Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

И черно-бяла снимката е прекрасна.

Марта, кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.

# 106

Младостта е определящата.Правилно или неправилно, няма значение.Но всички сме в един "филм".Hug

Damata, Hands Plus1 Hug

# 107
  • Пловдив

Не гледат навън да зърнат Енгин, а гледат който ги снима...

# 108
# 109
  • Пловдив

Това бе първата официална снимка, която ни пуснаха.
Голямо вълнение беше.

# 110
# 111

Момичета Two Hearts
Днес направо се изгубих по трасето.
Срокът на ЛК изтича и днес ходих да подам заявление за нова. Ама преди това фризьор и т.н.
После пък намерихме с една идея по-евтини пелети и целия следобяд замина /няколко курса с колата, щото за 1 тон никой не ти осигурява транспорт/.
Обаче сега вече съм на компа и на разположение.
Каня ви на дискотека.

# 112
  • Пловдив

Време е за чаша вино с любим човек...

# 113

Удоволствие е да ги гледа човек.
Пълнокръвни бяха като Йомер и  Елиф, така и като Санджар и Мави.

# 114
  • Пловдив

Добро утро момичета в ден четвъртък.
Успешен да е. Липсва ни нещо актуално с Енгин...
Дано скоро ни зарадват - филм, сериал - чакаме тийзър, новини от Газиантеп...

Източник: https://www.telebajocero.com/telefe/la-hija-del-embajador-nueva- … gBgnx1jPekXj0wqCk

"Дъщерята на посланика" скоро ще се излъчи и в Аржентина.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 06:34 от mariana51

# 115
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 116
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1962509

На 18 ноември, днес, Маями ще бъде домакин на наградите Produ Awards 2021, които се наричат латиноамерикански сериен Оскар. Всички номинирани за "Най-добър неиспански телевизионен сериал" са произведени в Турция: Квартирата на невинните, Вятърничав, Неверни, Дъщерята на посланика и Почукай на вратата ми.

Най-добър неиспански актьор: Акън Акъньозю, Биркан Сокулу, Джанер Джиндорук, Енгин Акюрек, Керем Бурсин.

Най-добра неиспанска актриса: Джансу Дере, Ебру Шахин, Езги Мола, Ханде Ерчел, Мерве Диздар.

Любопитно е, че Неслихан Атагюл не е в списъка на актрисите, въпреки че всички останали актьори и актриси, са участници в номинираните сериали.

# 117
Добро утро!Студено е при нас тази сутрин,затова ще пием чай със Санджар

# 118

Добро утро момичета Two Hearts
Нека е спорен днешния ден - четвъртък!
 Енгин се "покри" творчески, че и от Ирем нищо-нищичко.
Важното е, че са започнали работа. Пък ние сме калени в търпение и ще си чакаме спокойно новините.

Снощи успях да изгледам 1 серия на "Гост". Голяма драма се очертава там.
А на нашето малко слънчице Берен  е приела  много тежка роля - на  нежелано, отхвърлено и нещастно дете.
Не зная как ще продължи СЦ, но тази серия направо ми остави едно напрежение.
Не съм гледала Хазал К. в нищо, не я познавам като актриса и не зная какъв  емоционален диапазон може да изиграе, но депресирана, отчаяна и решена сама да прекрати живота си жена /Гедже-Нощ/ ме натовари. Още повече като прибавя и Берен с флаш-моментите от миналото пък съвсем.
Дори Бюлент Шакрак не можа да раздвижи усещането ми за нещо тягостно. Точно това си беше за мен серията - тягостна. И като, че ли не изпитвам желание и нетърпение за втора серия.
А тази Гедже всъщност трябва да измине един много дълъг път към любовта, да се научи да обича и да позволи да бъде обичана.
Средата от която се опитва да избяга е  черна и пагубна / всъщност тема която се застъпва във всеки турски сериал/.
А-бе, като сума-сумарум драма до драма. Гледах и ще гледам заради Берен, но за мен е чист мазохизъм да карат децата да играят такива тежки неща.
Сещам се за онзи сериал с Джансу Дере "Майка" и за малкото момиченце Мелек подложено на домашно насилие от  пастрок и нереагираща, незаинтересована майка / в ролята Берен Гьокйълдъз/. Беше римейк  на някакъв чужд сериал, мисля японски.

Споделих си впечатленията, обаче усещате ли, че дори това натоварва някак.
Трябва да оправя  "излъчването" на сутрешния си пост с нещо позитивно.

А какво по-хубаво от това един "позитивчик" /както казват рускините/.  Нека се  "раздвижим" и после кафето ще бъде с една идея по-желано...

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 11:13 от Марта_49

# 119
  • Пловдив

Денят на Даахан.
Damata, започна ли да гледаш "До живот"?

Общи условия

Активация на акаунт