90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІ

• 26 700
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Ми, аз съм на 37 и не искам да се женя, така че това не ми изглежда ненормално Simple Smile
Не става въпрос за това, явно не ме разбра какво искам да кажа, а се хващаш за някакъв случаен цитат. Акцентирах на НАЧИНА, по който говори. Като бавно-развиващ се, като олигофрен, като детенце, вместо 33 годишен мъж. "Ами аз не искам да се женя" и ще се разплаче още малко. Подобно поведение има и Асуелу, когато се ядоса. Детска градина!  Гледай епизода от миналата неделя (еп.12) и ще разбереш за какво ти говоря. Начина, по който обяснява как го хванало страх е все едно гледам филм, в който детенцето казва "може ли да не гасите лампата през нощта, че ме е страх". Учудвам се, че жена може да е привлечена от мъж с такова поведение, но... НЕЙНА СИ РАБОТА. И Джени не е с всичкия си, така че нищо не би ме учудило. Плюс това, че няма огромен избор, в САЩ едва ли се редят на опашка мъжете пред вратата й.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 17:25 от diziler

# 586
Ето ги и тия шматки:

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 17:25 от diziler

# 587
Може да й събужда някакъв майчински инстинкт.
 А и не знаем какво се случва, когато са насаме - в началото тя спомена как с.ксът с него бил страхотен. Не много мъже биха изгаряли от страст по Джени Astonished

# 588
  • През девет планини в десета...
Благодаря за интересните споделяния. Някой знае ли какво става с онази двойка, дето мъжът е англичанин а тя американка. Тя има момиченце от друг мъж, не мога да си спомня имената им...

# 589
  • Sofia
Женени са,но не са се събрали още заедно.
Джон и Рейчъл

# 590
Цитат
Знам, че някой ще ме поправи, водила съм спорове във форума - глагтолът за мъже и за жени е "женя се" от женитба, което е синоним на сватба
Освен това си има и дума ''жених'' за мъж.Разбира се,че сама ще решиш ще се жениш или няма.Това е личен избор и е хубаво,че все повече хора по света не се вторачват,че някой си е ''стар ерген'' или някоя ''стара мома''.
Нямам нерви да следя формата,но гледам по малко,на каквото попадна.Много е зле Джени,а такива има хиляди като нея.Наша съфорумка писа,че в Швеция имат риалити за дами на по 60-72год.,които ходят да се омъжват за млади африканци.

# 591
Знам, че някой ще ме поправи, водила съм спорове във форума - глагтолът за мъже и за жени е "женя се" от женитба
За глагол - да. Но когато питаш "are you married" една жена, на български е "омъжена ли си?". И в този ред на мисли: Ребека е омъжена за Зиед, Юлия е омъжена за Брандън и т.н.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 23:51 от diziler

# 592
Това се е наложило отскоро. По принцип правилното е точно "женена жена", но "омъжена" се налага от разговорния език и вече е прието официално.

Цитат от Уикиречник: Макар че правилната употреба в български език за встъпването в брак е оженване и женитба, в последните години се е наложила, включително и по отношение на официалната документация, диференциацията между омъжване – оженване.

# 593
Цитат
Знам, че някой ще ме поправи, водила съм спорове във форума - глагтолът за мъже и за жени е "женя се" от женитба, което е синоним на сватба
Освен това си има и дума ''жених'' за мъж.Разбира се,че сама ще решиш ще се жениш или няма.Това е личен избор и е хубаво,че все повече хора по света не се вторачват,че някой си е ''стар ерген'' или някоя ''стара мома''.
Нямам нерви да следя формата,но гледам по малко,на каквото попадна.Много е зле Джени,а такива има хиляди като нея.Наша съфорумка писа,че в Швеция имат риалити за дами на по 60-72год.,които ходят да се омъжват за млади африканци.
WTF?.. 😯

# 594
От 15.01 събота, започва новият сезон на 90 дни.

# 595
Казаха ли в промото от колко часа? Сигурно 21.00?

# 596
Ед, Лиз и нейната дъщеря също имат празнични снимки:

# 597

На Карини ѝ предстои дипломиране.

# 598
Казаха ли в промото от колко часа? Сигурно 21.00?

Да, от 21.00 часа. Видях във фб, промо кога започва не съм засичала.

Дано Карини не се дипломира като фризьорка 😀

# 599
  • Sofia
Е,като каква да е?!...ядрен физик 🤔

Общи условия

Активация на акаунт