Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 377
  • 283
  •   1
Отговори
# 225

Мартеа Обмисляла ли си варианта как ще заспива Теа в градината? Питам те не за друго, а защото тук имаме една амйка, която редовно я викат на обяд да си го взима детенце, че не иска да заспи и пречи на останалите.

бррр, звучи доста обезпокоително!

# 226
Привет.
Мартеа, браво за напредъка в банята! Лека-полека ще отшуми това, което я е стреснало надявам се...
При нас къпането обикновено минава без големи проблеми, но на моменти си промрънква и се опитва да се разреве...

За изследвания за яслата - от нея искаха ако в две шишенца стерилни, едно нещо, което се казва скоч проба или нещо такова.. и представлява най обикновена лепенка, която лепват на дупето (неизмито от сутринта...). На мен ми искаха васерман. И това беше май..  за три дена станаха всички резултати.

За спането и аз не знам какво да кажа, много съм объркана.. вкъщи детенце си има железен режим.. и си спи почти винаги.. сутрин от 10 до 12, после от 2, 2:30 та до към 4... А в градината - не ще да мигне! Вече не знам какво да правя... лелките ли нещо не правят както трябва, чак толкова ли е превъзбудена ли е.. не знам! иначе играе, общува си с децата нормално, яде.. обаче не искала да спи и това е newsm78...  Може би трябва да й дават повече време да успее да заспи... вкъщи се върти и се бори в леглото сума ти време докато я надвие съня.. иначе сериозни протести няма.. просто се върти в леглото. и задължително се измъква от чувалчето.. Просто не знам какъв е смисъла да го ползвам изобщо...

Сиска, мерси за пожеланията за бременеене...   bouquet ама не съм сигурна, че ми стиска да стане така... та по-добре недей! Wink Изобщо не знам как бихме могли да се оправим с две дечица на този етап.. лудница е.. ние с едно се побъркваме, пък... не знам, не знам.. хем ми се иска.. хем и аз не знам какво искам...

# 227
Здравейте и от мен,
днес е един прекрасен слънчев ден.Весели разходки от мен и Криси която вече нервничи да излиза и само вика "айди, айди" направо ме побърква с това излизане Wink
така че ще поемаме.
Теа ние сме същата картинка с тенджерите и тиганите из кухнята само че не съм я снимала, така че сме същите палавници като сладкия Калоян Wink
Камий поздравления и от мен за   book успешното завършване.
 welcome на Влади и Иви.

# 228
[та решението според зъболекарката ни е мазане на проблемното място със сребърен нитрат, което спира развитието на кариеса и става нещо като пломбичка, но зъбчето почернява. вече минахме 2 процедури, след 2 дена е последната. Момченцето ми е като пират - с един наполовина черен преден зъб!!! Но по-важното е, че не го боли вече, щото преди го болеше, може би и затова се дърпаше от миенето на зъбите.

Хм, за пръв път чувам за това. Сигурно затова са черни зъбките на момиченцето. А колко време трябва да се маже? И черното после ще избелее ли?

Kremenchen, ние миналата седмица бяхме един ден без вода. Но пак бяхме зарадвани от ВиК, защото трябваше 2 дни да няма вода, но те се смилиха и ни я пуснаха. Дано сте се запасили достатъчно, че ние уж бяхме, пък пак не ни стигна.

Тиа, и ние често сме свидетели наподобни гледки в кухнята LaughingМай тенджерите са им голяма страст на мъниците. А Калоянския ми изглежда много голям, колко е висок?

И ние днес сме ранобудни - Дени се събди в 7 и 20, а по принцип спи поне да 8,30 - 9. Но хубавото е, че ще заспи по-рано наобяд.

Една тиииихичка хвалба....понякога Дени заспива вече без кърмене, ама само понякога, рядко Whistling

Слънчев ден от нас! Ние излизаме

# 229
Сиска 84 см сме.

# 230
Благодаря Ви за топлия прием!

И тук при нас е много приятно и слънчево време (Русе), но проспиваме точно най-топлото такова. Това обаче не ни пречи да се разходим за малко.
С банята нямаме такъв напредък като Martea. Само дупето си мием на мивката, но вече е време да се къпем там. Но незнам как ще стане това, т.к. нашия тати я къпе (е и аз съм при тях разбира се ), а пък банята ни е много малка и за тримани няма да има място. А пък и има нещо друго, че и аз ще бъда ще се изкъпя с нея. Joy Joy Joy

Честито дипломиране и успешна реалицация на Kamij.  bouquet

# 231
Кака Ивка,
ние също проспиваме хубавото време, но Марти не иска да спи в количката ами в кошарата с ношничка както му е реда. Аз пък си стоя на слънце на терасата, добре че използвахме промеждутъка между спанетата и бяхме навън за 2 часа.
Тук в Бургас решиха проблема с банята, просто спряха водата  Laughing

# 232
та решението според зъболекарката ни е мазане на проблемното място със сребърен нитрат, което спира развитието на кариеса и става нещо като пломбичка, но зъбчето почернява. вече минахме 2 процедури, след 2 дена е последната. Момченцето ми е като пират - с един наполовина черен преден зъб!!! Но по-важното е, че не го боли вече, щото преди го болеше, може би и затова се дърпаше от миенето на зъбите.
Хм, за пръв път чувам за това. Сигурно затова са черни зъбките на момиченцето. А колко време трябва да се маже? И черното после ще избелее ли?
Сиска, не е казано, че от това да са черни зъбките - на брат ми например всички млечни зъби са били черни, защото бабите (поради незнание) са му давали биба натопена в мед  Close , но сега са му добре  Grinning На Мартин му почерня само на мястото, където е кариеса (само там е мазан с лекарството), но то си е половин зъб, нали са им малки зъбките на дечицата! Няма да побелее, докато не го смени с постоянния все така ще си го носи  Sad

а днес времето е просто приказка!!!  Laughing

# 233
Мда, и ние проспиваме хубавото време. Дени спи между 1 и 4-5. Излизаме сутрин за кухнята и стоим час навън, но и вечер не пропускаме разходките - нищо, че слънчо вече го няма и се стъмва рано. Няма как да спи навън, защото  вече не ползваме количка.

Тиа, и Дени е 84см, пък ми се вижда все дребен. Наистина изглежда много порастнал Калоянски.

malejna, кофти е това с черното зъбче. Дано поне по-нататък няма проблеми!

Наистина е разкошно времето - по обяд Дени беше само по боди с дълъг ръкав. А като се прибрахме слънцето го беше жарнало по бузките, та сега са червени Laughing

# 234
  • Варна
Добре дошла на кака Ивка и на Влади. Ще вмдиш, че при нас е много интересно и весело.
Тиа, много е пораснал тоя Калоян, а пък и такъв работен момък. Скоро ще почне освен да подрежда и да готви в тия тенджери. Wink
Мартеа, браво за постиженията с банята. А за спането - аз също приспивам вечер Иво с часове. Денем обаче си заспива сам. Особено сега майка докато беше тук тя го завива с едно одеало, казво му да спи и ляга на кушетката в стаята. След 5-10 мин е заспал.
Малейна, ти ме стресна и  Иво има едно по-тъмно зъбче. Ох никак не ми се ще да го водя на забълокар. То мен ме е страх и доскоро ходех с придружител, а сега да заведа детето, ужас.
Камий, честито ти дипломиране.  bouquet
Сиска, браво за вечерното проспиване. При нас все още това не важи. Дори и да се излъжи да заспи за малко се събужда и си иска полагаемото.

# 235
Малейна, ти ме стресна и  Иво има едно по-тъмно зъбче. Ох никак не ми се ще да го водя на забълокар. То мен ме е страх и доскоро ходех с придружител, а сега да заведа детето, ужас.
Despina, ти предполагам не си му давала биба с мед, така че няма от какво да се притесняваш. Пък и на Марти зъбчето преди мазането с лекарството си му беше бяло, от лекарството става черно. Споко! Виж, ако забележиш дупчици по зъбите - това е друга работа и трябва на зъболекар, според мен поне!

# 236
Мерси за пожеланията. beer2 beer football cook
Ники също има на едно зъбче по тъмно, но сега видях, че и е венеца.Ние зъбки още не мием, но ще започнем.
И аз се радвам на хубавото време sun sun
За срещата когато кажете, но предпочитам да е следобяд.

# 237
Да почерпиме,Ники става на годинка и половина hbdtu cook baloni baloni Popcorn beer Wine Glass,честито и на другите наборчета.
Мартеа и Ники си ляга към 23, но става към 9, 10.Катоне и се спи остави я, тя сама ще си заспинка.
Калоян е много сладък  Heart Eyes

# 238
Мами мерси ви за отговорите  Hug

Кременхен, дано да е като при вас, ще чакам да пробие да видим.

Момичета съжалявам че не мога да се включа по-сериозно ама не съм чела, а за среща ако е другата седмица ще гледам да дойда, тази ще сме в провинцията.

# 239
Сиска, питах за кърменето, мъжът ми каза, че за да няма проблем, не трябва да стои едно дете все на гърдата- кърмене през два-три часа по 15-тина мин.  е ок. И не е хубаво да се приспива на гърдата, защото обикновено остава кърма в устата на детето, а тя прави поразии. Мишка примерно редовно си заспиваше с една глътка кърма в устата, ей така, да й е хубаво Laughing
Чопарче, и мойто допитване получи същия отговор- да изчакаш да изникне зъбчото, пък после ще го мислим Wink

Мартеа, да кажеш какво сте постигнали с приспиването.Simple Smile
Миша снощи заспа в 1.30 и аз бях вече на ръба на нервна криза. Сутринта е станала в 11ч. Обаче тази вечер я приспах в 8.30 и съм решила твърдо някак да й нормализирам режима, защото иначе не се търпи Tired

Времето наистина е чудно, Мишка спи следобедния си сън в количката и на мен ми е много добре така, защото се разхождам мирно и тихо поне за два часа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт