Случи ми се нещо странно XXV

• 91 475
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Вероятно много ти липсва,както и ти на нея и те закриля, доколкото е възможно

Аз никога не съм я познавала,, както и тя мен. Но имам чувството, че имаме супер силна връзка.

# 541
Тогава изведнъж видях до краката си светъл, направо блестящ човек. Не се виждаше лице, само светло кестеневи, дълги чупливи коси и бяла дреха.

Описанието ми напомни на духовните ми водачи, които видях по време на медитация - и аз не виждах лицата, а фигурите бяха обгърнати от светлина. А за регресията съм чувала, че много рядко можеш да видиш очите на някого.

# 542
Чувала съм, че всяко включване “от отвъдното” има цел. Ако смятате, че майка ви търси контакт, това е повод да помислите защо. Нещо трябва да се промени или да му се обърне внимание. Принципно, всички наши починали близки ни обичат, но не търсят контакт (представяте ли си какво лудница би била, ако наминаваха често за по “здрасти”)
Иначе асоциацията “приличам на майка си” не е безобидна, не е редна, при условие, че има смърт и болест. Добре е психолог да поработи за една по-полезна себеидентификация.

# 543
Мисля, че като виждаме починали близки да ни предупреждават за нещо, това е защитна реакция на мозъка. Може би в това се изразява способността на човека да предвижда предстоящи събития, като мозъка използва  инструмент наш много близък човек. Вече от нас зависи как ще го тълкуваме.

# 544
Чувала съм, че всяко включване “от отвъдното” има цел. Ако смятате, че майка ви търси контакт, това е повод да помислите защо. Нещо трябва да се промени или да му се обърне внимание. Принципно, всички наши починали близки ни обичат, но не търсят контакт (представяте ли си какво лудница би била, ако наминаваха често за по “здрасти”)
Иначе асоциацията “приличам на майка си” не е безобидна, не е редна, при условие, че има смърт и болест. Добре е психолог да поработи за една по-полезна себеидентификация.

Hazel,замисли ме защо да не е редно асоциацията?
Приличам на майка си след нейната първа химиотерапия, аз също съм след химии и съм виждала снимка, на която сме направо едно към едно.. не разбирам какво психически нестабилно има в това?.

Благидаря за отговорите на всички 🙏

# 545
Нищо психически нестабилно няма, коментирах само асоциацията, не приликата.
Успех и здраве ти желая!

# 546
Нищо психически нестабилно няма, коментирах само асоциацията, не приликата.
Успех и здраве ти желая!

Благодаря, подобно🙏

# 547
  • в кукувиче гнездо
Аз не разбрах как така тя не ви познава? Нали ви е родила и не е починала по време на раждането? Вие не я познавате, но тя...

# 548
Това нещо се повтаря няколко пъти вече . Приятели , изпитвали ли сте го и вие?
Лягам си на обед , понеже съм бременна и ми се доспива доста често , и изведнъж както спя си отварям очите в съня ли и искам да стана но не мога като вкочанена съм , напипам ръце да стане , майка ми е в другата стая и и викам майко майко да ми помогне да стане е не ставам а искам много. И по едно време дойдох на себе си , все едно бях будна а съм спала

# 549
  • Там където
Това нещо се повтаря няколко пъти вече . Приятели , изпитвали ли сте го и вие?
Лягам си на обед , понеже съм бременна и ми се доспива доста често , и изведнъж както спя си отварям очите в съня ли и искам да стана но не мога като вкочанена съм , напипам ръце да стане , майка ми е в другата стая и и викам майко майко да ми помогне да стане е не ставам а искам много. И по едно време дойдох на себе си , все едно бях будна а съм спала

Сънна парализа. Може да бъде и по-неприятно. Избягвайте да спите по гръб.Обикновено се наблюдава при хората, които спят по гръб.

# 550
В този линк има знаснета кълбовидна мълния- имаше истроии как някои виждат странна светеща топка - дали е изглеждало така?
  https://m.facebook.com/%D0%A1%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D0%B8-%D0%B7%D0 … /535352817338272/

# 551
  • София
Виждала съм светещо кълбо /не бях сама/ като дете и не изглеждаше така. Не пускаше малки светкавички и не изкривяваше образите около себе си.

# 552
Аз не разбрах как така тя не ви познава? Нали ви е родила и не е починала по време на раждането? Вие не я познавате, но тя...

Ох, защото съм осиновена и преди две години открих историята й. Затова нито тя ме познава, нито аз нея, но аз знам от какво е починала. ..

# 553
Много интересна тема, която открих по случайност. Със сигурност ще прочета старите теми.
Преди 3-4 години в късна есен , вечерта пътувайки с колата видях нещо странно, което ме накара да спра. Представете си два баира и между тях долина с път и река отстрани. Единият баир е около 850 м.н.в., другия малко по-малко. На по-високият на върха има село и път по който се стига до там. В първият момент реших, че виждам фарове на кола по този път гледайки от долу. Да, ама не - едно не силно светещо кълбо в жълто точно на върха на високия баир изведнъж леко и плавно мина високо над пътя в долината и спря на върха на другия баир. Женско любопитство няма граници. Спрях , излязох от колата и упорито го наблюдавах как се местеше от единия баир на другия. Един съсед също го видя. Решил, че съм закъсала с колата и виждайки ме спря. Онемя като видях какво наблюдавам. Отстрани имаше колона спрели тирове за митницата. Явно ме видяха как ръкомахам да показвам на съседа и те наизлязоха да гледат. Аз издържах около 20 мин. и си тръгнах, а то си остана там да виси над баирите. После един друг съсед , който живее на хълм на селото сподели, че вижда такива кълба от години по баирите, но не иска много да говори, че селото е малко и да не го вземат за присмех. Купил си е и любителски телескоп за да ги наблюдава. Това , което видях не е дрон, нито нещо , което може да се оприличи на нещо земно в моите очи. Кълбото видимо беше много високо, и само създаваше илюзия , че виси над баирите. Движенията бяха или много плавни, или много резки , но винаги по една и съща линия. Не зная какво видях, но беше интересно. По едно време докато стоях само ми мина мисълта - дано сега не кацнат за близки срещи с трети вид Simple Smile , че щях да стигна до инфаркт при такова положение.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:36 от Gradina Roza

# 554
Жалко, че никой не е снимал да публикува...

Общи условия

Активация на акаунт