Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 362
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте  Hug
Дидке, стискам палци да не е нещо сериозно и Данчо да се оправи час по-скоро. Praynig
Дона, щом е така - да ти е жив и здрав Пламен и много да ви радва.  bouquet
И на вас стискам палци за обрива. Praynig
Честито и на всички именници и на мини рожденниците. Heart Eyes
В понеделник водих Вали на консултация и мерките ни са - 12 кг, 82 см.Попитах педито и за патката - видя я, каза, че е добре и да не я забелвам повече.
Отностно биберон-залъгалката може спокойно да прибавите и нас в отбора.Без нея не иска да заспива. Rolling EyesЗабелязала съм, че щом заспи по-дълбоко и веднага я изплюва.Та, засега се предавам с опитите да му я махам. Crossing Arms

# 106
Диди, и аз стискам палци да не е нещо сериозно. Щом му избиват едновременно 3 кучешки, възможно е да е заради това. Разбира се, стига Т-та да не е много висока. Това е голямо изпитание за все още крехките им организъмчета, веднага се сриват имунните защити. Щом и кашля, може би е настинал....Пиши като се върнете от доки.

Дона, честит имен ден на Пламъчето! Наистина, педито ви видяла ли е обрива? Не може да казва категорично, че е от вируса, без да го е погледнала.  NaughtyКакво представляват пъпките? Когато Дени се разболя от варицелата, няколко дни преди това кашляше и имаше лека Т. Дори ходихме на лекар и казаха, че е вирус. 2 дни след това се появиха първите пъпчици, а на 3-тия ден вече му поставиха диагноза "варицела". После като се поразчетох, се оказа, че често шарките започват точно така - като вируси, понякога с Т и кашлица. Пиши и ти какво става при вас и какво представляват пъпките? Пламен чеше ли ги? Стискам палци да няма нищо тревожно и при вас!

Ние до сега бяхме навън. Тук е като пролет. Много ми е гот сега, когато детето ми вече е по-голямо. Сядам си на една пейка, рупам нещо, чета си или блея по хората, а той си играе сам. Около час и половина си се занимаваше абсолютно самичък - пренасяше едни буци пръст, после ги товареше в кофичката, пренасяше ги на тайно място, разтоварваше ги, а после си ги връщаше. Кеф! Laughing

# 107
Сядам си на една пейка, рупам нещо, чета си или блея по хората, а той си играе сам.

Абе вие нямате ли пързалки и катерушки по които да се катери  Thinking , че да не седиш така и да клатиш крака  Crossing Arms . Лекинко завиждам... за това така буча....  Hug

Бързо оздравяване на мъниците. Дано няма скарлатини и други сериозни болежки  Praynig .

Честито на именниците!

# 108
Сиска, не, не ги е видял и се чудя защо е така категоричен, че не е шарка. Сегъ пък четох, че за скарлатината (ако е шарка може и да е друга, разбира се)  е характерен и малинов език, ярко червени бузки, обривът е най-много на вътрешната страна на ръката под мишницата, бедрата и гънките. При Пламен пъпките са ситни, не много ярки, грапави, но май не всички, някои са като петънца newsm78, не се чеше.

# 109
Дона, най-добре го заведи да го види лекар! Съмнявам се да е шарка, да не би да го е нахапало нещо? За сърбенето, и Дени изобщо не се чешеше, а си спомням че Савата по същото време караше варицелата и Кроче казваше, че много го сърби. Дени не даваше никакви признаци да го сърби, дори в разгара на шарката. При нас първите пъпчици се появиха четвъртък, но приличаха на обикновени пъпки, петънца, хич не им обърнахме внимание, бяха малко. В неделя бяхме на лекар и казаха, че е вирусно заболяване и отново изобщо не погледнахме пъпките, съвсем малко и безобидни изглеждаха. И чак в сряда обрива вече стана като истинска шарка. Пъпките са пълни течност. Ето тук има няколко снимки от варицелата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35507&photo=151 Пак ти казвам, не вярвам да е шарка, успокой се. Но идете на лекар!

# 110
честит имен ден на Пламен, пожелавам му да бърzо оzдравяване, на Данчо също бсрzо да се оправя Heart Eyes

zа приспиването бях много доволна от Анди, сам си zаспиваше, но сега с малкия само със сучене , но не какво да е а маратонско минимум час, спи и суче, но не пуска.

вчера качих снимки на бебето, в общия албум, zащото вече спрях да качвам снимки беz парола, който иска да ги види, zа да не натоварва общия албум ще ги иzтрия.

