Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 120

Слагам и Санджар.

# 121
  Керим.Heart

Енгин.Heart

# 122
  • Пловдив

От италианките: https://machenesaengin.com/?fbclid=IwAR0VtUhYxlK5oo55xKTPbgLlcm1 … 0eGcfveXC8-dG_pXA

НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО

Царствена, елегантна осанка, джентълменски маниери, ориенталски чар, магнетичен поглед, който те кара да загубиш ума си: всичко това (и много повече..) направи "Принцът" за фенове по целия свят.

Но това, което най-много харесваме в Енгин Акюрек, е необикновената му игра.

Интензивността на погледа
Както пише Пауло Коелю: „Можем да имаме всички средства за комуникация в света, но нищо, абсолютно нищо, не заменя погледа на човешкото същество". И нищо, абсолютно нищо, добавяме ние, не може да замени погледа на Енгин Акюрек. Поглед, който използва, за да действа, по същия начин, по който използва тялото и гласа си. В творбите му често има дълги моменти, в които той "говори" само с очите си, успявайки да предаде с хирургическа точност чувствата и настроението на героя.

Комисар Йомер Демир
За много фенове (но не всички) се случи внезапната среща с Енгин Акюрек със сериала "Kara Para Aşk" (по Netflix Италия със заглавие "Мръсни пари и любов") и приключенията на комисар Йомер Демир.

ДЖЕНТЪЛМЕН И СЕКСИ
Видяхме го (и го изгледахме) във всичките му интервюта, публикувани онлайн: той е истински джентълмен, човек почти от други времена, винаги с добри маниери, никога прекалени (никога клюки за него!), достатъчно, за да изглежда срамежлив. Всъщност той е много дискретен, не обича да говори за личния си живот и любовите си. И това ни кара да го обичаме още повече. Тогава някои от сцените му окончателно го осветиха като джентълмен и секси...

САНДЖАР ЕФЕОГЛУ
Именно главният герой на сериала "Дъщерята на посланика" предизвика толкова много дискусии, но това беше още една възможност да се демонстрира великият човек Енгин, който като капитан успя да докара кораба си до пристанището, въпреки бушуващите вълни.

Ирем пусна тази снимка в сторито си: Кафе пауза.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 15:36 от mariana51

# 123
Не познах Ирем - изглежда различна от " Беда на главата" - в най- добрия смисъл.

# 124

И приятно колажче.Hug

# 125
  • Пловдив

Липсват ни нови снимки, ами разглезихме се...

# 126

От италианките: https://machenesaengin.com/?fbclid=IwAR0VtUhYxlK5oo55xKTPbgLlcm1 … 0eGcfveXC8-dG_pXA

НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО

Царствена, елегантна осанка, джентълменски маниери, ориенталски чар, магнетичен поглед, който те кара да загубиш ума си: всичко това (и много повече..) направи "Принцът" за фенове по целия свят.

Но това, което най-много харесваме в Енгин Акюрек, е необикновената му игра.

Интензивността на погледа
Както пише Пауло Коелю: „Можем да имаме всички средства за комуникация в света, но нищо, абсолютно нищо, не заменя погледа на човешкото същество". И нищо, абсолютно нищо, добавяме ние, не може да замени погледа на Енгин Акюрек. Поглед, който използва, за да действа, по същия начин, по който използва тялото и гласа си. В творбите му често има дълги моменти, в които той "говори" само с очите си, успявайки да предаде с хирургическа точност чувствата и настроението на героя.

Комисар Йомер Демир
За много фенове (но не всички) се случи внезапната среща с Енгин Акюрек със сериала "Kara Para Aşk" (по Netflix Италия със заглавие "Мръсни пари и любов") и приключенията на комисар Йомер Демир.

ДЖЕНТЪЛМЕН И СЕКСИ
Видяхме го (и го изгледахме) във всичките му интервюта, публикувани онлайн: той е истински джентълмен, човек почти от други времена, винаги с добри маниери, никога прекалени (никога клюки за него!), достатъчно, за да изглежда срамежлив. Всъщност той е много дискретен, не обича да говори за личния си живот и любовите си. И това ни кара да го обичаме още повече. Тогава някои от сцените му окончателно го осветиха като джентълмен и секси...

САНДЖАР ЕФЕОГЛУ
Именно главният герой на сериала "Дъщерята на посланика" предизвика толкова много дискусии, но това беше още една възможност да се демонстрира великият човек Енгин, който като капитан успя да докара кораба си до пристанището, въпреки бушуващите вълни.

Ирем пусна тази снимка в сторито си: Кафе пауза.

Денят на Даахан.
Damata, започна ли да гледаш "До живот"?

Привет!
Все още не съм започнала,Марианче.Днес нещо главата малко ме болеше.Утре,другиден да не се каня много.
Много точно е представен Енгин.Браво

# 127
  • Пловдив

Даахан и Селви.
И аз съм с главоболие - звезди, планети...

# 128

Новогодишните серии винаги са внасяли празнична, оптимистична нотка.

# 129

Добро утро момичета Two Hearts
Нека е спорен днешния ден - четвъртък!
 Енгин се "покри" творчески, че и от Ирем нищо-нищичко.
Важното е, че са започнали работа. Пък ние сме калени в търпение и ще си чакаме спокойно новините.

Снощи успях да изгледам 1 серия на "Гост". Голяма драма се очертава там.
А на нашето малко слънчице Берен  е приела  много тежка роля - на  нежелано, отхвърлено и нещастно дете.
Не зная как ще продължи СЦ, но тази серия направо ми остави едно напрежение.
Не съм гледала Хазал К. в нищо, не я познавам като актриса и не зная какъв  емоционален диапазон може да изиграе, но депресирана, отчаяна и решена сама да прекрати живота си жена /Гедже-Нощ/ ме натовари. Още повече като прибавя и Берен с флаш-моментите от миналото пък съвсем.
Дори Бюлент Шакрак не можа да раздвижи усещането ми за нещо тягостно. Точно това си беше за мен серията - тягостна. И като, че ли не изпитвам желание и нетърпение за втора серия.
А тази Гедже всъщност трябва да измине един много дълъг път към любовта, да се научи да обича и да позволи да бъде обичана.
Средата от която се опитва да избяга е  черна и пагубна / всъщност тема която се застъпва във всеки турски сериал/.
А-бе, като сума-сумарум драма до драма. Гледах и ще гледам заради Берен, но за мен е чист мазохизъм да карат децата да играят такива тежки неща.
Сещам се за онзи сериал с Джансу Дере "Майка" и за малкото момиченце Мелек подложено на домашно насилие от  пастрок и нереагираща, незаинтересована майка / в ролята Берен Гьокйълдъз/. Беше римейк  на някакъв чужд сериал, мисля японски.

Споделих си впечатленията, обаче усещате ли, че дори това натоварва някак.
Трябва да оправя  "излъчването" на сутрешния си пост с нещо позитивно.

....

Mарта, и аз изгледах първата серия на "Гост'" и мисля да продължа да го следя. Вярно, че има тежка драма, но е смислено, затова го предпочитам пред някакви безкрайни интриги  и подли номерца (както в това, което тече сега по бтв и за което планирали и шести сезон...) Артистите в "Гост" са симпатични и добри, четирите деца за сетен път ме убеждават, че децата-актьори в турскто кино играят възхитително добре. Беренчето си го знаем колко е талантливо, гледали сме и големия батко (сина на Ипек в КПА), но това дребното момченце, както и момиченцето (две от децата на Буура/Вурал от КВФ) виждам за пръв път и съм силно впечатлена. И Хазал Кая е една от много добрите им актриси. Така че определено ще продължавам да го следя.

# 130
# 131

Източник: https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1962509

На 18 ноември, днес, Маями ще бъде домакин на наградите Produ Awards 2021, които се наричат латиноамерикански сериен Оскар. Всички номинирани за "Най-добър неиспански телевизионен сериал" са произведени в Турция: Квартирата на невинните, Вятърничав, Неверни, Дъщерята на посланика и Почукай на вратата ми.

Най-добър неиспански актьор: Акън Акъньозю, Биркан Сокулу, Джанер Джиндорук, Енгин Акюрек, Керем Бурсин.

Най-добра неиспанска актриса: Джансу Дере, Ебру Шахин, Езги Мола, Ханде Ерчел, Мерве Диздар.

Любопитно е, че Неслихан Атагюл не е в списъка на актрисите, въпреки че всички останали актьори и актриси, са участници в номинираните сериали.

Aко правилно съм разбрала, на 18 ноември обявиха победителите само в 17 от категориите. Останалите победители (вкл. за неиспанските отличия) ще бъдат разкрити на главната церемония на 1 и 2 декември.

# 132
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 133
  • Пловдив

Добро утро в ден петък от Енгин и мен.
Успешен да е, продължаваме да чакаме новости.

# 134
Добро утро и от мен.Снощи реших да започна да гледам До живот.Само 25 мин.гледах,после ми си преспа. Та в началото като започна и дадоха затвора,първата ми мисъл беше ,че ще има силна драма тук.Днес по някое време ще го продължа,да я догледам първата серия.Вчера сина ми постави втората доза от Модерна,и тая нощ повръщане,висока температура,втрисане..Уж е голямо магаре(след 4 дни навършва 25 г.),а беше като малък тази нощ.Днес вече е по добре.Щом тая сутрин в 5:30 ч.,каза че е гладен,работата е на оправия.Та мисълта ми е хубаво е да се ваксинираме,но на всеки различно действа ваксината.Не е чак толкова страшно,та масово да се плашат другите (неваксинираните).Желая ви хубав ден,и ще пиша какви ми са впечатленията от серията.
Един сладък рошльо,от мен.

Общи условия

Активация на акаунт