Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
-
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
-
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
-
Какви са мненията на участниците относно предстоящото раждане и подготовката за него?
-
Какви са мненията за кърпичките на Bebo и подобни продукти?

Моля ви, ако имате времева възможност и желание, да споделите какъв ви е екшън плана 
Та съм на принципа може "има и по-зле накъде"
)))))))))))))))) Ще разбера в четвъртък дали са ми верни усещанията.
Много питанки имам, някои ги решавам по интуиция, за други чета. За себе си взех едно важно решение - да се водя от това, което е близко до мен и считам за правилно за себе си, за да може да съм максимално спокойна и адекватна, било то и моите решения да се неправилни за друг. За сега уж ми се получава и пускам някакви неща покрай ушите си за фоноф шум, да видим като се появи младежа как ще съм
. Но е хубаво да прочета, че и други са така (и в другите отчетни го срещам). Магнезиú си пия по 400 мг на ден, т.е. явно не ми помага за корема...но може и тази доза да е прекалено ниска.
. Спира ме да ги пробвам фактът, че реално не знам към този момент бебето как лежи (то през няколко вечери прави такива салта и движения като преминаващ влак, че съм сигурна, че се обръща пак и пак). Та страх ме е да не би вече да си лежи правилно и аз да взема да го обърна на грешната страна (един портативен видеозон би ми свършил добра работа
).
Защото те нали са за стягането му, а тоú като e стегнат, това било контрапродуктивно за раждането. Направо ме шокира с това, толкоз бях горда, че ги правя, но ú имам доверие (все пак изражда ежедневно) и ще взема да ги намаля...