си чакам. Иначе моето секцио нее заради инвитрото въпреки че в БГ тоыа е редовна практика чесно казано.

# 611
Благодаря за отговорите. Първото ми раждане е от естествена бременност и си раждах нормално, ама бях на 22 години. Сега обаче на 44 вече не се получава лесно и сигурно до месец два ще вървим в Турция. Та затова се чудех дали имам избор за секциото, понеже предпочитам нормално раждане...

# 612
Sparkling HeartSparkling HeartБлагодаря за споделеното , Маду! Колко хубаво са се развили при теб нещата. Батко и после малка принцеса. Бъдете много щастливи! Sparkling Heart
2018г първа стимулация в Мемориал. 5 ембриона, два стигнали до 5ти ден, след ПИД и двата увредени. След 4м втора стимулация, отново 5 ембриона, след ПИД всичките напълно здрави. 2019г хистероскопия и на следващия месец ЗЕТ, за жалост неуспешен. Следващият месец отново ЗЕТ и едно момченце коледно чудо. 2021г трети ЗЕТ и сега гушкам дъщеричка.
В БГ ми бяха казали да се запиша за осиновяване след неуспешна бременност и преекламсия.

# 613
Здравейте, първо честито за дечицата, да са живи и здрави!
А нещо допълнително правихте ли за подобряване качеството на ембрионите или просто късмет?

# 614
Здравейте, не съм правила нищо различно. Единствено започнах да приемам Матофин,тъй като ми откриха инсулинова резистентност. Но няма гаранция, че той е помогнал.

Здравейте, първо честито за дечицата, да са живи и здрави!
А нещо допълнително правихте ли за подобряване качеството на ембрионите или просто късмет?

Общи условия

Активация на акаунт