# 111
Върнах се!И така-вирусна инфекция,от което следва че Данчо вече пие първия си антибиотик SickНа обяд отново вдигна температура-38,2 и я свалих със свещичка ефералган.Горкото,ще го натъпча с хиляди лекарства.Пфу,никога не казвайте че децата ви ...еди какво си.Скоро споменах ,че детето ми не е боледувало сериозно и не е пило антибиотик и ето #Cussing outМного ми е съвестно!
И не иска да яде-кажете какво давате в такъв случай.На обяд дадох мляко,сега едва хапна половин филийка кекс с едно плодово млекце на Данон.
Мегстар,гледам снимките,страхотни сте!
По-късно ще пиша пак,защото в 12ч. през нощта ще трябва да давам антибиотик.Как ще стане незная? newsm78

# 112
Честит имен ден на всички именици! Да са живи и здрави. smile3525 newsm67 Tada  costumed034
Дидке дано всичко е наред и да е от зъбките Praynig
Дона дано и именяка да е добре Hug
И аз се кефя на хубавото време  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny

# 113
Върнах се!И така-вирусна инфекция,от което следва че Данчо вече пие първия си антибиотик SickНа обяд отново вдигна температура-38,2 и я свалих със свещичка ефералган.Горкото,ще го натъпча с хиляди лекарства.Пфу,никога не казвайте че децата ви ...еди какво си.Скоро споменах ,че детето ми не е боледувало сериозно и не е пило антибиотик и ето #Cussing outМного ми е съвестно!
И не иска да яде-кажете какво давате в такъв случай.На обяд дадох мляко,сега едва хапна половин филийка кекс с едно плодово млекце на Данон.
Мегстар,гледам снимките,страхотни сте!
По-късно ще пиша пак,защото в 12ч. през нощта ще трябва да давам антибиотик.Как ще стане незная? newsm78
Леко ще го повдигнеш и ще му го дадеш, нищо че спинка.Ние така го давахме на Ники.

# 114
Дона, да ти е жив и здрав именика и само радост ада ти носи newsm51!!!
Мегстар, още вчера видях снимките smile3509...много са сладки и бебока и Анди....а Симона много хареса куклата -ангелче на легълцето до бебо.....ааа и не изтривай снимките Naughty-с нищо не натоварват албума...
Дидке, не се притеснявай Stop...рано или късно всяко дете пие АБ....а за даването на лекарството през нощта те съветвам да е със спринцовка-хем по-точно ще го дозираш и хем няма да го събуждаш Peace, а направо в устичката....аз така давам дори и през деня-по-лесно ми е .....а какъв антибиотик пие?
А за апетит му вземи КИДИ фарматон....

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 17:05 от valia77

# 115
Дона,извинявай,да ти е здрав и послушен именника!И много да ви радва!  bouquet
Благодаря ви за милите думи и подкрепата,точно от това имах нужда. Hug
Валя,АБ е ЦЕК.Говорили ти нещо?Още ще давам изопринозин,фенистил,синекод,и разни хомеопатични гранули.Иначе и аз давам със спринцовка лекарствата,ама някой път отказва да отвори уста като я види,друг път засмуква здраво!

# 116
Диди, дано да спи спокойно детето ще го повдигнеш леко и ще му го дадеш, той ще си е още сънен, дано да е вкусен АБ и не му е неприятен, че почне ли да стиска устичка ще е поътрудно. Анди е карал по три дни само на мляко, важното е да пие течности, нормално е да не му се яде.

Валя, Диди мерси zа комплиментите  Heart Eyes
ми да го оставя албума, но нека видим и другите сестричета и братчета на майчетата, а теzи които си нямат да поискат от мама и тати да им направят Wink

# 117
Мегстар, страхотен е малкият, пупу!
Честито на Михаелките и Пламъче! Много късмет да им носят имената!

Дона, да не прави някаква реакция, какво стана с нишките кръв в акото? Какви лекарства даваш, да не би от тях нещо newsm78

Благодаря за съветите  bouquet
В общи линии всичко сме пробвали. Днес ще опитам да отидем в банята уж ще мием Дто, пък да я изкъпя после, но дано не даде обратния ефект - да спре да иска да мием и дупето.

И Теа обожаваше да се къпе. Просто е шокиращо колко бързо могат да се обърнат нещата.

# 118
Мегстар много е сладък бебока.

# 119
Дона,извинявай,да ти е здрав и послушен именника!И много да ви радва!  bouquet
Благодаря ви за милите думи и подкрепата,точно от това имах нужда. Hug
Валя,АБ е ЦЕК.Говорили ти нещо?Още ще давам изопринозин,фенистил,синекод,и разни хомеопатични гранули.Иначе и аз давам със спринцовка лекарствата,ама някой път отказва да отвори уста като я види,друг път засмуква здраво!

Доколкото зная ЦЕК-а е полусинтетичен АБ от групата на цефалоспорините.....препарат от второ поколение с широк спектър на действие.....
Иса също го е пила-добър е и най-важното, че няма страничен ефект разтройство....само недоумявам като има изписан АБ защо продължаваш с хомеопатични гранули Thinking???...в случая не действат, когато се прилагат паралелно с АБ....но ти си знаеш де....

Общи условия

Активация на акаунт