90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІ

• 26 977
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Е водещата го пита "защо не взе пръстен на Лана с диамант"? И той каза, че не й е знаел размера и ако се изхлузи... било безмислено. Ед се намеси и каза, че е купил за 2000 долара пръстен на филипинката, но преди това я е питал за точния размер на пръста.
(Жалко, че не мога да качвам видео тук, може само снимки. Иначе щях да снимам точно тази част от диалога).
Между другото, този епизод, който сега го обсъждаме, ще се излъчи днес от 15 до 17 ч. по ТЛС "Двойките разказват", два епизода, от 15 и от 16 ч. (повторение на вчерашните от 19 и 20 ч.)

# 211
Дейвид с неговите доходи може да си живее като цар в Украйна. Да си плаща за скъпа квартира в идеалния център на Киев. Стандартът в Украйна е нисък, цените са ниски, но и заплатите са ниски... доколкото знам, около 200-300 долара. В тяхната Билла продуктите са по-евтини от тези в България, но на местните хора им е много скъпо. А пък тези бонбони и конфети, които тук ги виждаме в Берëзка за 4 лв/100 гр., там са за стотинки.. (в Баку същите конфети, дето тук са 40 лв/кг, там са 4-5 лв/кг). В известната верига ресторанти/закусвални "Пузата Хата", които са навсякъде, храната е добра, а ядеш за 2-3 лв. Едно качване в метрото е 50 ст. (8 гривни). И така...
За Дейвид това са пари за семки, дето се вика. Ще си има украинки на килограм Grinning

# 212
Според мен, имаше предвид, че ще й купи пръстен с диамант за 10 000 долара, когато тя дойде. А сегашният с цирконий трябва да е евтин. Но той със сигурност е надплатил, след като го взе от магазин за диаманти (уникално решение - пръстен с цирконий може да се вземе отвсякъде за дребни пари).

# 213
Да, виж сериите от 15 до 17 ч. днес.  Май точно това каза. Че е дал 10 хиляди долара Grinning И другите се опулиха.

А за мен е учудващо, след като му е някакъв фетиш Украйна, как не е научил за толкова години украински? От 1995 до днес е можело руски да научи, стига да иска. В държава, в която ходя толкова често, да не знам езика, е пълен абсурд. Да не говорим какво унижение е това с гласовия преводач. А как се е разбирал преди ерата на смартфоните (1995-2008 примерно)... явно с жестомимичния превод Grinning

# 214
Може ли инфо кога ще повтарят епизода от събота вечер?

# 215
Виж подробната схема в първия пост на тази тема, под инфото пише кога дават премиерите, кога повторенията...
Единствената новост е, че от днес започват повторенията и на карантинните епизоди.  17-21 ч.

Ето за събота:
https://www.dnes.bg/tv.php?tv=8145&date=2021-12-04

# 216
Гледам от снощи Single life,  Британи вика "Обичам да туърквам". Ще повърнааа....

# 217
И на мен Алина на Стивън не ми харесва в лице, но има хубава коса, стройна е, освен това е млада. И фотогенична:

Всъщност, мисля, че в лицето малко прилича на него (което обяснява привличането помежду им - има такъв психологически феномен). Но той има много по-неприятно излъчване.

Родителите на Брандън са на коледна вълна:

# 218
Алина е от този тип момичета, на които всичко им е идеално. Имат хубави черти на лицето, красива коса, правилни пропорции. Но й липсва чар, харизма, нещо й липсва, за да я харесам. Как да кажа, една ми е безлична. И такива са ми всички рускини.

# 219
На мен по този критерий (черти на лицето) ми харесват Джулиана, Паола (когато не е с филъри), Тифани, Ейвъри, другата Ейвъри, Стефани (мазна и неприятна личност, но не е грозна)... Колкото до Алина - приятелката, която тя накара да флиртува със Стивън, ми харесва много повече в лице.

П.п. не знам защо бях написала Ашли, поправих го. Гледам един филм и съм разсеяна.

# 220
Да, тези, които изброи и на мен ми харесват. Ако се опитам да се абстрахирам от личността на Стефани, бих я определила за най-красива.
Паола като не прекалява с филтри, филъри, голотии, също ми харесва.

# 221
Биниам прави масаж на хлапето, а то се кефи Grinning https://www.instagram.com/reel/CW0n2L-D_jb/?utm_medium=copy_link

# 222
  • София
Малко снимки на влюбените

# 223
  • Швейцария
Много ги харесвам, сладури. Радвам се за тях.

# 224
Ще сложа в блога статия с всички сватби от този сезон, но чак след като ги излъчат по нашата телевизия.
Розмари става на 26 години:

Общи условия

Активация на акаунт