🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Далечният изток
Само докато запя и си казах - Е, не, не може пак Къци... Ама можело...

# 166
Не може да мине сезон без Къци ... Толкова е тъпо ...   И банално ...

# 167
  • Wonderland
Pinko, къде си Joy

Може ли Миро толкова да мрази Галка, че да не иска дори да излезе на една сцена с нея?
Макар, че Магърдич май ги беше събрал веднъж заедно е Капките. Thinking При всички случаи много тъпо се получи.
Лично за мен тава беше КРЕЩЯЩО видимо в Капките... Много ми беше жал... Cry

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:13 от Li77le Devil

# 168
Вече си мисля, че Къци си плаща, за да участва в шоуто. Joy

# 169
  • Sofia
Ха, познах. Сигурно взема половин хонорар вече и му е изгодно на Халваджиян да го кани.

# 170
Е, няма как Гъбарко да е Къци.

# 171
Аз нали споменах, че Миро не може да диша Галка и може би наистина затова не се е появил.

# 172
Вече си мисля, че Къци си плаща, за да участва в шоуто. Joy
По една тенекия мед на продуцентитИ. Joy

# 173
Според мен, ако Миро наистина има сериозен проблем с Галка, то би поставил категорично условие относно участието им заедно.
А и не мисля, че Магърдич би си усложнявал така неш, дори обратното - би имал интерес предаването да върви гладко и да няма напрежение между участниците.

# 174
Защо задължително носорогът трябва да е пиян или дрогиран, за да не излезе на сцена? Няма друго обяснение? Rolling Eyes

# 175
  • Далечният изток
Под карантина е сигурно...

# 176
Очаквах Къци отново да го поканят. Знаех си, че го споменаха за Камъкът, за да ни заблудят.

# 177
Потребител в ФБ написа, че Миро бил на участие в Пловдив и затова го няма.

# 178
  • Благоевград
Ако Миро не се е появил в ефир заради Галка, защото не може да я понася, е това вече е липса на професионализъм. На повечето от нас ни се налага да работим с колеги, които не можем да понасяме години наред, пък той не може да излезе на една сцена да си изпее песента, като даже няма да се засича и да говори с Галка. Не ми се вярва това да е причината. Ще се разбере.

# 179
Поредица от безсмислени решения на сценаристите ... Трябваше Баба Яга да си е Боби Турбото ... И щяха да разцепят ... Сега, пак, Къци ... Изобщо ... Потрес....

Общи условия

Активация на акаунт