Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Добро утро момичета в ден понеделник - успешен да е.
И асистентчетата са готови за работа...

От сета вчера...

# 466
Добро утро момичета. Нова седмица,сняг при нас все още няма.Днес съм решила да започна да гледам Ако бях облак.Да се запозная и с Мустафа Булут.Ще ви споделям изгледаното.Хубав ден ви желая,че при нас е доста мрачно.

# 467
Добро утро,

Браво.Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 468
  • Пловдив

Damata, очакваме да споделяш...

# 469
Привет!
Две серии изгледах,и да ви кажа този Енгин ме завладява чистосърдечно.Неусетно,не разбрах как свършват сериите. Като започна първа серия  с трагедия,и си помислих,че и тук краа ще е тъжен за Мустафа.А сега като свърши  втора с припадък на Мустафа в болницата, се вдървих буквално.Толкова реалистичен,правдоподобен припадък не бях виждала Не ,че съм виждала и други де,но е завладяващ всеки образ до който се докосне Енгин.
Направих и друга съпоставка,и тук има неуравновесена и луда съпруга(втора), като Менекше.Рови в гардероби, разхвърля дрехи,троши дребни нещица.Да не забравя и Асие препраща на майка си пари и злато.И най важното и тя си прави разни сметки, кой,кога как ще и плати.Демек неприятен образ ми е.Иначе ми харесва като цяло сериала.На моменти ми идва тъгата в повече,тя и музиката е такава тягосна.А пейзажа ,не ми е много в кръвната група.Не ми харесва оня край Мардин. Много ми е първобитно,изостанало,нецивилизовано едно такова. Но,това е моя гледна точка.Сега ще приготвя за вечеря една мусака, после пак ще изгледам една серия и ще ви споделя гледането.
С две думи удоволствие е да се гледа Енгин.Ако бях облак е още от началната му кариера,все още се осъвършенства тогава де.И тогава е предавал с очите си всяка болка,всяко разорочование.Сега е завършен артист.Казвала съм ви,че Санджар ми е любим негов образ. Оставям ви със Санджар и Мелек.

# 470
  • Пловдив

От сета днес. Пием чай.
Много е хубаво, че се правят на разсеяни от екипа, за наша радост...
Ето цялото видео: https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1470380399415246853

Damata, страхотен сериал е "Ако бях облак".
Споделяй ни...

# 471
Първи работен след отпуската ден и се поизморих.  Чакам вече смяната и да се прибирам.
Дамата Two Hearts Мустафа Булут направо ще те "отнесе" . Страхотна роля прави Енгин, нищо че е още в началото на кариерата си. А "Брак с чужденец" гледала ли си? Първа роля на Енгин, гледането е истинско удоволствие. Толкова смях със сериал и образ - като се сетя и пак ме напушва да се смея. То всеки един момент с него там беше уникален.

# 472
Марта:hearts:
Тъкмо догледах 3 серия.Много си права,че направо ме" отнася".Съдба,Брак с чужденец не съм ги гледала. С всяка своя роля Енгин надгражда,надгражда..И докъде ли.?
Още преди 15 г.,имал е късмет да спечели Млад талант,и оттогава няма спиране.Браво:clap:
Има още много потенциал има в това момче,момичета!Нямам търпение да видя другите му роли!
Оставям ви за сега,като изгледам 4 серия,по-късно пак ще пиша

# 473
  • Пловдив

Цял ден сме така - дъжд...

# 474

Затова усмивки.

# 475
  • Пловдив

За спокойна вечер.

# 476
Спокойна и от мен!
Изгледах 5 серии днес ,утре пак продължавам.И да ви кажа,според скромното ми мнение Мустафа е обсебен от Нарин.Полудява от мисълта ,далече да е от него.Обича си я по някакъв си свой начин,тревожи се за нея,бълнува само нейното име.А жена му ,голяма лисица.Майстор в прилъстяването на Мустафа. Изненада беше да видя Ахмет Т.Т.,като негов приятел от Истанбул.Значи от доста рано се е зародило тяхното приятелство.Интересен и завладяващ сериал.Ама като се замисля,то и До живот беше супер.Гледала съм Енгин в 7 проекта (с този)и няма слаба роля.За всеки образ се раздава на макс,и всеки образ е неповторим.
Утре ще продължа пътешествието си с Мустафа,а от мен лека нощ !

# 477
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник - успешен да е.
Енгин е номиниран за наградата Copa Estrella Latina/Латинска звездна купа в Бразилия за ролята на Санджар Ефеоглу.

# 478
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 479
Добро утро момичета.Във Вторник продължава дъжда при нас,леко го меши със сняг,но е много мокро и няма да успее да натрупа.И днес продължавам пътешествието  с Мустафа Болут,но по скромно.Желая ви ползотворен ден.

Общи условия

Активация на акаунт