Случи ми се нещо странно XXV

• 91 472
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Никой не може да влезе в чуждо тяло. При случай като този просто имаш временен достъп до собствената си база данни и виждащ други свои инкарнации. Получава се и при регресия, а също и при истинска медитация.
Нещо много си категорична за недоказуеми неща.

Лично мен не ме засяга - всичко това са глупости. Но на практика нямаш и едно-едничко доказателство за твърденията си.

# 616
Животът, който живеем, е едно непрекъснато училище. Учим се, докато общуваме с другите. Научаваме непрекъснато много неща както за другите, така и за себе си. Мисля, че това никой не би го отрекъл, очевидно е. Променяме се и се развиваме непрекъснато, някой съмнява ли се в това? Ми това са житейските уроци и въртележката, искаш или не искаш, си на нея.
Много харесвам мненията на Ън  и се радвам ,че  пак се появи. В голяма степен се припокриват моите сънища с това ,за което тя говори..Преди много години почина баба ми ,с която  имахме  близка връзка .Абе тя бе за мен майка  ,на която можех да кажа всичко.Когато си отиде внезапно ,изведнъж ме  обзе огромна мъка за нея..Нямаше ден , в който да не плача за нея ,мислейки че тоя свят е несправедлив към мен .Така си откарах  година  и половина в страдание и липса към моята  баба.Един ден се случи нещо различно.Сънувах я  как идва при мен ,но  не просто сън а тя беше пред мен от глава до пети . Не пом,ня целият ни разговор ,помня начина ,по който изглеждаже ,същата но поне с 30 години  по млада.Искаше да си тръгне и тогава  я попитах.Кажи ми бабче ,как е там .Буквално очите и светеха от щастие.Отговори ми .Не можеш да си представиш даже ,колко е хубаво тук . След този сън  се успокоих..Това обаче беше преди години.Към днешна дата за съжаление ме мъчи много сънна парализа.Но това е отделна тема

# 617
Здравейте.
Случайно попаднах на темичката докато кърмих в 3ч през нощта ☺️ Ще се връщам да чета назад (стига да имам време, че бебка е на месец и половина и имам батко 4 клас на който предстоят изпити)

Имам интересни случки за споделяне и сигурна съм тук ще ме разберете 😏

Започвам с най-скорошната в скрит текст,че сигурно ще стане дълго,но обичам да съм подробна 😄

Скрит текст:
Това само на мъжа ми съм го разказала.
Както писах вече имам бебе на месец и половина.Роди се нормално без упойки и системи на 3ти март в 22:10 след 17ч мъки 😬 За нейната поява на бял свят имам друг разказ,но той по-нататък...
И така след раждането ме прехвърлиха в стая с още две мами.Бързо съм заспала след изтощителния ден и така чак до сутринта.Станах си нормално,възстановена и свежа.Бебетата ги донесоха в 9ч и стояха цял ден при нас.Знаете емоции,сълзи от радост,вълнение...разговори по тел и изобщо деня мина неусетно.
Бебчетата ни ги взеха около 00ч. Заспали сме почти веднага, но всички бяхме на едно мнение да спим на тъмно и без пуснат телевизор.Събуждам се аз към 2ч все едно съм спала 10ч-свежа и бодра,а тя спят.И така аз на тел. ровя из бг мама,фейсбук,та дори и брошурите на Лидъл,Била и т.н. разгледах.Вече около 4:30 реших да пробвам да заспя пак.И тук идва интересното!Едва ли ще мога да го пресъздам с думи,но ще опитам.
Усещам,че се унасям. В един момент тялото ми изтръпва,ръце крака всичко.Сякаш изпадам в безтегловност. Не мога да извикам,започнам да чувам  гласове и викове на паника които си мисля,че са от момичетата в стаята уплашени от моето състояние.Идва персонала, настава суматоха,всичко е светло наоколо. Чувам пиукането на апаратура, гласове на лекари и много хора надвесени над мен. В съзнанието ми нахлува мисъл, че умирам...Всичко се случва адски бързо.Тялото ми започва да се тресе,усещам стягане в областта на гърдите...Ужасно беше!

И се събуждам. Било е сън!Сън,но нямате си и представа колко истински и как го усетих.А по принцип в тази болница имаше в близките 3-4г няколко смъртни случая на родилки.Дали преживях нечия чужда смърт?Дали е било на това същото легло?
Ей такива мисли ми се въртяха в главата.Вие какво мислите?
Това е сънна парализа мила.Обикновенно се проявява след дълъг стрес и недоспиване.Не се плаши..Ще отмине.При сънната парализа  е възможно да чуваш силни звуци .Примерно моята почва със силен трясък все едно някой силно бие по ламарина.Хора които не са я изпитвали никога няма да те разберат.

# 618
Никой не може да влезе в чуждо тяло. При случай като този просто имаш временен достъп до собствената си база данни и виждащ други свои инкарнации. Получава се и при регресия, а също и при истинска медитация.
За това не може да си сигурна, никой не знае.
Назад (1-2 теми може би) съм разказвала за единственните странни случки в живота ми и това беше точно "да виждам през чужди очи". И го мога от малка. Последните година-две не ми се е случвало въобще. Но до към 10 годишна ставаше всеки ден и то без да се опитвам. След като майка ми, болна християнка, почна да ме влачи по църкви и психолози почнах да го органичавам и от тогава се случва изключително рядко.
Веднъж минавахме край строяща се сграда, бяхме подминали строежа поне преди 2-3мин, разминахме се с една жена, много красива, с зелени очи и няма и 10 сек след като я подминахме видях падаща кофа. Извиках "ииииии" и се сепнах на място, тогава се чу и трясъка. Тогава майка ми реши че не си измислям и реши че има лоши сили в мен, та почнаха мъките ми с църкви, попове и накрая психолог...
Не става когато поискам, и за да стане трябва да погледна човека в очите. Странното е и че никога не съм успявала да погледна през очите на мъж.
Не знам ка да го обясня, но най близко за мен е точно "влизане в чуждо тяло"

# 619
Благодаря за отговорите. Не съм се интересувала и въобще не знаех за това състояние сънна парализа.Не се е случвало повече,определено си беше страшно и не искам да ми се повтаря.

Сега да разкажа за появата на дъщеричката ми и защо я има в живота ни.Сигурно пак ще стане дълго,благодаря на тези, които ще ме изчетат. ☺️

Скрит текст:
С мъжа ми сме двойка вече почти 17г-още от ученици.Сина ни се появи,когато бях на 22г.Желано бебе и отгледано с любов,но изключително ревливо,палаво и трудно за гледане дете.По ред причини най-различни бяхме твърдо решени да си останем с едно дете.Но в един момент и етап от живота човек се замисля...И се решихме за второ около 8г по-късно от първото.Посетих лекар,правих изследвания и получих зелена светлина,че всичко е наред.Да ,обаче бебе не ни се получаваше.И така около 1 година всеки месец няма радост. 🤷‍♀️
Миналата година (2021г) март  внезапно загубих моята баба (от Ковид за няколко дни) Две години преди нея беше починал дядо ми.Имах много силна връзка и с двамата.Израстнала съм при тях,цяло лято прекарвахме на село.Имах прекрасно детство.Загубата й ме стъписа,съкруши ме,не бях на себе си.Всяка събота и неделя прекарвахме при нея,а сега къщата беше пуста и празна...Плачех много, сънувах я.Отказвах да приема, че я няма. В такъв момент въобще не сме били близки с моя мъж и не ми е било до интимности.Но ден преди струването за 3 месеца си направих тест за бременност,защото ми закъсняваше и видях двете черти.Тук ще кажа разбира се,че не съм като Дева Мария и това бебе беше станало от един единствен път ,през който бяхме заедно в него месец и изобщо след смъртта й.Бях много изненадана, защото все пак преди това от безброй опити не се получаваше, а и след стреса и мъката ,която изживях...не съм очаквала.
От момента в който забременях бях сигурна,че ще е момиче бебето ни и че тя ни я изпраща,въпреки че не заеше за решението ни да имаме второ дете.На никой не бяхме казали,че правим опити.
Това бебе ми помогна да преодолея загубата, да престана да плача и да мисля за миналото и да погледна напред.Не само на мен,а и на майка ми.Година по-късно отново март месец вече държах в ръце дъщеричката ми.Тя има същия цвят очи като на баба ми  (знам възможно е да се променят,но сега като ме погледне и...) Също ръцете и  палците на ръцете с ноктите са като нейните. И не на последно място,роди се бебе под номер 213 в тази болница от началото на годината.Раждане след 17ч контракции и поне 3 раждания преди мен в него ден,но явно е трябвало да ни сложат гривните на ръцете точно с тези цифри.
213 - баба ми беше родена през месец февруари на 13ти.
Случайност ли е?!Аз не мисля...🤔

Благодаря за вниманието!☺️

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 03:41 от Red*rose

# 620
Red, страхотна история! ❤️
Аз също съм убедена, че моят син го изпрати баба ми. Тя почина 7 години. Тогава помня че сънувах погребението й..
След като забременях започнах да я сънувам все по-често, просто си говорехме. Помня в един сън, че ми показваше къщата и двора, които обитава. Мисля че този сън съм го разказвала в темата за сънищата. Някъде в началото на бременността ми майка ми сънувала мен като дете и трябвало да излиза някъде, в този момент се появила баба и казала "аз ще я пазя". От тогава знам, че тя изпраща това малко ангелче при мен. На един от последните прегледи, АГ направи 3д снимка и още тогава видях как малчото прилича на нея. И в действителност е така, одрал й е кожата!
Много ми липсва и съжалявам, че последните месеци, когато беше на легло не я посещавах. Беше ми тежко да я гледам така...

