Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

Добро утро момичета Two Hearts
Преди час време се върнах от Одрин, разпределих покупките по места и естествено седнах и пред компа докато си правя закуска по никое часово време.
Прочетох за томболата на ШЕЛ и ми стана смешно, защото направо мога да участвам и аз. Естествено, че си направих фотка пред рекламния "постер"... Съжалявам само, че не си взех кафе и сандвич, ама пазаруването ме повлече на пълни обороти и не остана време. Не зная колко хиляди са били на шопинг-тур из Одрин, но на границата чакахме да влезем повече от 4 часа, на връщане 2.
Аз сега лягам да поспя, а на вас желая хубава и спокойна неделя.

# 451
  • Пловдив

Добро утро момичета в ден неделя - успешна да е.

Снимка от все още непознатата ни дама с деца астьори.
Допълвам. Рускините пишит, че е каскадьорка.

От фотографа на "Бягство", написал е:
Оръжията не убиват хора.
Хората убиват хора.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 08:16 от mariana51

# 452
Добро утро. Неделя е,слънцето се показва срамежливо.Време е за кафе.

# 453
Добро утро!

Хубава неделя!

Като гледам оръжията и снимките с деца, както и надписа от фотографа - чака ни много тежка драма... Надявам се поне да има интрига и оригинален сюжет, който да изненадва и вълнува. Почти съм сигурна в това ,като знам ,че е по идея на Енгин и познавам стила на разказите му.

Добро утро от същия фотограф - много красиво небе Heart Eyes

П.П.Марта, добре завърнала се - разказвай,ако ти се разказва. Участвай в томболата - дизела си е дизел  , в лири, в левове Grinning

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 10:11 от araselia

# 454
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрава и приятна неделя.

# 455
  • Пловдив

Продължават да пускат снимки от сета, все още не ни говорят нищо...

# 456

Момичета Two Hearts

Араселиа Two Hearts

Скрит текст:
то какво да разкажа - с това специално ходене с цел  пазаруване до Одрин, видях  такива разлики - първо като цени, второ като качество и трето отношение. Значи не зная кое, как им е изгодно да продават, но това което правят като си купиш нещо от тяхната сергия или магазин е направо изумително и както сега ще направя да го споделя с най-добри и хубави чувства им правя хем безплатна реклама, хем ще им похваля стоката и евентуално ще им препратя потенциални клиенти.
Давам само  един пример - на прословутата "борса" в магазинче за каквото се сетите плюс маслини. Пред мен една клиентка се чуди какви точно маслини да си купи и посочва едни малко по-необичайни. Дават ѝ първо да опита, после към кг който тя си взима и се добавя един микс от 100-тина грама като вид бонус. Тя се чуди, а продавачът казва " подарък, подарък" като комплимент, че си взел точно от неговия магазин.
Ей -такива неща правят голямо впечатление.
А за цените  - от началото на ноември са вдигнати, но с тази ниска лира си е напълно естествено. Всички "шопинг" туристи  обираме такова количество стока, че чак ти става  неудобно да гледаш препълнени колички пред касите в супермаркетите / не останах по-назад, ама моето в сравнение с на други си беше нищо работа/.
Бях си направила списък какво точно търся  - написано на турски  /от сайта на магазина/ и посочвам на продавача, а той на почти чист български ми казва - "разбира бугарски".
В общи линии - уморително пазаруване, защото като си с автобус, разчиташ единствено на ръцете си да пренасяш това-онова, а знаете, че  колкото по-голяма разфасовка толкова по-изгодно.
От един магазин на чаршията си взех си доста скромните около 400 грама кашу, но пък на опашката пред мен пълни кошници с количества за поне 10 семейства... А-бе, нашенци...
В общи линии това.  Последно бяхме в МОЛ Ераста - хем който иска по магазините, който иска последно в Мигрос и да вечеряме. Възхитена съм от това което хапнахме - вкусно и на едни направо символични като за нас  пари / обърнато от лира в лева/.
Времето беше с нас /както се казва/ нямаше слънце, но нямаше и дъжд. Докато тук имало ураганен вятър, дъжд  и затворен проход Шипка / слава богу ние минахме тази нощ  и беше разчистено вече/.

И както прави един култов герой на Чудомир, който като изтрезнял му се припило отново винце-резняк, та и аз.
Пак ще ида, най-малкото да подменя едно кожено яке взето за сина ми, което се оказа че с 1 пръст не може да го закопчае. Най-страхотната покупка която направих, а то... ядец.  Беше му за коледен подарък... 

# 457
Момичета:heart:Revolving Hearts

# 458
Благодаря,  Марта 💜 Съчетала си полезното с приятното - в смисъл човека е човек когато е на път. А аз и друг път съм споделяла, че любезността и гостоприемството на българина са силно преувеличени,  да не река измислени. Или поне в съвремието - може и да е вярно,  но само към определени хора, да речем близки. В сферата на обслужването сме кръгла нула - и от продавачи, и от сервитьори ни добър ден, ни заповядайте, пък за някакви бонуси - абсурд. Изключенията само потвърждават правилото.

# 459
  • Пловдив

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/turk-oyuncula … p;utm_medium=post

Иззет Пинто, основател и главен изпълнителен директор на Global Agency, в интервю за в-к Нurriyet:
„Турските актьори са по-популярни в Европа от холивудските звезди“ и посочи най-популярните турски актьори.

Извадка:
* Кои имена са популярни сега?
Демет Йоздемир е много известна в Европа. Точно като Берен Саат, Йозге Гюрел и Хазал Кая, но Джансу Дере несъмнено е номер едно. "Майка" беше изключително популярен, а сега се снима в "Неверният". Нейната слава е неописуема.

* Кои са мъжете актьори?
Джан Яман, Енгин Акюрек, Керем Бюрсин и Онур Сеит Яран са актьори, които сега са на върха на световното внимание.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 15:41 от mariana51

# 460
# 461
  • Пловдив

Какво е сладурче тук  Берен.

# 462

https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_188403

И тук събрано. Въобще само хубави отзиви.

Името "Енгин Акюрек" е марка/знак за качество.
Добавям лоялност, коректност, почтеност, добросъвестност.

# 463
  • Пловдив

Подобаващо да завършим седмицата с този миг от еп.49.

# 464

Като гледам какъв сняг се сипе навън и се сетих за НГ колажи.

Скрит текст:

Момичета Two Hearts
От снощи никой не е писал след мен и затова се редактирам сабах-сабах.
Отпуската свърши, време е  за работа.

Да си пожелаем една хубава и ползотворна нова работна седмица.
Предлагам горещ шоколад с още нещо и музика за влизане в кондиция.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 07:01 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт