🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Недейте така. Може травма да има човека в маската на носорога и да не са знаели ще успеят ли да тушират болка, блокаж, каквото е там. Може в момента да му се ражда дете или близък да бере душа и да не може да потисне съответната емоция. Не знаем причината да участва на запис и не е редно да съдим когото и да е било.

# 151
Предполагам всички ги имат на запис. Подготвени са за подобни случаи.
Дано Миро е добре, все пак сме хора, всичко може да се случи.
Шапката пее фалшиво

# 152
  • Испания
    Въпреки всенародната любов,защо продължават да режисират УЖ риалитита?И игрите са омаскарени,ето сега и маските?!Защо ни правят на идиоти и малоумни,ей това не разбирам и се възмущавам?

Защото не им пука за зрителите. Толкова са заболи носове в облаците.
    Като престанем да ги гледаме, като им падне рейтингът и нямат реклами, ще им запука.

# 153
    Да, до последно не знаеха дали ще е готов за ефир... Дори Геро и Краси слушаха в слушалката какво ще им кажат и пуснаха реклами.
    Голям Гаф За Миро!
    Пък нека пак говори за Бог и Вяра...

# 154
    • Велико Търново
    Още от второто предаване гледам само след 22 часа - колкото да видя коя маска ще падне. После две недели във Vbox7 гледах само пропуснатите изпълнения, но вече и това не правя. Нещо не ме грабват тази година.

# 155
    Днес е особено тъпо.Върви отзад тихо за фон.Даже не знам какво кудкудякат днес Алекс и Мартина.За водещите знам,че се лигавят.Само не знам,защо лигавщините се приемат за забавни и оригинални?Кажи Магърдич.
    Съсипаха и този формат. Такова чудо не съм видяла в другите държави.
    Българският продуцент винаги е уникален...по своему.

# 156
    Носорогът или е пиян, или е надрусан и не рискуват да го изкарат.

# 157
    Преди няколко седмици за Камъка също се говореше, че е пиян и друсан.

# 158
    Може ли Миро толкова да мрази Галка, че да не иска дори да излезе на една сцена с нея?
    Макар, че Магърдич май ги беше събрал веднъж заедно е Капките. Thinking При всички случаи много тъпо се получи.

# 159
    Шапката се движи като Бебето.

# 160
    • Sofia
    Е,мега тъпня 😤😡

# 161
    • София
    Браво на Къци.

# 162
    Честито на позналите. Smiley

# 163
    Колко предвидимо.... и тъпо 😆

# 164
    • Испания
    Аман! Свършиха се актьорите и певците в България!

Отивам да си гледам сериала, който ми е интересен. Да си гледа тъпотиите Магърдич и фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт