Добро утро момичета

Ето, че краят на работната седмицата дойде - следват почивни дни и релакс.
Вчера, като минавах из града видях, че слагат част от коледната украса /едни големи топки, които имитират снежинки като светнат и създават страхотно настроение, особено пък, ако вали и сняг/. Слагат ги на доста места в най-различни конфигурации.
Нали на мен предстоящите празници са ми най-любими, споделих че започнах да правя и коледните венци за украса - направих 6 броя, да видим дали ще им намеря пазарна ниша.
Така... зареждайте се с настроение и да пием по кафе с този усмихнат човек - Санджар Ефе.

Burkina
разбира се, че ще гледаме Беренчето. Дано атмосферата на снимачната площадка на новия ѝ сериал да е също толкова хубава, както на "ДП". Вярно, че тя вече порасна, пък и има по-малки деца на сета от нея, на които ще се обръща повече внимание, но да ѝ пожелая да събере много приятелства и от "Гост", както с големите, така и с малките...Спомен от "ДП"

Damata
Един проект - три визии на Даахан/Енгин.
Сериал оставил възхита от играта на Енгин и болка за съдбата на Даахан...

Ще чакаме впечатления.
В първа серия има една сцена, за която бяха писали, че е авангардна при заснемането. Също така има известна рап-песен.

Мариянка
може да я сложи после с превода / и аз я имам някъде, ама къде?/Хармония
присъединявам се към пожеланието за здрав ден! Трябва да се пазим много, за да отмине и тази вълна и това предизвикателство пред човечеството и пред нас и семействата ни, приятелите, колегите...Вчера ви слагах изпълнения от концерт на André Rieu - прекрасна музика, пищност и огромна аудитория, искрено забавляваща се.
Искам си тези времена обратно...