Случи ми се нещо странно XXV

• 91 468
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
В салона на моята бивша маникюристка, често се случваха странни неща - изчезват цигари, сами се палят цигари, падат запалки, потропвания и т.н. Тя все се шегуваше, че това е духът на бившият собственик - преди да стане салон е било малък апартамент на партер, където е починал възрастен мъж, болен от рак и страстен пушач. Тя и фризьорката не се плашеха от никакви активности, но след време дойде младо момиче козметичка и много се плашеше. Все настяваше да викат поп да чете молитва и да ръси със светена вода. Маникюристката имаше близък прител, млад свещеник от манастир близо до София. Той беше много възпитан и интересен с доста светски бих казала разбирания за религията, ритуалите и въобще всичко духовно. Той казваше, че силите ако са зли знаят, че ще се ръси със светена вода и ще има молитва и "се крият" и след това активността се засилва, защото "нещото" е ядосано. Ако е добронамерено или загубена душа си отива, но понякога трябват много ритуали. Той самият ни е разкаавал много интересни "паранормални" истории от неговото ежедневие.
Аз вярвам че това се е случило ,и че този човек не лъже ,а казва истината Видимо ,той е бил обикновен човек като нас ,търсещ препитание в ,,хубавата ,, София .
Знаели се какво се е случило ,все пак дали някой му е помогнал ?

# 376
  • Там където
Не знам какво му се е случило, но не е бил пияница и наркоман. То 90% от младите българи пият и се друсат събота и неделя следва ли всички да са в лудницата? Не че одобрявам алкохола и наркотиците и няма последствия. Преди години дълго време работех с психиатри и честно казано и те понякога си мислеха, че не всеки който казва, че вижда и чува нещо, което другите не виждат и чуват е луд шизофреник. Винаги ми е било мъчно за тези хора, които може би са били просто сензитивни или са имали дарби.

# 377
Qaki

Значи си дайте сметка , колко такива случаи като този ,може да има.И след това лекарите казват ,,този човек е болен  от,, ..........,,   и се поставя една диагноза,започват се хапчета и тн.....Дали някой си дава сметка за това - според мен -  НЕ,или едва един ,два процента от лекарите.

# 378
Хора, шизофренията е доста сериозна диагноза и поставянето ѝ не е елементано, не е достатъчно някой да каже, че чува гласове или вижда нещо, процесът е доста по-сложен.

# 379
По въпроса с иконите - имаме една от Сърбия се оказа, на св. Илия. Какво общо би имало?

Просто питах ,нищо конкретно на този етап . Сърбия е православна ,както и България .

Там където се случват тези неща,има ли икони ,в коя стая ги наблюдавате тези странности или като цяло в целия дом се случват?

Мислите ли сега или по нататък да споделите с някого за тези неща?

В стаята с иконите се случват - това е хола.

# 380
Ако не се страхувате ,рано сутрин можете да прекадите с тамян целият дом и след това напръскайте със светена вода .Вярва се че тамянът ,прогонва лошото .
Четох ,че тамянът е споменат в Библията и други свещени книги като един от трите подаръци от влъхвите, които получава спасителя .
Ако се опасявате че ще реагира това нещо  ,а според мен ще е така ...споделете пред някой ,все ще попаднете на някой по просветен ,пък той вече може да е имал подобни случки,да ви разкаже ,напътства ,да ви изпрати при друг и така.

# 381
И според мен е хубаво да осветите апартамента със свещеник.
Хубаво би било да му споделите преди това.

# 382
В стаята с иконите се случват - това е хола.
Не сте ли опитвали да ги премахнете за известен период, но не само от хола а изобщо от дома ви,  за да видите дали странните неща имат връзка с тях и дали ще спрат?

# 383
  • Далечният изток
Едва ли се случва нещо странно, защото в дома има икони.... Със сигурност има рационално обяснение.

# 384
Познавам хора, които имаха стара дървена икона. В стаята ви аги ставаха странни неща, никой не можеше да спи там.
Изнесоха я от жилището и нещата се успокоиха

# 385
Не съм, просто до момента не съм се замисляла, че може да е от тях. Те са събирани с времето, не са внесенк изведнъж в дома. Ние сме разговаряли със свещеник, с него сме обсъдили от какво би могло да е, тогава ни посъветва да премахнем всички фигурки и т.н. сувенири, свързани с други религии (напр. фигурки на Буда), донесени от пътувания, но ние такива нямахме. Имахме други, които махнахме - нищо. Имах едни удължения за коса, които не бях носила никога, но каза, че е възможно да е от тях, понеже са естествени и нещо свързано с енергията - нищо. Всичко спря откакто махнахме стола-играчка, който бяхме взели втора употреба от благотворителен базар за болно дете. От тогава до сега - повече от 2г. нищо не се беше случвало, затова и никой не е мислил за освещаване и т.н. Сега това с камерата може наистина да е било от нещо по нея, да ви кажа честно не ме е страх, никой не го е, с кеф си седя вкъщи 😃

# 386
Ambrosia,  къде може да се види клипа с въпросното столче и сянката?

Какво се случи с болното дете, заради което  купихте  столчето?

Завиждам ти за куража, наистина...Blush

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 03:15 от el73

# 387
Ambrosia,  къде може да се види клипа с въпросното столче и сянката?

Какво се случи с болното дете, заради което сте купили столчето?
Пускано е в темите 2 пъти, последния път беше в предната или по-предната тема

# 388
Пускано е, но го нямам вече, след случката с колата го изтрих от всички устройства. Не си спомням какво се е случило с детето, но то е закупено не от него, а от човек, участващ с базара, та вероятно е свързано с него.

# 389
Открих го клипчето, в тема ХХ, стр 36, мнение 534 
https://www.bg-mamma.com/?topic=1122341.msg39215077&utm_sour … tlink#msg39215077

С позволението на Амбросия да го закачим към 1ви пост на темите вместо друга картинка защото мине не мине се пита за него и се почва едно спамене?

Общи условия

Активация на акаунт