Случи ми се нещо странно XXV

• 91 456
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
Кафенце,
благодаря!
Обърна ли внимание на факта, че кметът има хетерохромия - едното му око зелено, другото кафяво? Много рядка аномалия.
Много интересна е информацията от филма.

Да, видях, но си мислех, че само така ми се струва Simple Smile При животни съм виждала, не знаех и че при хората го има.

Цитат
Сега бих искала да чуя от Вас защо има такова съвпадение при рождената дата и час на сина ми и мъжа ми.
Детето е родено на 28.10. в 19.05.ч.а баща му на 19.05.в 10.28.ч.Открих съвпадението докато му гледах картата от родилното.

Мисля, че това потвърждава, че в живота няма нищо случайно.

# 316
  • Далечният изток
На Дони и Нети дъщеричката мисля, че е с различни на цвят очи.

# 317

Да, видях, но си мислех, че само така ми се струва Simple Smile При животни съм виждала, не знаех и че при хората го има.

Именно, няма нищо случайно. Дребен детайл, поличба, но се откроява човекът сред многото.
А иначе на Ален Делон дъщеря му Анушка и също на Дони детенцето са с едно синьо и едно кафяво око.

# 318
  • Пловдив
Интересно беше кацането на бял гълъб със синя халка на едното краче, на перваза при майка ми и след няколко часа и на моята тераса видях същият,може би 🤔
Да ти кажа - всичките гълъби на моя мъж са с разноцветни халки, така ги белязват гълъбарите. Този гълъб е или е бил питомен. Нищо особено няма в гълъб с халка. А тъй като е бил питомен и от хора не се страхува.

# 319
  • София
Кафенце,
благодаря!
Обърна ли внимание на факта, че кметът има хетерохромия - едното му око зелено, другото кафяво? Много рядка аномалия.
Много интересна е информацията от филма.

Има го и при хората - знам за онзи актьор от "Бягство от затвора" /Уентуърт Милър/, а тук има и още подобни случаи.

https://dariknews.bg/v-snimki/kogato-defektyt-se-prevryshta-v-ef … i-snimki-20449/16

# 320
  • Sofia
Мои близки скоро ще имат първо бебче.
Преди 5-6год.купиха обзаведен апартамент от семейство, което заминава за чужбина.
В детската стая ,на леглото има издълбано името на детето,което е живяло там.
Дълго мислиха име на бъдещото бебе и накрая се спряха на същото.Не е на никой от родата,но е добре съвместимо с бащино и фамилия,а и всяка буква е на някоя баба,дядо,леля и т.н.Оказа се и ,че това име било желано  от прабабата преди години за първото ѝ дете,ако е момче,но се родило момиче...
Дано е за добро и да му е на късмет 🍀🙏🏻

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 20:07 от Doli

# 321
  • Light of Zartha
Готина история, но аз вярвам, че всяко име има някаква енергия и определя човека. Би ми било много странно да знам,че съм кръстена с името на предишното дете живяло там и то съвсем умишлено. Не е като да не знаят. В същото време може пък да донесе късмет, в никакъв случай не казвам, че е лошо.

# 322
  • Sofia
Не е умишлено.
До преди 2-3мес.искаха да заличат името от леглото с някакъв стикер или нещо друго.Мислили са и други имена,но другите две не са съвсем български,особено фамилията и накрая точно това име им  се е видяло добре съчетано с тях.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 23:11 от Doli

# 323
Петър Дънов твърди, че името до голяма степен определя нашата съдба
Според учителя Петър Дънов избора на име е много важно за живота и съдбата.Петър Дънов съветва никога да не съкращаваме името на детето си. Например да не го кръщаваме само Мими или Лили.

Той е категоричен, че по този начин изцяло променя съдбата му.Според учителя съкращаваме ли името му, етапите в живота драстично ще се променят.
Това са негови схващания .

# 324
Някъде бях чела,че ако се промени името се променя съдбата.Майка плаче в родилното,кръстила го Ганка.Свекървата тропа от вън и детето става Пенка.Какъв път се променя? Стана ми интересно,не си спомням подробности от прочетеното.

# 325
Не само според Петър Дънов, има си цяла наука нумерология (доколкото е наука). Принципът е, че всяка буква отговаря на определено число и сбора от числата на буквите дава влияние върху съдба, характер и живота ни като цяло. Това е най-общо казано, тези числа и съотношенията им също трябва да се разтълкуват, което не всеки може да направи. Като цяло буквите са подредени в колонки, и ако някоя колонка от букви, липсва от името на даден човек, това се води за кармичен урок, който трябва да усвои и съответно изстрада. Колкото повече такива кармични уроци има, толкова по-сложен е животът му (най-общо казано)

# 326
  • Там където
Хахааха, за кучето е хубаво Д или Р Simple Smile Обикновено (или поне до последните 10-15 години) децата задължително са на баба или на дядо, а по-лошото е , че и се нарича- да е богат като дядо Петър, да е работлива като баба Пенка и т.н. Това също допринася за пътя на човека. Моето име е от 3 букви защото на майка ми е 10 и нейната логика била да се пише лесно в документи и на етикетите на учебника.... Кръстена съм на баба ми по бащина линия и смело мога да кажа, че доста от трудностите, които тя е имала ги имам и аз. Затова не кръстих сина си на никого и името му има символика, но няма връзка с род и роднини.

# 327
  • UK
Сигурно е просто съвпадение около мен, но на мен ми е направило впечатление, че детето прилича повече на тази част от семейството, на която е кръстено. Например, аз съм кръстена донякъде на баба ми от бащина линия и външно приличам на нея, сестра ми е кръстена на дядо ми по майчина линия и прилича много на него. Същото съм забелязала и при други хора.

# 328
  • София
Наскоро се запознах с един човек, с който с течение на времето станахме добри приятели. Аз си имам моето семейство, той - неговото. Правя това уточнение, за да няма някакви подозрения за някакви по-специални отношения... Постепенно, опознавайки се един друг, научих някои подробности за него, които ме озадачават. Майките и бащите ни са родени на близки дати в една и съща година и имат едни и същи професии. Бащите ни са починали почти на една и съща дата. Моята рождена дата и образование съвпадат с това на съпругата му. Неговата рождена дата съвпада с тази на бивша любов. Децата ни са една възраст. Имаме едни и същи своего рода здравословни проблеми, Daily routine ни е един и същ. Разбираме се с половин дума. Има още много неща, но тези са по-значимите. Много искам да разбера кой е този човек, дали го познавам от миналото и каква е ролята му в моя живот. Някакви предположения или съвети?

# 329
  • в кукувиче гнездо
Наскоро се запознах с един човек, с който с течение на времето станахме добри приятели. Аз си имам моето семейство, той - неговото. Правя това уточнение, за да няма някакви подозрения за някакви по-специални отношения... Постепенно, опознавайки се един друг, научих някои подробности за него, които ме озадачават. Майките и бащите ни са родени на близки дати в една и съща година и имат едни и същи професии. Бащите ни са починали почти на една и съща дата. Моята рождена дата и образование съвпадат с това на съпругата му. Неговата рождена дата съвпада с тази на бивша любов. Децата ни са една възраст. Имаме едни и същи своего рода здравословни проблеми, Daily routine ни е един и същ. Разбираме се с половин дума. Има още много неща, но тези са по-значимите. Много искам да разбера кой е този човек, дали го познавам от миналото и каква е ролята му в моя живот. Някакви предположения или съвети?
Търсили сте си съвпадения - намерили сте. Аз така мога да си намеря "съвпадения" със всеки един човек, който познавам.

Общи условия

Активация на акаунт