Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Добро утро момичета Two Hearts
Ето, че краят на работната седмицата дойде - следват почивни дни и релакс.
Вчера, като минавах из града видях, че слагат част от коледната украса /едни големи топки, които имитират снежинки като светнат и създават страхотно настроение, особено пък, ако  вали и сняг/.  Слагат ги на доста места в най-различни конфигурации.
Нали на мен предстоящите празници са ми най-любими, споделих че започнах да правя и коледните венци за  украса - направих 6 броя, да видим дали ще им намеря пазарна ниша.
Така...  зареждайте се с настроение и да пием по кафе с този усмихнат човек - Санджар Ефе.

Скрит текст:

Burkina Two Hearts разбира се, че ще гледаме Беренчето. Дано атмосферата на снимачната площадка на новия ѝ сериал да е също толкова хубава, както на "ДП". Вярно, че тя вече порасна, пък и има по-малки деца на сета от нея, на които ще се обръща повече внимание, но да ѝ пожелая да събере много приятелства и от "Гост", както с големите, така и с малките...
Спомен от "ДП"

Damata Two Hearts

Един проект - три визии на Даахан/Енгин.
Сериал оставил възхита от играта на Енгин и болка за съдбата на Даахан...

Ще чакаме впечатления.
В първа серия има една сцена, за  която  бяха писали, че е авангардна при заснемането. Също така има известна  рап-песен.

Мариянка Two Hearts  може да я сложи после с превода / и аз я имам някъде, ама къде?/

Хармония Two Hearts присъединявам се към пожеланието за здрав  ден! Трябва да се пазим много, за да отмине и тази вълна и това предизвикателство пред човечеството и пред нас и семействата ни, приятелите, колегите...
Вчера ви слагах изпълнения от концерт на André Rieu -  прекрасна музика, пищност и огромна аудитория, искрено забавляваща се.
Искам си тези времена обратно...

# 136
Привет!

За мен уикенда почва от днес и съм доволна  🙂
Благодаря за новините 💜 Ирем е много красива на последната снимка 😍 Дано е от сета.
Дамата, 
Скрит текст:
бързо възстановяване ти желая. Както и на сина ти, от моите колеги и роднини никой не е имал тежка реакция от която и да е ваксина, аз пък хич само болката в ръката. Само един колега го беше втресло вечерта и на другия ден му нямаше нищо.В интерес на истината кардиоложката ми смяташе, че модерната по-тежко се понася и затова ми препоръча пфайзер, но според мен при всеки човек е различно
  До живот си беше тежък сериал, доста мрачен, но пък имаше интрига, поне първата половина и беше интересно как ще се развие. А химията с Фахрие  беше на макс 👌🔥💥
Та като говоря за нея ми попадна тази снимка, стана ми любопитно дали ще се справи с брадвата 😂

Хубав ден, бъдете здрави!

# 137
  • Пловдив

Поздрав от Керим.

Марта_49, сериалът "Гост" се прие с голяма надежда в бг форума и една руска група - от феновете на Хазал.
Но рейтингът не е обещаващ.

Скрит текст:

Днес, Нетфликс Турция започна едно обратно броене и аз си викам - аааа, ама бе за друг филм...
Та, аз като асистентчето... Поотупах се...

# 138
Та като говоря за нея ми попадна тази снимка, стана ми любопитно дали ще се справи с брадвата 😂

Ами, ако е гледала внимателно...

Мариянка Two Hearts ами първа серия на "Гост" си беше мудна и малко тягостна.
Нещастна и отчаяна млада жена, самотно детство от едната страна - от другата работещ  самотен баща, грижещ се за трите си деца  тъгуващи за майка си.

И знаете, че като съм на линия у дома  "захапвам"  определена музика - ама и нас пускам по нещичко.
Сега съм на "Мери Попинс"... 

# 139
  • Пловдив

Докато чакаме, да се порадваме на тази любов.
С дигиталните проекти е така...