# 621
Сънувах я  как идва при мен ,но  не просто сън а тя беше пред мен от глава до пети . Не пом,ня целият ни разговор ,помня начина ,по който изглеждаже ,същата но поне с 30 години  по млада.Искаше да си тръгне и тогава  я попитах.Кажи ми бабче ,как е там .Буквално очите и светеха от щастие.Отговори ми .Не можеш да си представиш даже ,колко е хубаво тук .
Аз също сънувах в подобен сън едната си баба.Тя е починала преди повече от 20 години,но години след това една нощ я сънувах возехме се в автобус,тя седна на седалката пред мен и ме заразпитва как сме,що сме,аз й казах и накрая я попитах:Бабо,там където сте с дядо хубаво ли е,а тя ми отговори:Хубаво е,много е хубаво.
Съпругът ми почина миналата година,сънуваме го с дъщеря ми много често,в повечето случаи ни се присънва по-млад,по-слаб и изобщо явно  както му се иска да ни се представи,сънувала съм разни сюжети ,но съм имала и толкова реални,че е все едно пред мен от плът и кръв,чувала съм и гласът му насън все едно ми говори в ушите,много е стряскащо,дори съм имала усещане за допир като абсолютно реален.За мен това са реални срещи,душите ни се срещат насън.И още много мога да напиша,но не искам,защото той не би искал.Имаме изключително силна връзка,която ми помогна да преодолея страха си от смъртта,който беше много силен преди да го изгубя.Вече не ме е страх,защото знам,че пак ще бъдем заедно.
Някой постави под съмнение дали душите могат да помагат-да,могат,повече отколкото изобщо можете да си представите.

# 622
  • Terra incognita
Прави впечатление, че всички сънуват починалите си близки по- млади.

# 623
И аз мисля, че душите могат да помагат. И не съм убедена, че това е в техен ущърб. Сигурна съм, че моите починали близки - мама, тате и баба, майката на майка ми( с тях имах и имам много силна връзка) ми помагат оттам където са. И знам, че са до мен. И не, не е моят Аз, друго е, усещам го. В смисъл усещам кога подкрепата е от тях и кога моят Аз се намесва. Абе, странна работа, но пък и нали темата е за странности.
Пък нека някой да си мисли, че това са пълни глупости и налудности.
Пп Аз моите хора не ги сънувам млади. Сънувам ги общо взето на възрастта на която си отидоха.

# 624
Преди 8 години си отиде майка ми. Последните и думи бяха към баща ми,поръча му да пази мен и дъщеря ми и да идва да ни вижда всеки ден. Не съм я сънувала и в огромната си болка и бях сърдита,че ме е изоставила. Преди 1,5 година си отиде и баща ми,след тежко и мъчително боледуване. След смъртта му се наложи да взема тежки решения и да премина през много емоционално трудни моменти. Сега съм бременна в седмия месец, съвсем неочаквано и непланирано, защото преди около 4 години правихме известно време опити,не се получи и решихме,че вече се отказваме. Бебето е момиче и ще носи нейното име,от самото начало на бременността съм сигурна,че е подарък от нея и ми показва , че е с нас и не ме е изоставила. Вярвам искрено,че ни помагат както могат!

# 625
  • BG-DE
Извинявам се но това ми звучи просто нелепо, покойник отпреди доста години решава сега да прави "подарък" на близките си. Всеки може да вярва в каквото си иска но ако хората, които са си отишли изобщо могат да ни помогнат то вероятно това едва ли е нещо повече от насоки и знаци дадени в сънища.

# 626
Нещо много си категорична за недоказуеми неща.

Лично мен не ме засяга - всичко това са глупости. Но на практика нямаш и едно-едничко доказателство за твърденията си.

Позволявам си да бъда категорична, защото се опитвам да търся отговори и от гледна точка на обикновената житейска логика. И тя какво казва: ако може лесно да се влиза в чуждо тяло, тогава как се съвместяват две души, или по-точно две съзнания в едно и също тяло? Някак не си го представям. В едно тяло - една душа е най-логичното.
Доказателства за кое трябва да давам?
То няма как да се намери изобщо, след като става въпрос за нематериални неща. Не виждам и причина да искам от някого подобен тип доказателство и не искам никога.
Смяташ го за глупост, не му обръщаш внимание. Просто решение. Simple Smile

# 627
В никакъв случай не искам да противореча на Ън, защото много ми харесва да я чета но мисля, че в тази материя обикновената житейска логика не важи.

За да не е спам: ходих на няколко семейни констелации. За една от поставените от мен теми, касаеща отношенията между родителите и мен ситуацията рязко се промени.
Няма да давам подробности но не съм си представяла такъв развой. Считам, че има връзка.

# 628
В тази тема на всяка страница някой оспорва споделените "странности". Никога няма да ви се даде да "видите" повече  при такова мислене.

# 629
Няма такова нещо. Това са недоказуеми с човешката опитност неща, та само си говорим и сравняваме идеи и "знания".
Темата си е супер.
Кой какво ще види на друго ниво се решава.

Общи условия

Активация на акаунт