🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Носорога е в студиото, според мен,  и в последния момент реши/решиха да не излиза на сцената. Беше очевидно, че не бяха подготвени за това и очакваха да пее.

# 181
  • София
В предаванията на Халваджиян вече не малко хора бяха под карантина и винаги го обявяваха.

# 182
  • Далечният изток
Хмммм, може ли да е Тита?!
Сякаш по-скоро не. И изборът на песни?!....

# 183
Понеже не гледам предаването, по уликите предполагах, че Гъбарко е Крисия. Обаче днес ясно чух ужасната Галка.

# 184
Изпуснах.Разкрил се е Къцьо?Не мога да вдена защо коментирате,че Миро не излиза,заради Галка.Тя там ли е?

# 185
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Изпуснах.Разкрил се е Къцьо?Не мога да вдена защо коментирате,че Миро не излиза,заради Галка.Тя там ли е?
Излезе Шапката пак беше Къцко.
Носорогът е Миро, а Госпожица вероятно Галка

# 186
Абсурд Камъкът да е Къци. Камъкът е висок.
Чудя се дали не са поканили Къци отново да е под Шапката и да ни заблуждават в момента.
Предположих го още като дадоха предположение за Камъка, че е Къци.

# 187
  • Wonderland

Къци беше под гост маската на Шапката Hug

Носорогът (за когото се мисли, че е Миро) беше на дуел срещу Госпожицата (за която има предположения, че е Галя). Има предположения, че не иска да е на една сцена с нея...та затова го нЕма тази вечер

# 188
Поредица от безсмислени решения на сценаристите ... Трябваше Баба Яга да си е Боби Турбото ... И щяха да разцепят ... Сега, пак, Къци ... Изобщо ... Потрес....

Някак си не те разбрах.
1. Баба Яга си беше Боби Турбото миналата година
2. Боби беше Златният във второто шоу.

# 189
Трите орисници може ли да са Ъпсурт Grinning

# 190
  • Germany
Вие пък, къде отидохте…може човека да е имал “коремни” проблеми, може температура да е вдигнал, всякакви неща се случват.
Още от началото Гъбчото си ми е Деси Добрева в пеенето, само ме притеснява, че тя е малко дървена на сцената, а това е разчупено доста 🤔

# 191
Е, от къде дойде това, че Галя и Миро не се понасяли? Те толкова време бяха дует, почти неразделни. Защо пък трябва непременно да има драма там? Миналата година пяха в капките заедно. Хич не ми се вярва това да е така, поредната клюка, според мен.

# 192
Благодаря момичета за разясненията.
Цитат
Има предположения, че не иска да е на една сцена с нея...та затова го нЕма тази вечер
Хм и сега единият от двамата ще отпадне?Вярно голяма тъпотия настана.А знаели се,защо Миро не може да я гледа?

# 193
  • София
Гъбарко ми прилича на Люси Дяковска.

# 194
  • Далечният изток
Самураят ми е Милица Гладнишка. Още от първото предаване. Семейството ѝ са музиканти доколкото помня.

Общи условия

Активация на акаунт