# 140
Привет!Момичета,изгледах първа серия на До живот.И да ви кажа,докато гледах,стигнах до убеждението, че съм закъсняла с гледането. Трябвало е по рано да започна да го гледам .Много ми хареса,особено небрежния "рошльо".Извинявайте ,че така го наричам,но тази негова рошава,уж небрежна прическа,много му отива.И тук се очертава голяма интрига с адвокатката.Но всичко по реда си,ще се разбере по нататък.Нямам търпение за серия утре.Реших на ден по серия да гледам,да има да се занимавам по малко.Сина ми вече е по добре,няма температура.Реакцията от ваксината при него беше 24 часа ,горе долу. Желая ви приятна вечер в хубава компания.
Марта,когато решиш може да ни покажеш твоите вълшебства за Коледа.
Нина,желая ти само спокойствие и почивка до щастливото събитие,наслади се максимално на оставащите дни до раждането.

И за хубава вечер,един симпатичен рошльо.

# 141

Голям "дуел"  организира...

Марта,когато решиш може да ни покажеш твоите вълшебства за Коледа.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 18:54 от Марта_49

# 142
  • Пловдив

Берен Генчалп/Мелек, пусна в сторито си тази снимка с придружаващо я интервю:

Въпрос: Скъпа Берен, започнаха снимките по новия ти проект. Как вървят снимките на сета? Разкажи ни за това. Вълнувш ли се?
    Берен: Много съм развълнувана от новия си проект и новата ми роля. Определените ми дни за снимки вървят много добре.

Въпрос: Как реши да станеш актриса? Мечтали ли си за друга работа?
    Берен: Мечтая да бъда ветеринарен лекар, но обичам да играя и ми харесва да го правя. Когато бях по-малка, семейството ми забеляза таланта ми и ме регистрира в агенция. Така че имам прекрасно чувство.

Въпрос: И така, искаш ли да продължиш да снимаш в бъдеще?
    Берен: Тъй като много обичам да играя, ще продължа да следвам този път, когато порасна.

Въпрос: След сериала "Дъщерята на посланика" голяма част от аудиторията вече те познава. И така, какво е да бъдеш известна? Как реагират, когато те видят в училище или на улицата?
    Берен: Хубаво е да си известен човек. Има много хора, които не познавам, но които ме познават и ме обичат много. Има такива, които ми пращат подаръци в агенцията, има такива, които идват и ме поздравяват, това много ми харесва. Тези, които ме срещат, когато ходя някъде или на училище, са много изненадани.

Въпрос: Тренираш ли, имаш ли треньор?
    Берен: Уча с моя учител Джейхун Тутал в агенцията, с която съм свързана. На снимачната площадка имам треньор по актьорско майсторство и се подготвям за ролята си, като работя с него.

Въпрос: Имаше твърде много емоционални сцени в сериала "Дъщерята на посланика". Какво правиш, когато трябва да покажеш емоция на сцената?
    Берен: Влизам в ролята с моя треньор и това се случва спонтанно, когато съм пред камерата. Обичам да разигравам емоционални сцени.

Въпрос: И така, какво обичаш да правиш освен актьорството?
    Берен: Обичам да рисувам, чета, танцувам.

Въпрос: Имаш ли незабравим момент на снимачната площадка?
    Берен: В "Дъщерята на посланика" имахме сцена с батко Eнгин с маслини. Заради сцената батко Енгин трябваше да стъпи върху маслините и да падне, много се смяхме, докато снимахме тази сцена. Никога не мога да го забравя и все още се смея много...

# 143

Чудесен.Heart

# 144
    Очаквано, най-хубавия спомен на Берен от ДП е с батко Енгин и падането с маслините🙂 Батко Енгин добре, че не се контузи като се пльосна с неговите близо1.90м, иначе смеха на Берен беше много искрен 👌

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 20:49 от araselia

# 145

Незабравими екранни баща и дъщеря.
    А Берен как хубаво говори за "батко Енгин"...

Тук Санджар така падна, пък Мелек се тюхкаше за смачканите маслини, че от тях е щяло да направят зехтин и да го продадат, щото им трябват пари...

# 146
    # 147
    • Пловдив

Чудесна снимка, спомен от случката с маслините.

# 148
    # 149
    • Пловдив

Добро утро момичета от Умут в ден събота.
    Успешна да е. Останалото си го чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт