Клиники в Истанбул - тема 14

• 56 925
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Ще изпия нещо със сигурност, аз търпя на болка ама просто ми писна от болката...сещате се, нали..🥺. Болки при Ц, болки при стимулции, болки след П, болки след операции, болки, болки, вече се чевствам като машина, която обаче чувства гадната болка. Тово беше депресиращо, извинявам се...ще пиша да кажа как е минало. Благодаря на всички🙏🌹🍀

# 91
Здравейте момичета.
Писала съм в темата ,но накратко да обясня моят случай.
От 20 годишна възраст имам много високо FSH ,което доведе до спиране на цикъла ми и изчерпан яйчников резерв -АМХ оклло 0.09.След какви ли не алтернативни терапии и всякакви възможни неща,вече съм на 33 години и решихме да предприемем по-сериозни  мерки и да отидем директно в Аджъбадем Маслак ,като още при отиването ми направиха процедурата със стволовите клетки.Изминаха 6 месеца от процедурата и при следващ цикъл отново отиваме на преглед ,като най -вероятно ще искат да ми направя ПРП ,защото предната процедура не даде добри резултати.
Може ли момичета със сходен на моят проблем да разкажат към коя клиника са се насочили,имат ли положителни резултати?
В момента съм объркана и не знам дали да сменя клиниката,дали ПРП е подходящо за мен(при положение ,че стволовите клетки не дадоха резултат),така,че всеки един опит или мнение ще ми бъдат от полза.

Колко ви е фсх, моето на 23 години беше 16. Но амх не беше прекалено нисък. Вече след 7 години е паднал драстично

FSH на 20 години ми беше измерено 116 .Преди процедурата със стволовите клетки беше около 46,след това падна на около 26

# 92
Здравейте, дами!
Каква е разликата между Кринон гел и Пролутекс освен начина на поставяне.
Кое е по-доброто? За сега съм на Пролутекс, но не знам още колко мога да издържа… имам фобия от игли и не бях подготвена за толкова преди и след трансфера.
Ако пожелая доктора дали би могъл да ми даде аналог на Пролутекса или е страндарт?😩

# 93
много по силно е , и когато има нужда не мисля че кринона е 100% заменяем а някои случаи

# 94
Гледала съм клипове за клинични проучвания. Твърдят, че успеваемостта при инжекционните форми или комбинация от вагинални + инжекционни  е много по-висока от само вагинални. Даже преждевременно са спрели групата само на вагинална форма, защото рейтът на успеваемост бил много по-нисък. Иначе другия вариант са мускулните инжекции, които могат да се слагат през 3 дни от медицинско лице. Май доста  боли, но не си ги слагаш сам… аз покрай тромбофилията вече съм била толкова инжекции в корема, че тотално им претръпнах.

# 95
  • София
Ще изпия нещо със сигурност, аз търпя на болка ама просто ми писна от болката...сещате се, нали..🥺. Болки при Ц, болки при стимулции, болки след П, болки след операции, болки, болки, вече се чевствам като машина, която обаче чувства гадната болка. Тово беше депресиращо, извинявам се...ще пиша да кажа как е минало. Благодаря на всички🙏🌹🍀

Успех и дано всичко мине възможно най-леко Wink
И на мен ми предстои снимка, та ще очаквам разказа ти!

# 96
Извинете ме за незнанието, момичета, но цветната снимка в Турция само без упойка ли я правят? Ако е така, това много ме плаши, защото в Бг са ми правили без упойка и аз припаднах от болката, след време ми правиха втора в друга клиника с лека упойка, нямах проблеми.

# 97
Момичета, мина и моята първа, турска, цветна снимка. Смешна работа-нищо не усетих, аз дето съм толкова чувствителна, нямам думи. Изпих само два нурофена 20мин.преди снимката. Лекаря беше много внимателен, каза ми да гледам на монитора и виждах как леко полеко течността навлиза, и не усещах нищо. Тъкмо си викам сега ще заболи и той каза, че свършихме. Казах му-Докторе в Булгаристан дис процедур ис найтмер😂😂😂. Той се засмя от сърце. Ние сме туземци и се убеждавам за пореден път. Та, мина, леко е, не се плашете! ❤🌷🍀🌹❤

# 98
Момичета, мина и моята първа, турска, цветна снимка. Смешна работа-нищо не усетих, аз дето съм толкова чувствителна, нямам думи. Изпих само два нурофена 20мин.преди снимката. Лекаря беше много внимателен, каза ми да гледам на монитора и виждах как леко полеко течността навлиза, и не усещах нищо. Тъкмо си викам сега ще заболи и той каза, че свършихме. Казах му-Докторе в Булгаристан дис процедур ис найтмер😂😂😂. Той се засмя от сърце. Ние сме туземци и се убеждавам за пореден път. Та, мина, леко е, не се плашете! ❤🌷🍀🌹❤
Радвам се, че всичко е минало леко. Казах ви, те са наистина професионалисти и са наистина много внимателни. Аз специално като трябваше да си правя цветна снимка директно отидох в Турция, тук специално се наслушах на всякакви истории. И там каквото ми кажеше лекаря това правих и точка. Страх не страх просто им вярвах. Пожелавам всяко бъдещо начинание на минава леко 🌷🍀🌟🌷🍀🌟

# 99
Радвам се,че при вас така е протекла цветната снимка, но все пак да кажа,че в Бг съм правила две - една с упойка, която не се получи и една без упойка, която даде ясна представа и не мога да кажа,че е била болезнена. Така че и тук има доктори, които са внимателни и опитни.                                                                                                                       
      Искам да попитам в Турция признават ли цветна снимка и лапароскопия от България? И като цяло изследвания и т.н. какво признават? Понеже вече сме направили доста изследвания и процедури и не ми се иска да започваме всичко отначало...За спермограмата знам,че искат да се направи и там, но това не е проблем. Благодаря!

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 09:25 от Archi_S

# 100
  • София
Браво, IRusinova! Така ми вдъхваш кураж и на мен... Сега смело напред към следващата стъпка, та чак до успешния финал! Flowers Four Leaf Clover
Archi_S, няколко пъти четох тук, че не я признават снимката от България (за лапароскопията не мога да кажа), но може би е строго индивидуално за всеки случай. Все пак попитай, може и да ти ги признаят.

# 101
Браво, IRusinova! Така ми вдъхваш кураж и на мен... Сега смело напред към следващата стъпка, та чак до успешния финал! Flowers Four Leaf Clover
Archi_S, няколко пъти четох тук, че не я признават снимката от България (за лапароскопията не мога да кажа), но може би е строго индивидуално за всеки случай. Все пак попитай, може и да ти ги признаят.
Благодаря, предполагам лапарото поне трявба да се признава, при положение,че там грешки като при цветните снимки няма как да станат-там се вижда реалното положение.

# 102
В Аджибадем не приемат бг цветна снимка. И лапаро да имаш си държат да се направи там снимката. Валидността на цс е мн малка-6 м и е нормално. Срастванията стават мн бързо и лесно,за съжаление.
Русинова,радвам се,че и при теб е минало като при мен,а и в Ачик Емар май няма оплакали се. Нииищо общо с бг (поне надежда де) и не те натоварват с упойки,които изобщо не са безобидни. Направете си там цветната снимка,зада изключите нередности в матката и тръбите 😉

# 103
В Мемориал отидохме с 2 цветни снимки и 1 видео от ТВЛ и не се ни искали нова снимка.

# 104
В Мемориал отидохме с 2 цветни снимки и 1 видео от ТВЛ и не се ни искали нова снимка.
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт