За бебета и деца от 0+месеца- Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 98

• 25 733
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Раница за кратки разходки, до магазина, близък парк и т.н. Няма смисъл от този порт за бебе.

# 436
Здравейте малкия вчера стана на 2 месеца.Сега има ли някаква инжекциякция което трябва да се направи?Благодаря ви
Днес нашата Педиатърката каза че на 2 м се слагали ваксината
Борислав е 4,420 и си седи на 54 см
Сменяме млякото от ХИП Комбиотик на Новалак
И от Еспумизан за колики минаваме на Санколик
Само една ли се слага?

# 437
Здравейте малкия вчера стана на 2 месеца.Сега има ли някаква инжекциякция което трябва да се направи?Благодаря ви
Само една ли се слага?

Втория месец са две ваксини(те са задължителни па имунизационния календар)

Втори месец се слага и  Ротавирусната ваксина е от НЕЗАдължителните и е по избор на майката(тя се дава през устята)

Ако не са ви казали, си вземете лепенки за след ваксина.

# 438
Само една ли се слага?

Втория месец са две ваксини(те са задължителни па имунизационния календар)

Втори месец се слага и  Ротавирусната ваксина е от НЕЗАдължителните и е по избор на майката(тя се дава през устята)

Ако не са ви казали, си вземете лепенки за след ваксина.

Много ти благодаря sunshine

# 439
Някой може ли да ме насочи за наименование на тези ботушки? От къде мога да закупя подобни или сподели мнение, дали си заслужават?

# 440
Някой може ли да ме насочи за наименование на тези ботушки? От къде мога да закупя подобни или сподели мнение, дали си заслужават?
На мен ми приличат на апрески, такива, които продават към ски гащеризони. Предполагам в спортни магазини тип Декатлон, миналата година имаше и в Метро, сега не знам. Тук има някакви подобни: https://kidso.bg/apreski-s-print-na-zvezdi-za-bebe-70521.html

# 441
CandyY, приличат на регулируеми ботушки за бебеносене, Manymonths имат подобни.

https://slingoteka.com/produkt/manymonths-valneni-reguliruemi-bo … le-safron-yellow/

# 442
Във фейсбук в групата за бебеносене ще Ви насочат и може да намерите и 2 употреба на добра цена.

# 443
Здравейте мами искам да питам нещо. Днес сме на втора проба бцж- може ли някой да ми каже ако няма белег какво следва?

# 444
Здравейте! Детето има поставена ваксина Pentaxim IV (така я разчитам)  на почти 1.9 м. Кога беше следващата и коя е?

# 445
Здравейте мами искам да питам нещо. Днес сме на втора проба бцж- може ли някой да ми каже ако няма белег какво следва?
Ние минахме през това. Прави се проба манту, след 2 или 3 дни го гледат дали има реакция и ако няма веднага слагат БЦЖ. Слага се в рамото, кул пач не се слага след това, не се вдига температура от нея.

# 446
Здравейте! Детето има поставена ваксина Pentaxim IV (така я разчитам)  на почти 1.9 м. Кога беше следващата и коя е?
На шест години, реваксинация с 4 компонентна ваксина.
https://www.vaksinite.com/imunizacionen-kalendar/

# 447
Ние минахме през това. Прави се проба манту, след 2 или 3 дни го гледат дали има реакция и ако няма веднага слагат БЦЖ. Слага се в рамото, кул пач не се слага след това, не се вдига температура от нея.

Благодаря ви. Мина , всичко е наред. Имаме белег 😊 няма да се прави втора ваксина

# 448
Момичета, аз да питам нещо, в имунизационният задължителен календар включена ли е ваксината за менингит или е препоръчителна. За Бг става въпрос.

# 449
Не е включена.

Общи условия

Активация на акаунт