90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІ

• 26 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • In transit
Изтървала съм шоуто. Отивам да наваксам. Grinning

# 76
  • Sofia
Гледах Дарси да рекламира някакви разтворими прахчета,много зле изглежда,подпухнала..,пародия отвсякъде 😳

# 77
А "Семейството на Шантел" еп. 2 от снощи някой гледа ли? След малко ще наваксвам. Сестрата на Педро и нейните драми с Алехандро малко ми идват в повече

# 78
  • Sofia
Не ги понасям тези и не ги гледам 😤

# 79
Аз гледам Игри на волята и само ако хвана нещо покрай него...

# 80
Аз сега гледам Шоуто на Юмрука и Съсела, после ще видим Grinning

# 81
Аз така или иначе знам за кого ще гласувам (не подстрекавам, не агитирам), затова пак ще си гледам обичайните неща Grinning

Нещо по темата -
Амира:

И Андрю:

Имат еднакво кичозен вкус и са странни - отиват си. Ако той се беше постарал повече, щеше да им се получи Thinking

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 20:33 от pppqqq

# 82
Радев просто го цели в десятката .Гербаджиков е просто един нахакан и неподготвен по темата претендент

# 83
  • През девет планини в десета...
Някой знае ли защо се разделиха Джулиана и Майкъл, някакви подробности ако сте научили да споделите. И какво става с баба ви Анджи и Майкъл, докъде я докараха... Липсват ми някои стари двойки, Колт, Лариса, Паула и Ръс...

# 84
Няма нова информация - Джулиана е напуснала Майкъл, защото се чувствала като прислужница, а не като съпруга. А Майкъл твърди, че го е напуснала, защото той има сериозни финансови проблеми.
Анджела напоследък само се снима по разни купони, в момента не е ясно дали са заедно с Майкъл. Нейната приятелка Джо Джо разкри защо вече не говори с нея - Анджела избухнала и й казала (по изключително груб начин), че тя (Джо Джо) е станала известна покрай нея, но всъщност е едно нищо и не трябва да се мисли за важна.

# 85
  • Sofia
Неблагодарница е Анжела...забрави как ѝ помагаше след операциите 😤

Онази която е на дивана винаги с Моли коя/каква е?

# 86
Синтия - тя е съдружничка на Моли в бизнеса й, освен това от години са приятелки.

# 87
  • Sofia
Анджела пее на караоке песен на Тина Търнър 🤣
https://www.instagram.com/reel/CWcrbbfAef3/?utm_medium=copy_link

# 88
И е отговорила в коментарите, че Майкъл е добре - ако не лъже (което е възможно), значи поддържат връзка и още са двойка, въпреки цирковете:

# 89
Синтия - тя е съдружничка на Моли в бизнеса й, освен това от години са приятелки.
Да, и аз се чудех каква е. Ама нали уж "Звезди от 90 дни до сватбата коментират". То както го започнахме с братята на звездите и приятелките на звездите, а неизвестни са нас, зрителите...

Общи условия

Активация на акаунт