Случи ми се нещо странно XXV

• 91 548
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • Light of Zartha
Ооо и аз помня цъкането. В крайна сметка не знам какво се оказа, май не запомних или не писа. Бяха много готини тези теми.

# 226
И аз препрочитам старите теми. Цъкането си е класика, но така и не се разбра от какво е. Също бях втрещена от включващото се само детско столче, в комплект със странна сянка.

# 227
  • Там където
Подкрепям, че старите теми бяха доста creepy Simple Smile На мен ми липсват историите за самодиви, вампири, таласъми и т.н. Simple SmileWinkWink Малко оф топик- гледам по Travel триъгълникът на Аляска и извънземни в Аляска и дори 20% да е вярно това, което споделят очевидците си е доста плашещо.

# 228
Може ли линк с историята за цъкането? Бях започнала да чета старите теми, но явно не съм стигнала до там.
Като каза Аляска се сетих за един филм - Четвъртият вид. За извънземни, точно там и уж по истински случай. Много ми въздейства, от тогава не искам да гледам филми с извънземни.

# 229
Подкрепям, че старите теми бяха доста creepy Simple Smile На мен ми липсват историите за самодиви, вампири, таласъми и т.н. Simple SmileWinkWink Малко оф топик- гледам по Travel триъгълникът на Аляска и извънземни в Аляска и дори 20% да е вярно това, което споделят очевидците си е доста плашещо.

Оууу, радвам се, че още някой следи Травъл Ченъл. Това са наистина най-интересните епизоди - явленията в Аляска. Категорично ги приемам за автентични.
Друго предаване е за онези търсачи на митологични същества. Там вече съм убедена, че всичко е нагласено и режисирано само за филм. То не беше Голяма стъпка, Саблезъб тигър и какви ли не неуловими чудовища, които в крайна сметка така и не заловиха. В моментите,в които бягат и треперят от страх пред срещата с предисторическите обекти и трябва да им вярваме,че е истина,  кой снима сцената, някой безстрашен оператор, който е съгласен да бъде погълнат по време на тяхното бягство ли?!
Но пак ги гледам ,защото самите митове около странните същества, за които се говори са поучителни.
Шоуто на Озбърн също е много интересно. Семейството ми е много симпатично с диалозите зад кадър. Един кротнат на дивана от годините Ози и една прекрасна и много мила Шарън.
Случките, които показва синът им на видео много често ме карат косата ми да се изправи.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 10:00 от проксима

# 230
Бях много впечатлена от историята с ножицата.
Наскоро вече в безизходица я приложих и дали е случайност или не, работи.
Намерих едни ключове, които търсих цяла седмица и бях решила да сменям патрона на бравата.
Тогава се сетих за метода с ножица, който прочетох тук.
И да, в старите теми имаше много хубави истории.
Ън спря да пише тук, а много интересно поднасяше необяснимите  неща.
И интересна литература четеше.

# 231
Може ли линк с историята за цъкането? Бях започнала да чета старите теми, но явно не съм стигнала до там.
Като каза Аляска се сетих за един филм - Четвъртият вид. За извънземни, точно там и уж по истински случай. Много ми въздейства, от тогава не искам да гледам филми с извънземни.
Беше някъде в 6та или 7ма тема. Накратко, човекът чуваше цъкане като от часовник, твърдеше, че не го чува само той. Беше "разкостил" (по спомен) целия апартамент и не откри причина. Спомням си, че бешв проверявал мебели, електричество и паркета май беше изкъртил 😁

# 232
  • Sofia
С ножицата и аз си открих едни неоткриваеми от години “съкровища” 🤔

От скоро гледам Озбърн,интересни са ми.

# 233
  • София
Споделете за ножицата,моля!
Гледаме редовно Травъл чанел- освен Ози,има едно предаване с бивш следовател и жена медиум,които разследват паранормална активност по отделно и накрая казват кой какво е открил,винаги се припокриват разказите им.

# 234
  • Там където
Хахахах....Радвам се, че има и други луди, както казват ММ и сина ми дето следят същите предавания. Даже ММ я нарича "зверската ти телевизия". Тези с търсенето на щудовища са си живи смешници Simple Smile,  но за Аляска и Голямата стъпка според хората очевидци има доза истина със сигурност. Семейство Озбърн са ми фаворит и на мен именно заради диалозите, не толкова заради зрителските видеа и истории. Другото супер интересно за мен предаване е "Загадки в музея"- има супер интересни истории, не са само паранормални, но факти от историята, медицината, науката и т.н. Иначе по Reality всеки ден в 5ч. има разни поредици за очевидци, срещнали се с паранормалното и някои от тези истории също са доста плашещи, особено когато деца са тормозени от разни духове.

# 235
За ножицата.
https://bg-mam.ma/p/1060029/37785427
Като търсех ми излезе и в смешките.
Но е изпробвано!

# 236
Наистина сме били доста *лудите*, гледащи Травъла. Rolling EyesSweat SmilePeople Bow
*Загадки в музея* съм ги следила преди май по ТЛС по нощите и сега виждам, че ги повтарят тук. За  Reality не знаех, че има от *нашия* асортимент. Днес ще се коригирам .Bowtie

А аз съм сигурно от най-лудите, защото хем всичко следя по темата, хем съм толкова страхлива, че после давам заето и не ми излизат от ума. И на следващия ден/нощ/ айде пак да не изтърва нещо.
Аляска  ми е фаворит. Изучих с гугъла всяко споменато местенце. Не мога да си спомня на кои мои познати детето ходи преди години на лятна бригада в Аляска да поразпитам за повече материал.

# 237
  • Sofia
Странната случка не е моя, но ми е разказана от първо лице, така че е достоверна...
Наскоро бащата на колежка (тя ми разказа) имал неприятен случай - проблем с дишането, едва си поемал дъх, много страшно.. И докато това се случва, пред къщата им отнякъде се появява котка, която започва да издава жални, сякаш плачещи звуци. Успокоила се чак, когато мъжът се оправил. Семейство не е фен на домашните животни и никога не са гледали нито вътре, нито в двора. А тази котка не им била позната (например на съседи).. Но останала и оттогава се грижат за нея. Никой не я е потърсил, въпреки че изглеждала домашна.

# 238
  • Пловдив
Има поне три предавания в които ходят да търсят и ловят тия странни същества, саскуоч - голямата стъпка, досега никой никъде не е уловил и свястна снимка също няма.

# 239
Тези теми са ми любими, та да се включа и аз с нещо като за начало.

Въпросните случки са от преди години.
В родната ми къща на село винаги имаше нещо странно, всички го знаехме, но някак си живеехме с този факт.
Къщата е двуетажна и моята стая на втория етаж, която в последствие се бе превърнала в такава, носеше много странни усещания. Там винаги беше адски студено, без значение зиме или лете, винаги студ и някак си потискащо.
Това което допълнително ни караше да настръхнем бяха шумовете, които се чуваха от там когато бяхме в кухнята, която се пада точно под стаята.
Многократно пъти се чуваха скърцания и дори леки тропоти сякаш някой се разхожда по пода горе... Ами, зловеща работа, но някак си не искахме да говорим много за това.
И тук идва интересната част: години след това, когато със сестра ми пораснахме и съответно вече не пребиваваме там, нашите ни споделиха нещо от което ни настръхнаха космите - казаха ни, че когато са купили къщата (по това време със сестра ми сме по на 1г.) разчиствали наоколо и когато стигнали до тази въпросната стая на втория етаж, изнасяли някакви стари мебели от там и имало и нещо като секция с книги, та когато я изместили отзад намерили изгорени свещи, някакви старинни предмети, а на стената бил изрисуван пентаграм... Disappointed Relieved Естествено, доста се стъписали, изхвърлили ги и извикали поп, за да освети къщата. Обясниха ни, че не са искали това да ни притесни и допълнително да засили онзи, така или иначе страх, който имахме заради нещата, които се случваха, затова не са ни го споделили тогава.
Но и до ден днешен когато се сетя за това, все още настръхвам, давайки си и може би отговори за всички тези странности, които се случваха там, именно в тази стая.
Вие как мислите? Hushed

Това е символ на злото ,на дявола ....Някой е вършил в тази къща лоши неща ,магии ,привикване на демони -пак чрез магии.Някой е вредил на хората с тези наша ,които е правил !Вие как сте в момента ,имате ли късмет в живота,в личен план ?

Общи условия

Активация на акаунт