Случи ми се нещо странно XXV

• 91 476
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък мисля, че ако започнеш да анализираш, все ще се намерят някакви общи неща между различни събития.

# 301
  • София
Ще ви разкажа за първата вечер след смъртта на баща ми.Той почина у дома при майка от рак.Аз бях бременна в 9м.и седях постоянно или на дивана или на компа(тогава нямаше смартфони).Както си сърфирах,тв в кухнята(която е зад мен и е бокс без врата)се включи на спортен канал с футбол.Баща ми обожаваше мачове,това се повтори 37 пъти,бях сигурна ,че е той.Аз изключвах и тамън като седна,се пускаше пак.Другоъо от тази първа вечер без Тате беше ,че се разлюля врътката на щорите пак в кухнята,като махало,което се засилваше като го загледахме с мъжа ми.Уплашихме се.Имахме едни черни африкански маски на стената в хола и човечета от дърво пак черни.Решихме да ги изхвърлим в реката близо до дома ни.Докато мъжът ми се приготвяше,аз се подхлъзнах на паркета,без да е имало вода ,даже не бях с пантофи и се пребих,падайки по гръб.Умряхме от страх за бебето.Не ме болеше нищо,поседнах,усетихме,че мърда и категорично тръгнахме да хвърлим маските.
Родих успешно,леко и здраво бебенце след няколко дни.
На другата вечер Татко вилнееше в дома на сестра ми.Тя е на партер и той й почукваше на холния прозорец,точно както ,когато ходеше у тях.Тя ми каза,че се е уплашила,защото като погледнала от хола,фотоклетката не се била включила.Същата нощ на вратата й се чукало здраво,мъжът й се стреснал,че по никое време,а все пак имат и звънец.Станал да погледне и никой нямало,отново фотоклетката в коридора не се била включила.В останалите дни до 40 имахме още подобни случки,включително и рязко да ми замирише на цигари( у дома не се пуши).
Всичко отмина след 40-тия ден.
Имам още много случки,но те са предимно нощем у дома,осветихме жилището и шумовете не спират.

# 302
  • Sofia
Около 2-3год след загубата на татко се случваше гълъби или други птици да кацат на перваза и да почукват по стъклата.Няколко се удряха и в затворен прозорец.На 6 етаж сме.
Интересно беше кацането на бял гълъб със синя халка на едното краче, на перваза при майка ми и след няколко часа и на моята тераса видях същият,може би 🤔

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 23:50 от Doli

# 303
Може да е имало нещо на тази халка?

# 304
  • Sofia
До моя блок има Църква и съм виждала как при венчавки понякога пускат бели гълъби...при майка ми също има Църква,макар и по-далече от блока....не знам при нея от къде може да е долетял.
Не мисля,че е бил един и същ,а просто странно съвпадение 🤔

# 305
По повод поста на Месечинка Виторога и аз да споделя нещо.  И двете ми лели починаха по на точно 50 години. Почина едната,  две години след нея почина баба ми / майка им/ и две години след баба почина и другата.
Баба и първата починала леля живееха на село и аз ходех през ваканциите там.
В къщата срещу нас живееше със семейството си една жена, която ужасно много приличаше на вещица чисто физически. Права дълга коса,  пусната и покриваща половината и лице. Поглед изпод вежди и някаква тънка ехидна усмивчица. И тя вече е покойница.  Нашето семейство не бяха близки с тях. Леля ми ми е казвала, че е намирала разни неща вкъщи... А аз едно лято намерих цяло яйце насред двора, на слънце. Години по-късно прочетох ,че това била най - страшната магия за смърт.  Но пък скоро в предишната тема Doli беше писала по повод тропане по покривите, че разни белки разнасяли така яйцата. Та не знам магия ли е било...
Споделям това,защото тази година навършвам  49, догодина / живот и здраве/ - 50. И аз като Месечинка нещо започвам да изтръпвам и се замислям дали няма някакво родово проклятие от тази жена към женската част  от фамилията....
Баща ми е още жив. Ще стане на 80.

# 306
  • Sofia
Нищо няма,не си внушавайте подобни черни мисли.Просто е съвпадение.

На вилата продължава с нашествието на белки по тавана и постоянните яйца в градината 🤨

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 09:52 от Doli

# 307
Човек, ако си внуши нещо като нищо може да го предизвика. Така че, хигиена на мислите практикувайте! Трудно е но трябва!

# 308
Никой не знае и няма как и да разбере Може да се белки ,може котка да е,но не трябва така с лесна ръка да се отхвърли че не е умишлено поставено там ,с цел да навреди .
А и какво означава внушение ,защо когато човек заговори за магия ,много хора казват ,,не си внушавай ,,Това че се опасява или търси причина за нещо ...Ако примерно има съмнения в някой ,не се чувства добре ,има проблеми ,които не се разрешават .

# 309
Да.... Благодаря на всички , които писаха !
А ако случайно е родово проклятие, мога ли да направя нещо по въпроса?
Извинявам се ако има тема по този въпрос, не съм търсила...
Аз лично предпочитам да мисля, че каквото и да е правила тази жена, /ако е правила /,каквото и да е имало,  си е отишло завинаги заедно с нея в небитието и повече проблеми и смърт без време няма да има...

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 12:05 от el73

# 310
  • Далечният изток
О, моля ви, нека темата не завива към магии и други подобни небивалици, да не кажа глупости....

# 311
Моля ви, не се карайте.
Не исках да акцентирам върху магиите.

Просто постът на Месечинка ме успокои, че не са само при мен съвпаденията с годините , на които са починали близките ми.  А постът на   Doli  от предишната тема ми обясни  появата на здраво яйце на двора.  Човек не знае кога и къде ще намери отговор на  въпросите си. На мен лично темата освен, че ми е интересна , ми е и много полезна.
Ivo,  благодаря ти !
Може да видя в темата за магиите какво пишат хората, но за момента предпочитам да мисля , че нещата имат друго обяснение  и  са случайни.
Благодаря също на  Месечинка   и  Doli.
Aida, извинявай!

# 312
  • Далечният изток
О, моля те, Ел... Защо ми се извиняваш?! Аз просто си изразявам мнението...
Преди двадесетина години мъжът ми беше луднал, че има направена магия. Къде ли не ходихме, сигурно при 30 гледачки, ходжи, вещери, екстрасенси... Та имам както казах богат опит. Какво ли не видях...
В крайна сметка един добър психолог го вкара в пътя.

# 313
  • София
Сега бих искала да чуя от Вас защо има такова съвпадение при рождената дата и час на сина ми и мъжа ми.
Детето е родено на 28.10. в 19.05.ч.а баща му на 19.05.в 10.28.ч.Открих съвпадението докато му гледах картата от родилното.
Аз си го обяснявам със силната им връзка,с това че му е одрал кожата,характера,а и таланта в определен спорт,по който мъжът ми е бил шампион.Сега детето го тренира и има куп медали и отличия.
4 години преди да се роди,една врачка(от Тънково) ми предрече син-спортист,но и момиче,което нямаме и едва ли ще имаме.

# 314
Кафенце,
благодаря!
Обърна ли внимание на факта, че кметът има хетерохромия - едното му око зелено, другото кафяво? Много рядка аномалия.
Много интересна е информацията от филма.

Общи условия

Активация на акаунт