🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 611
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Поредица от безсмислени решения на сценаристите ... Трябваше Баба Яга да си е Боби Турбото ... И щяха да разцепят ... Сега, пак, Къци ... Изобщо ... Потрес....

Някак си не те разбрах.
1. Баба Яга си беше Боби Турбото миналата година
2. Боби беше Златният във второто шоу.

Ами идеята ми беше, че ако някоя гост-маска ще е същият човек от съответният сезон, това трябваше да е Баба Яга, да си е Боби Турбото.
Те избраха, да сложат гост-маска - Шапката. Съответно, Къци!

# 196
  • Wonderland
Mилица е и за мен Blush
Много е свежа тя. Ще се радвам да е в предаването Heart Eyes

# 197
  • София
В Капките Миро прави дует с Галя без никакви проблеми, така че едва ли сега пък няма да излезе пак до нея (ако Госпожицата е тя). В последна сметка той няма са пее с Госпожицата в дует.

Предполагам, че се е случило нещо в последния момент, защото ако е било още преди предаването нямаше как екипа да е изненадан да не е подготвен.

# 198
  • Sofia
Самураят мисля, че е Жана. Сега на повторението я чух, изпя песента, както и при Рачков. Майка й, баба й и дядо й са музиканти, тя самата пее от съвсем малка в детския радиохор и във "Врабчета".

# 199
  • Велико Търново
В Капките Миро прави дует с Галя без никакви проблеми, така че едва ли сега пък няма да излезе пак до нея (ако Госпожицата е тя). В последна сметка той няма са пее с Госпожицата в дует.
А и нали уж не знаят кой кой е, защото всичко е "пълна тайна"...

# 200
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За Милица
"Нейната майка е единствената жена тромпетистка в България, а сестра ѝ Емилия е виолистка в операта в Грац."

# 201
  • Испания
Самураят ми е Милица Гладнишка. Още от първото предаване. Семейството ѝ са музиканти доколкото помня.

Нейната майка е единствената жена тромпетистка в България, а сестра ѝ Емилия е виолистка в операта в Грац.

Само ви чета.

# 202
Милица е Самурайката.

# 203
Много задълбахте има ли/няма ли вражда между калинките... Това не е важно, защото и двамата са професионалисти и няма да се държат по такъв детински начин, ако наистина има такива настроения в бившия дует.

За трите феи се сетих за някогашната група Антибиотика. А снимката мисля, че беше от кейовете във Варна. Триото имат клипове край морето.

# 204
  • Пловдив
В Пловдив има жена тромпетистка - Лилия Ковачева - и тя не е майка на Милица.

https://forum.muzikant.org/topic/121665-%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8 … 0%B4%D0%B8%D0%B2/

# 205
Самурайката Милица все повече ми става фаворит да спечели шоуто. Свежа е

# 206
За мен самурая си е Милица, абсолютно.

# 207
Чистак Милица Smiley

# 208
Въпреки горчивият вкус от Къци, да се надяваме че ще ни зарадват, за компенсация, като разкарат Перлата

# 209
  • DE
Милица е, седя и се чудя как не му омръзна на Продуцента едни и същи да кани до втръсване в предаванията си.
Определено Нова има нужда от свежа кръв. И да спрат всички предавания на Халваджиянови Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт