🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Според мен тази събота ще са готови с обяснението за Носорога, доколко ще е вярно е друг въпрос.
Още от миналия сезон е очевидно, че не пеят на живо.Дори не виждам смисъл да се уточнява.
В инстаграм под поста за Лорка направо ги попиляват за състоянието й.А, си мислех че само на мен така ми изглежда.

# 316
Твърде много задълбахме на темата за Носорога и вчерашното му отсъствие, та предлагам да минем към нещо друго. Кой според вас ще спечели Маскираният певец този сезон? Аз се колебая между Камъка и Гъбарко с лек превес към първия и няма да имам нищо против това. Много му се радвам напук на изцепката и лекото разочарование във второто предаване, но е факт, че е атрактивен и вдига шоуто на крака, дори когато е доста заспало.

# 317
На мен Гъбката ми е много симпатична и ми се струва, че под нея се крие много весел и жизнерадостен човек и сякаш ми се иска тя да спечели. Но то самият костюм е жизнерадостен. Харесват ми песните и изпълненията й. Всъщност 5те маски които останаха за мен са с най-добро представяне този сезон, но някак няма изразен фаворит както миналата година беше Баба Яга.

# 318
Според мен, сезонът ще бъде спечелен от Носорога. Няма вайб като на Баба Яга, но е най-силно представящият се, поне за мен.

# 319
Надявам се да не спечели Носорога, защото не харесвам Миро. Аз съм за Самурая и след него Камъка.

# 320
От останалите маски само Носорогът не ми е интересен. Хубаво пее, но няма съспенс - очевидно това е Миро. Не съм и особено голяма фенка на Миро.
За всички други маски се чудя. Не съм слушала Славин и не знам дали той е Самураят, но по някаква странна причина ми прилича на Милица Гладнишка. Някой свързан с театър ще да е - усмихнати лица, салон. Госпожицата ме кефи и не я свързвам грам с Галка, а по-скоро със Сантра. Камъкът изобщо не ми прилича на Криско, но знае ли човек с тези променени гласове. За там нямам предположение. А колкото до Гъбарко - много сладка маска и последните улики ме карат да смятам, че това е Крисия - от малка е на сцената, родителите й доста са изисквали от нея, една от три феи е (или там както го каза) - Крисия има 2 сестри.

# 321
И Hotnews са разбрали, че Самураят е Алекс Георгиев .....

# 322
Надявам се да не спечели Носорога, защото не харесвам Миро. Аз съм за Самурая и след него Камъка.
Взе ми го от клавиатурата същото.
По принцип Самурая си звучи изключително като Алекс Георгиев и само участието му във другия формат на другата телевизия ме съмнява, но историята помни и Златното ... тъй че, знае ли се. Още малко и ще видим. Това с Милицата ми е толкова абсурдно, че чак забавно. Средното положение е Славин, но не го чувам сякаш.

# 323
За победител аз съм за Носорога. Харесвам си го от първото предаване. За мен той е Миро. Още по-доволна ще остана , ако се окаже някой друг. Иначе харесвам Миро. Аз всички ги харесвам, общо взето, стига да се представят добре и да не участват по 100 пъти (справка-Къци). Иначе и Къци е чудесен, ама то писва в един момент. Миналата година беше яко, защото беше изненада участието му. Вчера не беше.

# 324
За Самурая стана ясно, че не е печелил формат, което автоматично изключва Славин и Жана. Понеже не мога да отворя клипчето на по-предното му изпълнение, какъв е точният му отговор за форматите? Струва ми се, че стана въпрос или са различни формати, или че е участвал много пъти във формати, а това май не се връзва с Алекс.

# 325
Този Алекс Георгиев колко човека го знаят? За мен поне е напълно непознато лице.

# 326
Вече едно е сигурно, Гъбарко не е Къци. SmileSmileSmile
Като започна сезонът, някои хора мислеха, че Гъбарко е Къци. Дори тук в темата имаше хора, които мислеха така. Дано някоя от маските ни изненада, досега панелът винаги познава редовните маски.

# 327
  • Далечният изток
Златният участва в сериал на Нова, в коя друга телевизия е бил?

Аз съм за Гъбарко. Най-загадъчен образ ми е. Донякъде мисля, че е Крисия, но примерно на 30%.

# 328
И аз искам Гъбарко да спечели, или поне да стигне до финал.

# 329
Златният участва в сериал на Нова, в коя друга телевизия е бил?
Имах предвид, че Алекс Георгиев е също толкова неизвестен колкото Златния.

Общи условия

Активация на акаунт