Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 794
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета! Може ли някой да ми каже каква е цената на ЗЕТ в момента  в Мемориал.

# 616
Bochinka, може ли да напишеш после какво са ти казали за трансфер след секцио по Щарк?
Аз съм в 6 месец, на регистрацията за ЖК още ми казаха, че ще трябва секцио заради малък таз. Ако секциото по Щарк ще е с по-малко отстояние, ще се разтърся кой прави във Варна.
ММ много се вдъхнови от броя на ембриончетата и иска, цитирам 'да си ги накотим всичките за 5 години' 😂

абсолютно искат 18 месеца само че аз съм по Щарк и моя доктор каза че с този метод може след 6 месеца естетсвенна бременност , и им писах дали инвитро може да е по рано от 18 месеца . Та си чакам. Иначе моето секцио нее заради инвитрото въпреки че в БГ тоыа е редовна практика чесно казано.

# 617
Bochinka, може ли да напишеш после какво са ти казали за трансфер след секцио по Щарк?
Аз съм в 6 месец, на регистрацията за ЖК още ми казаха, че ще трябва секцио заради малък таз. Ако секциото по Щарк ще е с по-малко отстояние, ще се разтърся кой прави във Варна.
ММ много се вдъхнови от броя на ембриончетата и иска, цитирам 'да си ги накотим всичките за 5 години' 😂

абсолютно искат 18 месеца само че аз съм по Щарк и моя доктор каза че с този метод може след 6 месеца естетсвенна бременност , и им писах дали инвитро може да е по рано от 18 месеца . Та си чакам. Иначе моето секцио нее заради инвитрото въпреки че в БГ тоыа е редовна практика чесно казано.
В 6- ти месец да ви говорят за малък таз, просто нямам думи. Идете при д- р Цонев в МД Варна,мисля че работи, става въпрос за Атанас Цонев, потърсете и неговото мнение относно раждането.

# 618
mileneira, благодаря за препоръката за лекар, ще го потърся като дойде време! При мен е комбинация от фактори - малък таз, счупена опашка преди 2 години + аз и ММ сме родени по 4.5 кг и очакваме да излезе същият слон. АГ каза, че ще говорим за раждане 8-мия месец, но да си имам 1 наум, че е много вроятно да е секцио. Може-би да не се разочаровам после, знам ли.

# 619
Момичета, като правите пид, необходимо ли да сте в Истанбул докато биопсират ембрионите на 5ти ден и ги замразат или направо след пункцията си тръгвате?

# 620
За Мемориал, тръгваш си след пункцията. После ти дават он лайн информация и ти казват колко парички да се преведат за ПИД.

# 621
Момичета, като правите пид, необходимо ли да сте в Истанбул докато биопсират ембрионите на 5ти ден и ги замразат или направо след пункцията си тръгвате?

В Мемориал ние трябаше да изчакаме 5 дни след пункцията, като същевременно ме подготвяха за свеж трансфер, ако нещата с ембриончетата тръгнат на зле. В крайна сметка от 7 яйцеклетки 6 се оплодиха, като само 2 ставаха за пид. Направихме ЗЕТ на следващия цикъл. Вероятността да не става нито един за пид беше голяма и затова трябваше да останем предполагам.

# 622
Благодаря ви! 🙂

# 623
Здравейте момичета!!!
Имам едно питане, преди ЗЕТ правят Ковид тест в Мемориал!
Какво се случва ако излезе положителен резултат? На някой случвало ли се е?

# 624
Здравейте момичета!!!
Имам едно питане, преди ЗЕТ правят Ковид тест в Мемориал!
Какво се случва ако излезе положителен резултат? На някой случвало ли се е?
Случвало ми се е само, че преди пункция. Какво да се случва....опита се канселира и карантина.

# 625
Здравейте. Колко дни след пункция, без трансфер, ви дойде цикъла? При мен доста се забави и имайки предвид намаления ЯР,вече се притеснявам,дали изобщо ще ми дойде. Благодаря и успех на всички🙏

# 626
Здравейте. Колко дни след пункция, без трансфер, ви дойде цикъла? При мен доста се забави и имайки предвид намаления ЯР,вече се притеснявам,дали изобщо ще ми дойде. Благодаря и успех на всички🙏

Около 10ти ден след пункцията ми е идвал цикъла

# 627
  • София
Ако са ти наред хормоните имам в предвид лутателната фаза идва между 12-14 ден

# 628
Запис от мен и успех на всички!

# 629
Момиче, предстои ми първи преглед в началото на март и се чудя как да планирам пътуването. Ще сме с кола през Малко Търново. Някой има ли идея колко време отнема на границата, ако е пътувал през там конкретно. Засега имам запазен час в една клиника, около обяд, но се чуя дали ще успеем в един ден, ако запазя на още едно място сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт