Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро,

Все ги гласят двамата, но да видим...Дали да очаквам огорчение...Thinking

Момичета, Hug

Здрава и спокойна събота.

# 151

Добро утро момичета Two Hearts
Ден събота - релакс или пък време за нещо несвършено...
Споделям кафето си с вас и успех, каквото и да решите да правите днес.

Скрит текст:

# 152
  • Пловдив

Така ми се иска да видим нещо ново и актуално...

# 153
Heart

Санджар, мисли, размисля, нооо "Една птичка пролет не прави".Hug

# 154
Здравейте момичета. Аз докато се наканя да пиша,то стана обяд.
Марта,страхотен венец.Много ми харесва,на мен не ми се отдават тези работи.Но пък ти вършиш чудни работи.
Днес при нас духа вятър и е хладно.Следобед смятам да изгледам една серия и тогава ще ви кажа мнението си.
Но като цяло интригата,в първа серия е имаше. Нашия човек и тук много лесно се пали,заплашва че ,ще убие Сезай,а онзи интригант Ендер това и чакаше.Задейства убийството ,но Селви май има угризения сега.Да видим,брат и как ще постъпи оттук насетне,че и Дахан се закани да намери и свидетеля къде го е разпознал в убийството.За сега ви желая хубав ден, по късно пак ще пиша.

# 155

Даахан Сойсюр -  осъден "до живот" заради несправедливо обвинение в убийство.
Истината обаче винаги излиза наяве, при това с помощта на не кой да е - а точно на Селви.

# 156
  • Пловдив

Енгин е лайкнал този пост на UNICEF с Туба:
Епидемия, пожар, наводнение, отпадъци... Концепции, които са станали нормални в свят, в който сме нарушили баланса. Въпреки това, в нашите ръце е да създадем и защитим един по-пригоден за живеене свят...
Защото; По-зелен, по-здрав, по-чист свят и правото на всяко неродено дете!
Присъединявам се към действията на УНИЦЕФ за климата в Световния ден на детето.
Не казвайте какво можете да направите, присъединете се към нас!

Енгин е лайкнал и този пост на обществото Darüşşafaka:
С нашия принцип за равни възможности в образованието вярваме, че всяко дете има шанса да получи образование и да избере бъдещето, което заслужава, и осъществяваме всичките си дейности в тази посока.
Честит рожден ден на хилядите ни ученици, чийто живот сме докоснали, и на нашите деца, сияещите лица на бъдещето!

Днес е световен ден на детето: https://deteto.praznuvai.com/svetoven_den_na_deteto.php

# 157

Изгледах втора серия на До живот.Чак ми се иска и трета,но ще ме заболят очите.Все се чудех на израза,(когато гледахме Дъщерята на посланика),шапка  невидима откъде идва.Е вече разбрах,от Дахан.Когато влезна в полицията да търси,онова досие  и се беше дегизирал с шапката,сякаш искаше да остане незабелязан. Очертава се тежък сериал,така ми се струва.Любопитно ми стана със самоличността на Вилдан/Селви,но и това ще разбера по -нататък.Милата наивна Берил,мисли си ,че като се срещне с Дахан всичко ще е постаро му.Той ще я чака с отворени обятия.Ще се извини и хоп готово.Много егоистично е постъпила с детето си,но си мисля ,че онзи лицемер Ендер се е погрижил добре за него.По нататък може да я изнудва ,тъкмо с него.Като изгледам още някоя серия и ще разбера.Иначе Дахан е много мрачен и обезверен,а погледа му е много тъжен.Иска  да научи истината и ще я научи.Хубав остатък от деня и се пазете.

# 158

Свободен!

Момичета Two Hearts
Сега покрай Damata Two Hearts и нейната среща с Даахан, започнах да си ровя из старите папки и архиви и да намирам доста показателни снимки.
И на един нейн въпрос, отговорът ми е на върха на езика /офф, знаете, че не съм от мълчаливите/.
 Няма да кажа,, ама ще сложа подсказка...

# 159
  • Пловдив

Усмивка по вечерно време.

# 160

Ееех мечти, за утре.Очаквам приятна изненадка.Hug

# 161
  • Пловдив

Поздрав от Керем.

# 162

Обичам да гледам интересни клипчета за "коты-хулиганы" и се сетих за мъдрата котка- философ живееща в Истанбул и за буйния Феяз, който би правил може би доста пакости в градски апартамент.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 163
# 164
  • Пловдив

Добро утро от Енгин в ден неделя.
Успешна да е и дано днес имаме новини....

Общи условия

Активация на акаунт