Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява информацията за децата и бременността в началото на публикацията?
-
Какви са мненията на участниците относно термините за бременност и пола на бебетата?
-
Каква информация се споделя относно болничните и обезщетенията за бременност и раждане?
-
Какви са мненията на участниците относно предстоящото раждане и подготовката за него?
-
Какви са мненията за кърпичките на Bebo и подобни продукти?
Ще ми е първо дете (не първа бремнност), всичко ми е ново и странно. Но съм в графата работохолик и честно с подготовката за детето съм на 0, не е от суеверие, от подредба на приоритети е. Съответно възрастта ми е в графата напреднала
Като цяло се очертава да не спирам работа, дано и детето да ми го позволи, всичко е под въпрос.
Мисля днес да отида до болницата. Коремът ми не е твърд, но четейки в нета това може да са друг тип контракции-онеэи, които ,,свалят" корема надолу. На немски Senkwehen. Много ме достраша честно каэано. А и чувството е ужасно. Имам ги по цял ден почти в момента....вэех повече магнеэий, но пак се появяват.

В тази връзка споделих и в темата за столчетата да имате предвид, ако поръчвате с Rayatoys и ви е спешно да си получите продуктите: