Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
-
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
-
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
-
Какви са мненията на участниците относно предстоящото раждане и подготовката за него?
-
Какви са мненията за кърпичките на Bebo и подобни продукти?
). Но само да предупредя - преди ползване да нанасяте по малко на ръката за евнтуални алергични реакции. Преди време някой препоръча на майка ми някакво масло и тя такъв обрив получи, че не мога да ви опиша (мисля, че масло от чаено дърво беше).
Днес продължава да ми е твърд коремът и това ми деúства много зле психически. Мисля си какво ли не. Чисто рационално знам, че всичко е наред- бях на преглед (включително вагинален за шиúката+ тонове) само преди 3 дни; отделно коремът не ме боли, стягането също не е осезаемо- усещам го само като го пипна. Но фактът, че по цял ден е корав, ме срива. Не знам какво да правя- да го приема и търпя или пак да тичам на лекар...
Има ли дами с високо очно налягане, които са родили нормално и са нямали проблеми?