Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

В очакване на неделен сюрприз People EyesPeople EyesPeople Eyes

# 166
  • Пловдив

Докато си подредим приоритетите днес, да пием чай с Умут.

# 167

Добро утро момичета Two Hearts
Времето навън е супер приятно като за ноември. Виждам през прозореца, че е слънчево, което е предпоставка и за ведро настроение.

# 168
Добро утро.И аз се присъединявам към чакащите новини.Слънчева и безветрева да е неделята.С нетърпение чакам да стане 13:00ч.и да изгледам 3 серия.Малко да отпусне още времето ,ще отида до джипито,да ми изпише месечните бонбони. Мислех си да хода да гласувам,но се отказах.Ходя все още приведена,и ако има народ,не ми се чака.След като изгледам серията ,ще ви пиша какви ми са впечатленията.А,дотогава ви оставям в компанията на Санджар(любим ми е образа му).

# 169
Добро утро,

Какво ли ще излезе днес, от надеждата ми...Thinking

Момичета, Hug

Здрава и приятна неделя.

# 170

Много харесвам, когато в СЦ  се "вмъкват"  и празниците.
Както в "КВФ", така и в "КРА" имахме новогодишна серия, което допълнително внесе положителна емоция.

В "ДП"  мисля, че въобще нямаше нито един празник /освен измъченото кексче със свещичка за РД на Санджар, когато Наре си тръгна с Мелек/. Но това за мен си беше вид  подигравка / толкова бързаш да се махнеш от някъде, че си взимаш билет точно на празника на някого, ама пък най-мазохистки го поздравяваш/. 

# 171
  • Пловдив

Нека усмивката на Енгин ни съпътства и надеждата за добро е с нас.

# 172

Нека усмивката на Енгин ни съпътства и надеждата за добро е с нас.
Flowers Bouquet Hands Plus1

# 173
HeartHeart
Момичета изгледах и  трета серия,ама започвам и четвърта.Интересно ми стана, като завърши със стрелбата и Даахан падна.На един дъх я изгледах тази серия,не разбрах кога свърши. До после

# 174
# 175
Много любима снимка Heart Eyes с дъх на море и лято...

И тъжна ,но красива песен - какъвто беше и филмът за Ейлюл и Тек Broken Heart

Скрит текст:
Колко объркани бяхме със теб,
наивни, крехки като захарен памук
бавно топи се във чашата лед,
криви сенки играят край мен.
Няма как да забравя всички казани думи,
но как да забравя всички слънчеви сутрини?!

# 176
# 177
Привет момичета!Изгледах и четвърта серия ,с прекъсване естествено. Много интересно взе да става.Селви е изправено пред избор-или брат си в затвора или Даахан обратно.Този мазен червей Ендер ми е много противен.Заслужава нещо противно да му се случи.Но като цяло Енгин играе великолепно.Погледа му изгаря всичко,дори и без да говори.Фахрие и тя се справя блестящо-разкъсана между двама души ,които обича.Интересен и малко мрачен и тъжен сериал,тя и музиката е една такава леко подтискаща. Всеки момент аха да се случи нещо лошо .Но като цяло е завладянащ.Желая ви спокойна вечер и до утре.

# 178

За хубава вечер.

# 179
  • Пловдив

От Умут една хубава целувка...

Общи условия

Активация на акаунт