90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІ

• 26 975
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ох, как ме напъва да изкоментирам спойлера, но ще се удържа някак. Joy

На Педро сестра му е като нашенските бръмчалки. Очаквам да започне да си търси американски съпруг, че за какво е наливала пари във външността си...

# 196
Тонка, добре, че коментира. Не бях видяла какво е допълнила Петя, та се върнах назад.

Само ще се изсмея 😀😀😀😀😀 Кошмар 😄😄😄😄

# 197
  • София
Ехаа, спойлерът 😀🤣😀🤣😁😭😀
Гледам сега епизода и ми става много мъчно за Даниел. Искам по някакъв начин да намери щастие

# 198
Мисля, че плаши мъжете, като спомене сексуалността си; прекалява с тази тема.

# 199
  • София
Да, и като спомене това с неприятната интимна миризма направо избива рибата

Британи и нейният задник направо ме накараха да онемея. То като желе се тресе 🙄 изобщо цялата не изглежда особено стегната за такова прилепнали костюмче.
Колт по гащи с тресящи се бедра с целулит 🤢

# 200
  • Швейцария
И мен ме отвратиха и двамата, Британи и Колт. Мен би ме било срам да облека тесни дрехи с тялото на Британи, но тя очевидно се мисли за красива. Ами завиждам й за самочувствието. А Колт е майко мила, анти мъж.
Спойлера също ме остави без думи.

# 201
И за мен Британи е дебела, но тя си мисли, че фигурата й е идеална.

Сега случайно пуснах епизод с Джесика, в който обвинява Колт, че й изневерява с Ванеса и се сваля със случайни жени (когато късаха) и преводът е много интересен.
"Добро утро, снимка, обичам те" - Джесика не е казвала такова нещо. Тя каза (перефразирам леко) - "Добро утро, оная ми работа, обичам те" - става дума за това, че е разбрала от достоверен източник, че Колт разпраща снимки на оная си работа на случайни фенки. А не просто снимки - съществена разлика Satisfied

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 09:22 от pppqqq

# 202
Аз гледах снощи последната серия на "Преди 90-те дни", където събират всички участници в онлайн връзка. Дейвид взе да развива някакви теории, че в САЩ било нелегално, ако си говорил в даден платен сайт, да накараш отсрещния човек да излезе от него и да преминете в друга платформа (месинджъри, апликации за чатове) WTF? Това абсолютно не е вярно. Представяте ли си колко му е промила главата Лана за тези 7 години. Ед и Том му казаха, че няма такова нещо и дадоха примери със себе си, как са заговаряли някоя в сайт за запознанства и веднага са минавали в друг чат. Даже каза на Том "Ти си англичанин, там не е забранено, но тук в Щатите е нелегално",  Том вика "ама аз съм в Ню Йорк, няма такова нещо.
Отделно.. водещата попита Дейвид колко пъти е ходил до Украйна?
И той каза: над 20 пъти! Първият път било през 1995 г. (тогава той е бил на 35 г.)  още нямало интернет, гледал е някакви хартиени каталози с жени от Украйна и някакси се е свързвал с тях. Вече в 21 век било по-лесно с интернет сайтовете. Даже се оплака, че сега не можел да пътува до Украйна, заради пандемията, рестрикции имало, а предаването е заснето 2020 г.
Питаха го от 1995 до днес колко пари е похарчил за полети до Украйна и за платени чатове, подаръци и т.н.? Той каза: между 250 и 300 хиляди долара...
Погубена младост! В полети до Украйна. Сега е на 61, ерген,  живеейки в чатовете. За 26 години можеше да научи и украински, ако е чак такъв маниак. Или поне руски.

# 203
Явно има някакъв фетиш към украинките. Това просто е някакъв абсурд. Как може да си загубиш така младостта? Остави парите, а времето? А, е можел да си намери някоя сносна жена, не е някой гнусен като Колт и Ед. На младини сигурно е бил и по-привлекателен.

# 204
Той не е грозен и е в добра форма за човек над 60 години. Има много коса и не е сива, което не е често срещано (американците го обвиняваха, че е с перука, но не е - на старите снимки е със същия перчем ).

Ето го като млад:

Но със сигурност нещо не е наред при него. Може би това го привлича - някакви мистериозни жени, които не искат да имат нищо общо с него. Докато реалните му се струват непривлекателни и не усеща химия.

# 205
Да, да не си плешив на тези години си е направо чудо. Хахаха... Имам колега, който е на 24 години и вече е полуплешив. А пък за сивите коси след 40 г., да не говорим, значи е голям късметлия Дейвид откъм коса.
Пръстенът, който подарил на Лана на летището бил за 10 хиляди долара, както каза той "нищо особено", не бил с диамант. Водещата го попита още на колко души е подарявал пръстени? Той каза, на 4 жени. И все в Украйна. Grinning
Това си е девиация, откъдето и да го погледнеш Grinning

p.s. не знам колко пари дава той за всяко пътуване от САЩ до Украйна, но полетите на Раянеър от София са по 12 евро, хахахахаха. И аз пътувах за толкова до Киев преди 2 г.
Скрит текст:

# 206
Ще си на далавера, ако погнеш украинките.

# 207
Моята коса започна да посивява, когато бях на 19...

# 208
@‘Krist. No, thanks. Грам не ми харесва такъв типаж ... полякини, беларускини, украинки, рускини... абсурд на абсурдите Grinning
По-скоро тип Фернанда (на Джонатан), сестрата на Калани (ако поотслабне малко) или Шантел (ама да се покрие малко, че така... е направо скандално) Grinning
Но разни такива от типа на Алина (на Стивън, от сегашния сезон на "Наобратно"), аууу... бягай надалеч  Grinning

# 209
Дейвид май си боядисва косата. Иначе за гъстотата на тия години, му завиждам.
За посивяването на косите си е ген. Аз съм на 33 и имам 4-5 бели косъма, баща ми посивя значително може би след 50-те, вуйчо ми около 30-35 беше доста побелял.
Какъв ще е този пръстен за 10к долара и то без диамант. Освен, ако не е с някакъв друг скъпоценен камък и с платина. Не съм запозната много с благородните метали и скъпоценните камъни, но някакъв си "нищо особен" пръстен да струва 10к, не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт