Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

На въпреки липсващите, приятни изненади, усмивка.Heart

# 181
  • Пловдив

Добро утро от мен и Санджар в ден понеделник.
Успешен да е и новините си ги чакаме...

# 182
Добро утро,

Да е с нас радостта, днес и Утре.Hug

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 183

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден понеделник!
Да пием по кафе и към задачите за днес.

Скрит текст:

# 184
Добро утро и от мен!Успешен старт на новата седмица.Аз не ходя на работа в момента, но на вас лека да е седмицата и бързо да свърши.Новините да дойдат при нас с позитивизъм.Днес отново ще се срещна с Даахан Сонсюр,и ще ви споделя нещичко .
Любим образ ми е Санджар

# 185
  • Пловдив

Докато чакаме слънцето да изгрее отново за нас, една черно-бяла снимка.

# 186
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,милички.Току що видях това в Туитър.Явно снимките на сериала Бягство ще започнат този петък,26 ноември и ще продължат 10-12 седмици.Добре започваме седмицата.Дано още много радости ни донесе!
Имайте чудесен ден!

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 12:02 от Теменужка Христова

# 187
  • Пловдив

Ето и какво точно е написала Бирсен Алтунташ:
"Бягство" излиза на снимачната площадка на 26 ноември

Подготовката за телевизионния сериал "Бягство", който събира Енгин Акюрек и Ирем Хелваджъолу, продължава на пълни обороти. Първият сезон на сериала, който 03 Medya и Same Film ще снимат за Disney Plus, ще се състои от 8 епизода. Поредицата, в която Акюрек и Хелваджъолу ще изиграят военни кореспонденти, се очаква да излезе на снимачната площадка на 26 ноември. Сериалът, в който ще участват и чуждестранни актьори, ще се снима в Газиантеп, като снимките ще отнемат общо 10 до 12 седмици. Али Доанчай пише историята, която ще бъде режисирана от Яъз Алп Акайдън.

Е, днес имаме вече нова снимка.
Снимката е от Истанбул.

Няма ви, но си допълвам поста:

https://www.instagram.com/catherinebradley_/?hl=bg

14 годишната детска актриса Катерине Брадли от САЩ е последвала Енгин в инстаграма си.
Дали е нещо свързано със сериала, както Бирсен писа, ще има чуждестранни актьори... Предстои да разберем.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 15:44 от mariana51

# 188
Момичета:heart:
Изгледах 5 серия,по късно може още една да изгледам.Та сега, дали наистина онова момче Йозгюр,не е  тяхното със Берил .Нищо няма да ме учуди ,ако е то.По средата на серията, в 67 мин.,има една много хубава и същевременно тъжна песен.Поразрових се и открих,че е на Джем Ейдриън.Та мисълта ми е, тази песен не е ли използвана и в ДП.Толкова позната ми се струва, а друг турски сериал не съм гледала напоследък?
Не знам каква ,ще е тоя любов между двамата,като Даахан не вярва на Селви и за това я проследи до пазара.Иначе сценария ,до тук ми харесва.По късно пак ще споделя нещо.

# 189

Цитат
"Бягство" излиза на снимачната площадка на 26 ноември
Явно не бързат много със започването на сериала.
Всъщност след 4 дена трябва да започнат и евентуално февруари да приключат с първите 8 серии. После ще има монтаж и т.н. - значи някъде към лятото да се надяваме да видим нещо от този проект.
Дано пък видим филма по-скоро /имайте предвид първите месеци на 2022 година/.

"Sakin ol, Sakin ol"

# 190
  • Пловдив

Ние знаем, че сериалът "Бягство" ще е пилотен за Disney Plus Турция. А Disney Plus Турция ще е на достъпна платформа през лятото на 2022 г.

# 191

Цитат
А Disney Plus Турция ще е на достъпна платформа през лятото на 2022 г.
Да е достъпна за всички, дано.Hug

# 192

HeartHeartМомичета,изгледах и 6 серия.Велика игра на Енгин,много му се отдава кримито. Все повече си мисля че ще има горчив край сериала.Все тягосна музика, почти без любов.А,края на серията ме ужаси.Тоя Йълмаз и бащата на Даахан ли уби!Затъва все повече  е повече,онова невинно момче,беше на грешното място,както  и баща му.Как ли ще приеме Селви,истината за брат си-чистокръвен и хладнокръвен убиец.Мнаго ме изкефи накрая ,как мазната физиономия на Ендер ,си смени изражението. Толкова за сега,утре пак съм на среща с Даахан.Приятен остатък от вечерта и бъдете здрави.

# 193
  • Пловдив

Санджар...
А как му отива шапка "невидимка"...

# 194

Общи условия

Активация на акаунт